13

Иво

преди 2 години

Не знам,но за мен най-готиното риалити си остава "Точка на пресичане'' по М САТ(всяка неделя от 21ч)през далечната 2000г.Естествени и случайни запознанства в центъра на София.Без кифли,без батки,без анаболи,без хиалурони....Браво на Магърдич!

12

Киро Рамбото

преди 2 години

Определено, не бих поверил здравето си в ръцете на този дипломиран лекар. Особено след като знам аз какъв съм дипломиран професионалист.

11

Анонимен

преди 2 години

поетът си остава прав, че нискоинтелектуални у нас са на почит

10

Иван

преди 2 години

Аз чакам с нетърпение догодина формата -''Момата".Водещ - НиЛо,в ролята на момата - Жанет Осипова.

9

неандерталец

преди 2 години

Антипатичен ми е. Определено не бих му се доверил за моето здраве.

8

Бръм

преди 2 години

Чакам шоу в което главният участник/герой живее в панелно жилище, работи за 1400 лева, има шкембенце и очила и за него се бият жени с дълги крака и обесняват, колко са влюбени в него хаха.

7

Ммм

преди 2 години

Няма да се гледа.

6

вече имам едно на ум

преди 2 години

да внимавам да не попадна на това "предаване"

5

Анонимен

преди 2 години

Истанбулската конвенция в действие. Мъже учат други мъже как да се държат с жените. Боже мили. Участниците трябва да бъдат талибани, да се научат да не посрещат жените с калашници-а с букети цветя. хаха

4

Май - май...

преди 2 години

Бах тия риалити формати... Ергени, певци, брадъри, сървайвъри, игри на волята, на влюбени, готвачи, пардон - мастър шефове, фокусници, танцьори и всякакви други таланти. После що на младите не им се бачка??? Ми естествено, като почнеш от малък да обикаляш риалити формати, до 35 - 40 годишен/на все ще си станал някаква риалити звезда...

3

Анонимен

преди 2 години

Тия предавания не бяха ли вървежни през 90-те?! Много тъпо и архаично и есно казано нелеп замисъл! Да не говорим кандидата, какъв *** е! Представям си кандидатките!

2

Анонимен

преди 2 години

До 5 Бъркаш го с Бахаров.

1

Анонимен

преди 2 години

'Шопов е дипломиран лекар, актьор, а и инфлуенсър' ---- за последните две не знаех че дават диплома, пък за последното дето знапи буквално агитатор съвсем!