304

1

преди 2 години

До AXE,га тиквата го возеше в жипката,изобщо не протестираше,колеги не се подвеждайте по АЛИ-бегов,той получава инструкциите,директно от главната квартира "БАНКЯ"

303

9

преди 2 години

Ех, не са хитри нашите! Аз ако съм ги оставям да работят! Никакви мерки! Обаче от другата година вдигам минималната работна заплата ударно и да ги видя...

302

AXE

преди 2 години

Този "вибратор" на Сачева от ГЕРБ, защо ли така "избухна", в стил ала ГЕРБЕРАСТСКИ, точно сега? Като се има предвид, че ограничиха само работното време до .часа???

301

Shark

преди 2 години

А къде бяхте, когато Бойко сложи бариерите и затвори градовете, когато забрани на хората дори да излизат по централните търговски улици и въведе глоби, когато забрани да се ходи дори в парковете???? Как ви затвори устите тогава??? Защо не протестирате за цените на тока за бизнеса??? Прозрачни сте! Дано подаянието, което ви дават, си заслужава!

300

69

преди 2 години

Не им ходете в миризливите дупки, свлиха им ддс-то, вдигнах и цените и пак недоволни, да сменят бранша никой не им е длъжен.

299

Петров

преди 2 години

Али бей си иска парата - нарича се рекет, нищо че му викат протест.

298

факти

преди 2 години

Къде беше , когато твоя приятел Бойко ви затвори и сложи КППта. Тези хора ви оставиха да работите и цяло лято и сега не сте затворени , а протест правите. Ако аз съм министър ще lи спря всички помощи за наглостта и ще помоля хората да не посещават заведения за доброто на хората около тях.Тази държава без чалга може ли няколко месеца? Избрахме чалгара Трифонов за да създаде хаос и да върне Бойко. Блажени са вярващите!

297

Поручик Ржевски

преди 2 години

Защо не са протестирали при първото затваряне - защото не е имало ваксина, всички бяхме изплашени от новия вирус, защото политиците казаха да не мърдаме един месец и всичко ще се оправи.Минаха 2 години и повече няма да чакаме и да се тормозим и най-важното -има ваксина, тоест всеки може да се предпази

296

Ужас...

преди 2 години

Тази водеща как най-нагло се опитва да накара човека да каже нещо неуместно, смешна работа! Точно така хора! Не се отказвайте, не отстъпвайте и смело!

295

Поручик Ржевски

преди 2 години

Протест и бойкот, не може вечно да носим маски и да затварят заведенията. Има ваксина, не виждам причина да се пазим един друг. Пък и заведенията не са задължителни.

294

Истината

преди 2 години

Алибегов и той стана КОВИД експерт а пък Коцето с белият нос и той на протест вчера ХАхаххаха, да си продаде единят Майбайх с който парадира всеки ден по Инстаграм и да плати на танциорките си но не е само на тях, то са доставчици на бело на кафяво....сложна работа да ги ожалиш тия бизнесмени...

293

Анонимен

преди 2 години

Като имаше един протест при миналогодишното затвяряне, тоя минаваше махаше плакатите за оставки, после клекна на мутрата. И сега протеста им е всики да се ваксинират да може да им ходят по кръчмите

292

Некъф

преди 2 години

При Бойко мълчахте като картини, а сега скачате като зайци. После как хората да ви уважават и подкрепят! Продажници и *** на Бочко

291

Анонимен

преди 2 години

до ЗОЗО - "Рундю е пътник. В затворените бизнеси работят 800000 души." - Според НСИ и НОИ в хотелиерство и ресторантьорство работят някъде 146000... ако наистина са 800 000 - къде са внесените осигуровки и данъци от преди пандемията за разликата 654 000 души?

290

Зрител

преди 2 години

Да се върне пак 20% ДДС за кръчмарите! Как така за едни може, а за други не може!

289

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ги вчера тези лекенца. Стотина платени мутри и мутреси, които дори не знаеха, за какво са там. Няма нищо лошо лошо да се протестира, но когато е истински, а не политически в полза на крадците. Този некъпаният приятел на Чекмеджан пък само ги дискредитира. Няма ли кой да им каже да го скрият.

288

Анонимен

преди 2 години

Защо при Бойко беше в джипката този и нямаше протести, а сега има

287

Зрител

преди 2 години

Ехооо, вие не сте "бизнесът", а сте едни прости кръчмари!Бизнесът работи и изкарва пари, за да плаща данъци, с които да ви плаща "помощите".И вие работите, макар и до 22 - пак е по-добре отколкото да сте затворени.За какво мрънкате, кръчмари? Че и се наричате "бизнесът". Не сте бизнес, а сте едни дребни измекярчета, дето само гледат да не си платят данъците, а сега мрънкате.

286

Tangra

преди 2 години

Вдигни си коптпора от Витошка, че не може да се мине.После протестирай

285

Мдаа

преди 2 години

Протестите са организирани от симпатизанти на герб , така че протеста е политически.