21

Василев

преди 2 години

Това което става на повърхността в българския политически живот е само изплувалата помийна яма от вулкана, а вътре в недрата стават гигантски термоядрени реакции между руския едър и американски едър капитал!Всеки пренарежда пъзела и раздава картите наново, и всеки си пази козовете за да вземе последната ръка, а тя е най-важната, кой ще контролира финансовия ресурс от еврофондовете и бюджета!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

20

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоТова не значи да нападаш така грубо жена.....хахаха :))) Има си начини да обидиш до болка даден човек от женски пол, вервай ми, ще е заболи повече от всеки физически сблъсък.....хахахахаха :))) Дончева е устата, казва истината понякога, това много боли, просто не ми се верва, след толкова години в политиката, да направи глупостта, да предлага половин милион да разцепи партийката на душевно болния....хахаха :)) Първо че ги нема тези пари, второ, че това си е самоубийство :)))

19

Анонимен

преди 2 години

Гледаш снимката и ти се повдига. Българи може ли да гласувате за тези лицемери , не се ли уморихте да вкарвате в парламента такива.

18

български избирател

преди 2 години

Това ли са "умните","красивите и КРЕСЛИВИТЕ...?Мерси на берачите, готвачите и миячите на чинии от чужбина...гласувайте пак за тях!

17

В древността

преди 2 години

пре Александър Македонски дошли двама предатели, за да предадат Дарий. Двамата очаквали много пари за "добрината" си, но Александър заповядал веднага да ги обезглават. Когато го попитали, казал - Предателя си остава предател. Та тако и тези всичките протестни партии в парламента - Предадоха народа си - сега се предават помежду си и си забиват нож в гърба при всяка възможност.

16

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Станев, стига с тия одърпани панталони и скъсани дрешки! Нали вече взе заплата! Облечи се малко по-прилично! Срамота... е малки деца те гледат по телевизията.

15

Василев

преди 2 години

Може ли един търговец и дистрибутор на шнорхели, който се е явил на кастинг за политик и партиен кадър, да поеме държавното кормило на България!!!Това е несериозно, или се прави нарочно, да се провали парламента и да отидем на избори, или нивото толкова е паднало, че и аз започвам да се замислям дали да не вляза в политика, сред толкова шутове,калинки и охранители!!!До края на годината изтича новият срок на българската държава с Газпром и трябва да се прави нов!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

14

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе филипчо, това не е Студио Х дето се снимахте с костюми и бръснати глави седнали на една маса да имитирате кадри от Кръстникът и да пеете "ко *** лета бяхме всичките до един". Това е парламент бе ахмако. Слугинажа ви към славуца ви изяде главата, ама така е като нямате топки да сте мъже. Потънахте с него. Вече сте тоталка.

13

Offf

преди 2 години

По 500к за тези куците коне... Няма такава реклама.. тя партията ще изчезва, по 500к щели да ги купуват...

12

Понякога

преди 2 години

като гледам тези сценки и слушам тези реплики се сещам за народната поговорка - Не копай гроб другиму, защото сам ще паднеш в него. Та всичките тези протестъри просто са си такива хора - безпринципни, алчни, лъжливи. От предатели на народа какво да очакваш освен предателства - те са си просто такива, да кажем хора, макар да е обида към човечеството.

11

Анонимен

преди 2 години

Много точно определение. Тази жена да си намери друга работа в градинарството или животновъдството.

10

Василев

преди 2 години

Татяна Дончева е жена с мисия, тя може да си барне едно милионче с вързани очи, когато си поиска, може да си практикува адвокатската професия и да вади престъпници от затворите, това не я прави адвокат на Дявола!Но тя иска промяна на политическото статукво и за това влиза в политиката, да няма държавни институции бухалки ,иска да няма брокери и послушни калинки като Бойко, Шиши и Каскета,а това е смъртоносна заплаха за кукловодите!Тя не е светица, но за война срещу Мафията трябват експерти!ЦРУ

9

Анонимен

преди 2 години

Като толкова добре я познават, защо я поканиха с коалицията й да ги подкрепят за правителство? А като им отказаха, веднага станаха *** и търговци с влияние! Писта се в задачата - Морално ли е "морални с качества" да търсят подкрепата на неморални без качества?! Че вие по-добре извадете затворници рецидивисти за депутати, ама те са явни, а на вас от ИТН ви требват скрити! Мама ви чалгарска!

8

Анонимен

преди 2 години

Тези от ИТН по нищо не се отличават от ГЕРБ. Това е истината накратко.

7

Анонимен

преди 2 години

Те повечето които гласуваха за ИТН са давали вот предни години за Баце. Смятай....

6

Анонимен

преди 2 години

Тия измислени сценаристи на малкия пръст на Дончева не могат да стъпят. Съчиниха си сценарий, играят го. Жалки същества, с още по-жалки избиратели.

5

СЕДНИ СИ БГ

преди 2 години

Ние си отиваме...

4

Анонимен

преди 2 години

С тези бакенбарди Фильо е точно като френски кочияш.Много примиmивен.

3

Анонимен

преди 2 години

Според мен на всички тези от НС, трябва да им бъде забранено повече да се кандидатират за депутати....

2

Василев

преди 2 години

По-точно е да се каже "прасенцето касичка в българската правораздавателна система за непослушните бизнесмени" , а прасенцето касичка в българската политика е Шиши, а прасенчето шкафче е Боци, а прасенцето медийни поръчкови слуги са БТВ,НТВ и Седем-Осми, а прасецето прокурорска бухалака е Каскета!Селяни прости вие сте валат!Агент Алишър Макгрегър!ЦРУ!!!