14

Анонимен

преди 2 години

Кви са тия протести по време на епидемична обстановка? Къде им са маските? Къде им е дистанцията? И после защо случаите от 1000 , станали 2000 , станали 4000. Супер мерки ""демонстрират"" тия организатори на платежници тъй де протестаджии т.е. безделници

13

ДДРОнег

преди 2 години

Вече около две седмици процентът заразени се движи около 7%, най-вероятно сме придобили някакъв имунитет, от малкото ваксиниринаи и многоото прекарали Ковид !!!

12

КФК

преди 2 години

Глоби да им пукат ушите! Това Държава ли е?! Има заповед и това е всичко друго алабала.

11

Анонимен

преди 2 години

Султана (Борисов) падна от власт и прати башибозуците си (Айдебеговци) да безчинстват в страната. Видяхте ли вчера колко "случайно" всички "протестъджии" бяха посрещани от гербаджии които по сценарий и режисура от Банкя трябваше да повторят на глас исканията на Айдебеговците.

10

Зозо

преди 2 години

Протестите започват, Рундю е пътник.

9

Вероятно

преди 2 години

Бойко е пуснал хора с плакати на Севда, за да хвалят ваксините. Типично за един роб, който тласка населението към експеримент. Алибегов също се занимава с тази пропаганда, но народът е избягал далече от такива лъжци, които искат да го отровят за ПАРИ.

8

Ричи Алибегов

преди 2 години

Чували не носим. Миналата година Минеков, който в момента е във властта, гореше маски на клада. Крещеше от мегафона че Борисов и щаба убиват бизнеса. Събираха се по няколко хиляди всяка вечер без да спазват социална дистанция и т.н. Нямаше камари от трупове, нали? Защо сега Минеков дума не обелва за мерките, налагани от колегата му Кацаров, който преди да се облажи от бонусите на фарма корпорациите също минаваше пред хората за антиваксър?

7

Анонимен

преди 2 години

Тия мушенгии не обелваха и дума когато Крадецът ги беше затворил почти година да не работят,ама сега голям го вадят!

6

всъщност

преди 2 години

Бизнесът иска - премахване на всички данъци и ДДС налози, да получават 100% обезщетения всеки месец, да не плащат осигуровки, наеми и кредити. Ей това искат """бизнесмените"""".

5

Отврат

преди 2 години

Вчера имаше отвратителни плакати на внедрени хора с надписи като: "Искаме агитация за ваксинация! Не искаме затваряне", "Стимулирайте ваксинирането" и т.н. Тръгнали да протестират срещу затваряне, пък са пуснали рекламатори на ваксините. Отврат!!! Никога няма да се ваксинираме!

4

дцноесф

преди 2 години

Протестите няма да спрат вируса, но мерките също няма да го спрат. Мерките и "ваксините" са безполезни.

3

Убиец алебегов

преди 2 години

И черни чували носете, да погребват в тях тези които заразихте в вашите заведения.

2

Анонимен

преди 2 години

Не искат помощи понеже се осигуряват на минимална работна заплата и останалото ( над хиляда лева отгоре) го получават на ръка. Това е публична тайна. Не е секретно. Ясно е като бял ден.

1

Живко

преди 2 години

Здравейте съграждани! Очаквам ви на жълтите павета довечера! Аз ще бъда там! Нека лакеите на фармамафията в България да видят, че повече няма да търпим своеволията им! Времето за разплата неумолимо наближава! Долу ненужните мерките, фалшивите ваксини и парцалитe за криене на лице!