42

1

преди 2 години

карамански,всички пенсионери,ако получаваха,колкото теб,нямаше да си продават гласовете,и едно не разбирам,нямаш един кибрит служба,като политик,и вече се правиш,на голямата работа,като началника си славуна,много добре младите от чужбина разбраха,че не ставате за нищо,но знай,че пак може би ще гласуват за ИТН,но не заради вас "големите"политици,а заради това,тиквата да не е на власт.

41

Каримански,

преди 2 години

и вие излъгахте балъците с приказки за 120 депутата и левче субсидия, ама се правите сега на ущипани.Айде молА ти сЪ

40

Анонимен

преди 2 години

До ДЪРТАКОСкъпи вписвачо, едва ли има по грозни думи от тези. Помисли.., защо да правят това което им пожелаваш.., вероятно има и по-весели неща. Сега се извини или замълчи.

39

Анонимен

преди 2 години

Ние бяхме като вас и вие ще сте като нас. Почитайте майките и бащите си, внасяйте си реални данъци и се борете за общото благо и себе си. Започнете да вярвате, защото, кои сте вие да определяте живота на майките и бащите си. Ако сега нека не правите нищо за тях, то утре няма да има нищо за вас.

38

Dinosaurus

преди 2 години

А ИТН и ДБ купуват гласовете на г*з*миячите в чужбина, които не би трябвало въобще да определят законодателна и изпълнителна власт тук, тъй като не плащат данъци и такси и не се подчиняват на българските закони.

37

Пенсионер

преди 2 години

Аз съм пенсионер. Не искам да съм такъв, но такива са законите. Имам две дипломи 3 едика и купчина тапии. Мога да се състезавам с много от вас по компютърни умения, а дори и за чисто физическа работа... Но никой не ме иска! И не само аз - хора на 50+ също имат проблеми с намирането на работа, въпреки че са кадърти, дисциплинирани, работливи. Щом държавата може да си позволи да хрантути кадърти, можещи и знаещи - нека го прави!

36

Без преизчисление

преди 2 години

1 млн българи ще получават минимална пенсия. Комунизмът дойде, спете спокойно, деца.

35

РАВЕНСТВО

преди 2 години

Нека се борим за равенство на пенсиите - без максимална и без минимална. Нека всички получават по 2 минимални заплати, независимо от трудовия стаж! Всички ядат и произвеждат фекалии. Но нека пенсионирането да става на 75г. До тогава всеки може да работи по нещо. Повечето вземат хем пенсийка хем някое ТЕЛКче и дечица от Германия им превеждат - така че нека не ги жалим.

34

Дай Боже

преди 2 години

Дай Боже такива подигравки с пенсиите - по 50 по 100, че сега и по 120лв.Работата е там, че депутатите трябва да започнат да комуникират. Да не изолират ДПС, ГЕРБ, БСП - това е много опасно. В същото време е много инфантилно - в детската градина едно дете правеше така - опитваше се да изолира сина ми - "Няма да си играете с него!". Хем е смешно, хем е Тъжно! Бий искал политика без Тошковци и Трифоновци, без Майчета и Татянки! Но уви - това е положението! Избрани са!

33

az

преди 2 години

До az 3) Увеличението на минималните пенсии е задължително! Иначе тези хора щяха да получават същите пари - но като допълнителни помощи! За данъкоплатците няма разлика.4) Увеличението на максималните пенсии може да се отложи. Хора, които получават по над 1000 лв чист доход на месец не са застрашени от гладуване, студуване и др.такива. А това увеличение, все пак, натоварва данъците ни. За да не решите, че го казвам от омраза към тях - аз, като се пенсионирам скоро, ще съм в тяхната група.

32

az

преди 2 години

До Анонимен 1) Гласува се промяна на бюджета за 2021 г. - няма как в тази промяна да има нещо за 2022 г. Това ще стане при гласуването на бюджета за 2022 г. След месец - най-много два - ще трябва да се гласува за бюджета за 2022 г. (Тук може да се запитаме - защо, за бога, трябваше сега да се гласува промяна, като след месец ще е задължително да се приеме новия бюджет?!)2) Опонентите им също предлагаха да купят гласовете на пенсионерите - за по 70 лв.

31

Анонимен

преди 2 години

Пенсионер да гласува на машина е като антиваксър сам да си бодне ваксината.

30

Да

преди 2 години

Да, направихте уравниловка. Този който се подпира на метлата с цигара в уста, запчнал да работи в чистотата от 15 годишен, цял живот е на помощи за отопление и за 10 - те деца го изравнихте с този, който учи 5 години, след това аспирантура, осигурява се на висока заплата или работе при тежки условия.ИТН (има такива наглеци, некадърници.)

29

Аспарух

преди 2 години

Каримански е тъпо бичме! Наследствен чиновник на държавната ясла. Затова и мозъка му няма гънки. Купуване на пенсионерски гласове ?! Един пенсионер няма да си купи с тези пари чалга диск! Ще си купи хляб, лекарства, ток, зимнина. Ти мисли за чантите, обувките и дрехите на депутатките. Като гледам как се продавате на Татяна Дончеа ....!

28

Тони

преди 2 години

Ами откажете се с 50-60% от заплатите си бе.Първото нещо което предложихте беше да си направите заплатите 10 000 ,направихте си купища комисии което означава още 5-6 000,отделно огромните заплати на Пледседателя на народното събрание и заместниците му.Я изчезвай и не ни баламосвайте всички мошеници.Вие не заслужавате и 20 лв.защото всичко е от нашия джоб

27

мм

преди 2 години

Ами 50 лева върху пенсиите гарантирани докато сме на власт , не е ли купуване на гласове?

26

Анонимен

преди 2 години

На този дребните пари за пенсионерите му се виждат много, а техните свръх високи заплати за нищо работа му се виждат справедливи.

25

Анонимен

преди 2 години

Не му е работа на президента чрез служебното си правителство да налага политики дето друг ще ги плаща ----////----- Това кой ти го каза, че Президента налагал политики? Парите за пенсионерите ги гласуват депутатите в Парламента.

24

Анонимен

преди 2 години

Пенсионери, бегайте да празнувате 9-ти септември. На него се дължи сегашното ви положение. Добре, че"червените"се спряха да празнуват славната битка при Жабокрек. Оказа се откровенна екзекуция на лекуващи се беззащитни немски войници, изнасилване на малолетна и обир на каса.

23

Дивак

преди 2 години

Прав е човекът. За пореден път фалшивата загриженост за пенсионерите на утвърдени през годините в краденето политически партии (ГЕРБ, БСП и ДПС), пардон сбирщини от сребролюбци, лъсна в целия си блясък.