113

39 часа и 20 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов.Ето сега единственият шедьовър на авторите от Ъпсурт безусловно е песента "Втора цедка" навсякъде другаде има какво да се добави да стане шедьовър.Там в кради кради нещо не е наред, но в лиричната свободно стилова поезия "Втора цедка" са незабравими изразите "Дойде и пак стана проблема" Дали авторите визират второто ограбване на България като кафе което го пускаш на кафе машината втори път ....или Симеон 2 е вторият крадец след САЩ не е ясно ....

112

Охооооо...

преди 2 години

39 часа и 55 минути до празните сметки на Ангелов.Цензурата е много упорита .... Та между царските п.ррр.ооо.ссс.ттт.и.т.у.т.к.и и царските ккк.ууур.ви има огромна разлика ....едните знаят що го правят, вторите нанасят много големи щети без даже и да го осъзнават, защото много допринасят за всеобщата несправедливост....Къде си бе момче, сега очакваш некво страшно парче!

111

40 часа и 48 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов!Има един файлетон на Алеко Константинов не си спомням името на творбата, обаче той така описва тогавашното българско общество че направо ги разстрелва с думи. Много ми хареса като го прочетох. Седи си той на улицата и гледа мадам - шефката на публичния дом или някаква *** беше и описва колко много е търсена и ангажирана -разбирай заета жена, натоварена и нали как е облечена по последна мода и портфейла и пълен -той няма пари за малко тютюн!

110

Ха!!!!!

преди 2 години

Движение MLM си е трябва да се създаде в САЩ на датата 11 Септември . И пак да е марксическо както BLM.

109

41 часа

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов. Който обаче напук на всичко каза истината. И срещу всички шансове ... и никой не забеляза и на никой му не пука.Ето защо тук е най-голямото зверство изобщо правено в човешката история.Защото никой даже не го забелязва.Мойте сметки след 41 часа ще са празни или с 69 стотинки в едната и 4 лева и малко в другата, нема и една кутия цигари как да си купя. Алекоооо, Алекооо

108

41 часа 25 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов. https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Apotheosis_of_WarВасили Вересчагин - посвещава творбата си "На всички велики завоеватели минали, настоящи и бъдещи" Не е готино да живееш в тая картина да знаеш! Плашещо е нали - това е цяла купчина човешки черепи на екзекутирани врагове и военнопленници. Трябва да ходя да рисувам гробищата - цяла серия от всеки град!

107

Ти не разбираш

преди 2 години

Метафорите ... Да стигне до осмия етаж ... Е най-хубавото нещо може да се случи на България, лошото е нали, че е камара с трупове на български граждани и камарата с трупове не я правя аз .... Обаче стигне ли до осмия етаж ...към камарата трупове ще се добавят още на виновниците за нея ...

106

Значи като чуя:

преди 2 години

Ти не може да правиш такива неща!Аз кво правя - полегнал съм си, че нещо пак не мога да спя, ама не е от гузна съвест, нито от труповете дето вече са до шестия етаж за тая работа. Па може и да стигат до осмия етаж. А дано ... Стигнат ли осмия етаж нещата веднага млъквам. А те могат да правят празни сметки на Ангелов и 15 000 други като него? Значи си не плащат! Значи не са достойни граждани на света, а сельовци ....41 часа 35 минути до празните сметки на 15 000 човека

105

41 часа 45 минути

преди 2 години

До празната сметка на Ангелов!

104

За незапознатите

преди 2 години

Бай ви *** Балкански е търговец на мускали - това е продавач на розово масло за парфюми. Обаче все гледа изгода и отива на Гости при един образован българин Иричек и сядат да пият бира и *** по едно време се чуди как да мине тънко и става и тръгва на някъде. И Иричек какво да прави плаща му и неговата бира. И му казва после: Бой *** не си плати бирата!Отговора на ***: Имал си бол (повече) пари платил си я!Ама *** тая бира е 15 милиона в магазина, аз я платих 565 милиона.

103

Имал си бол пари ...

преди 2 години

Платил си я! 41 час 51 минути до празната сметка на Ангелов!

102

42 часа

преди 2 години

До празната сметка на Ангелов!И само се чува едно: Не съъъъм Ганьовееец не съъъъъмммм, не искам да съм Ганьовееец ..... Не искам не искам не искамммммм....Ревнив и се тръшкай пак няма да помогне!

101

TALIBAN POWER

преди 2 години

Muslms slojiha sreden prust v halkata na US armiyata!...TE POBEDIHA agresora i specheliha ovacii!

100

Знаеш ли?

преди 2 години

Коя ми е любимата реплика на Боян Радев?"Отварям хладилника и гледам празно имам некви пари в мене и много се чудя едно хубаво акварелче ли купя или нещо за ядене!

99

Тримата глупаци

преди 2 години

Са и тримата г.а.н.ь.о.в.ц.и ....Като си говорим за *** ....Сега ще ти покажа един не *** дето изглежда невзрачно!

98

42 часа 47 минути

преди 2 години

До празната сметка на Ангелов!Много ми е готино - знаеш колко ми е готино, чак като на Жал Пол Готие готините дрехи , че след тези часове и минути вие ще докажете ганьовщината си, а аз иричекщината си!

97

Шах и мат!

преди 2 години

Разбирате ли не е случайно, че точно учителите по изкуства работят преди по 720 , а сега благодарение на Красимир Вълчев по 700 , което пак е нали със 140 часа повече от учител по литература за същите пари! Същата заплата - разбирате ли Симеон 2 не е издържал на изкушението да се изгаври с крепостниците си и особено с техните художници, музиканти, танцьори и с техните биолози, географи, историци и т.н. все пак той е Сакскобургот как ще остане назад от баща си, братята си и от бонобо вида си...

96

НХА

преди 2 години

НХА - Национална художествена академия е едно голямо препъникамъче за колониални интереси. Павел Матев искаше всяка област да има такова препъни камъче, ама цунгъзовците бяха прекалено силни.43 часа до празната сметка на Ангелов!

95

Виж сега:

преди 2 години

Онова държавно рисувателно училище станало за времето си въпрос на живот и смърт. И Батемберг и Фердинант не са го искали , обаче Величков е знаел една велика истина - Няма европейски народ който да няма културно-художествена принадлежност. И още навремето е усетил, че освобождението на България е колониален фарс. И единственото което този страшно интелигентен и отговорен към страната си човек е да построи институция, която да гарантира тази културно- художествена принадлежност.

94

Кога скачаш:

преди 2 години

Срещу свой дедо попе да знаеш ще си чуеш приказката: У пъкъла са не ходи за нищо! Кога скачаш срещу свой и чужди стягай се за изгнание или за съчма с рицин!