38

Анонимен

преди 2 години

Кои сте вие алтерниращите веганисти, дето ме търсите?

37

Кал-Ел

преди 2 години

До Алтерниращ веганист Хапчетата, веднага!

36

Анонимен

преди 2 години

Византийците са превъртели. Чудя се как още не са ги отнесли хората.

35

Чоко

преди 2 години

Вчера се прибрах от почивка в Гърция. Мерки няма. Никой и не проверява. Курортите са пълни и маски не се носят а в ресторантите е човек върху човек. Тома е някаква пропаганда.

34

морски

преди 2 години

До до морски--Акъл не ми давай, пари ми дай.

33

Анонимен

преди 2 години

До морски бегай в гърция, що дириш тука при ***?

32

Кал-Ел

преди 2 години

До Алтерниращ веганист. Плачи и вий, тук изжектирането приключи на 5% ковце от населението. Щом 95% от населението са "няколко антиваксъра", значи лесно ще се справят с тях. Чакаме. Голямо активиране на платени ***, да не е някакъв празник? Рожден ден на Троцки ли нещо от сорта?

31

Четящ

преди 2 години

Изглежда,че(ваксата) това си е операционна система и ъпдейтват когато решат.Важна информация! Ние сме назад от (останалите страни) и виждаме мерките там.Точно това е времето да се подготвим и да не позволим това да се случи в нашата държава ;).Вижте ютуб канала на Bjorn Andreas Bull-Hansen.

30

морски

преди 2 години

През моите ~50 години, гърците фалираха 2 пъти. И пак ние оцеляваме - те си живеят живота.Кво да го правиш байганьовеца?!

29

Антивак до Славянин

преди 2 години

Другарю Славянин, стига се хаби, гледай си работата и недей писа тука. Набодените скоро ще "разберат" за какво става дума, като дойде следващия грип. А някои даже няма да имат време да разберат. Сега и да им говориш, те са под масова хипноза, нищо не вдяват. Може и сърце да оперираш под хипноза, мозъкът не работи. По целия свят най-болни са най-набодените нации, но номерът е как ще извъртиш фактите. Като "детското Ковид отделение във Варна е пълно на 100%", а пък то с 5 легла.

28

Анонимен

преди 2 години

Драстични глупости!

27

Голям

преди 2 години

смях...Драстично не е ясно какво ще се случи до 31 май 2022 г. Я камилата, я камиларя!!!!

26

Анонимен

преди 2 години

До славянин.........Опитвате се до построите комунизъм в отделно взета държава? Не разбрахте ли, че няма да я бъде тая. Всички се ваксинират, и вие ще се ваксинирате.

25

Браво

преди 2 години

Пичове!

24

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Най-много ме кефят някакви ИТ-та дет се мислят за много умни щото разбрали как да копи пействат код от стаковърфлоу и хейтят другите. С тая нагласа ще си останеш код мънки, а ние ати ковид ваксърите вече ви гледаме сиира. Дърпай ръкава и го дръш запретнат, че доза на няколко месеца те чака.

23

Анонимен

преди 2 години

До славянин........ Какви фалити те гонят, не мога да разбера. Гърция не е България. Към момента напълно ваксинирани са над 50% от населението, а с последните мерки много бързо ще станат над 70%. Ставате все по-смешни с вашите прогнози. Всички наоколо ще са ваксинирани, а вие ще продължавате да си пишите параноичните безумия като черна станция... Това наистина е смешно - да се страхуваш от света, който те заобикаля, и непрекъснато да се вайкаш, колко страшно било.

22

славянин

преди 2 години

Тия хем ще си съсипят икономиката с тези ''адекватни'' мерки хем ще си съсипят здравето на народа! Ама когато слепци водят слепци накрая всички падат в ямата, както пише в една книга!

21

Анонимен

преди 2 години

Трябва да хвърчат глави!

20

До предния

преди 2 години

Не гламави, а както го каза класикът - 80% дебuли

19

бустермен

преди 2 години

Боц боц бооотц!