59

Анонимен

преди 2 години

До До 68Бухахаха и как разбра, че съм фен на черепа и руснаците.

58

Кацаров

преди 2 години

не действа само за политическа разправа но най-вече за слугинаж на частните болници. Човека си е много комерсиален, ама му е позволено - нали не е лекар.

57

До 68

преди 2 години

По добре ГЕРБ от колкото чалгари и други клоуни. Ти как може да обслужваш черепа и руските кукловоди?

56

до някой си велмазов

преди 2 години

Абе психопат пак ли те изпуснаха от Карлуково, не ти ли писна да обслужваш седалищата на гербавите?

55

Атанас Велмазов

преди 2 години

Говоря от името на ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ ! Чест , достойнство и адмирации доктор Ангелов ! Един от най-честните, прями и достойни хора в държавата ! Върнете се час по-скоро защото имаме нужда от Вас ! Бъдете здрав и благословен !

54

Анонимен

преди 2 години

Както винаги гербавите не са в час всеки път когато не им е удобно им се привиждат опити за разправа. В случая ботоксовия говори колкото да каже нещо, Кацаров в прав текст заяви, че няма никакви политически амбиции.

53

аз

преди 2 години

До Атанас Велмазов - извади си езика от там където си го пъхнал. ГЕРБерастията ти се вижда от далеч, засрами се малко

52

Анонимен

преди 2 години

И си мисли че като е в партията на крадците ще му се размине!Нема баце, боко ви е повлекъл всичките към дъното.

51

аз

преди 2 години

Ангелов, не говори ами *** на съд. Нека "независимият" съд реши!

50

Видяхте ли Снимките

преди 2 години

от Протеста - дорби Лозунги като "КОВИД Няма Работно Време" и "КОВИД не Прави Разлика между Метро и Ресторант" и т.н.

49

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации, господин Ангелов ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !!!

48

Понти

преди 2 години

Ботокс, нали оправи прическата - налепи си косми, нали изл.иза бойковия, вече скрити - до тук си! Не си светена вода

47

до 56

преди 2 години

то на всички отдавна им е ясно, че Делта е Болестта на Ваксинираните, той за това се появи при Ваксинираните и след Ваксинация - това е Мутация породена от Ваксината!

46

Караяна Цветова

преди 2 години

Долен Атанас

45

Анонимен

преди 2 години

От тия математици лошо да ти стане едно време науката математика бе корен квадратен плюс и минус до висша математика също съм вишист но математик да ми говори като доктор за пръв път доживях да видя аз под терминологията разбирам друго а децата друго сложно мислене е

44

Последни Новини

преди 2 години

Ваксърчета довиждане-Излезе изследване, че АнтиТелата от Ваксините,вместо да Неутрализират Делта, го "хващат за ръчичка" и му помагат на проникне в клетките.В резултата Ваксинираните имат от 250 до 1000 пъти повече Делта в Организмът си от Заразен НеВаксиниран.В следствие Ваксинират е 27 пъти по вероятно да развие Делта-КОВИД със Симптоми и 8 пъти по-вероятно да влезе в Болница от Делта спрямо НеВаксиниран.Честито Ваксърчета - след Делтата малко от Вас ще са останали, но Нали Декларирахте Сами!

43

Анонимен

преди 2 години

Еми боцкайте се ве, кой ви спира, ама да пропагандирате другите да се боцкат до откат.....хахаха :))) Карал съм 41 градуса температура, преди да измислят Ковидчето, знам, че грипчето има много разновидности и не може да се лекува, понеже се изменя постоянно :))) Всеки да си прави сметката сам, само недейте да си налагате вашата гледна точка, щото така казват "лекарите", капиш :)))

42

dj dance mashine

преди 2 години

Какво щеше да стане ако маиката столетница даде изява на всички нали всички сме равни.Равни друг път старата система на онова време деиства със забрани и закани за мълчание Ти ще мълчиш кои си ти та да ми казваш какво да правя у нас може да ми казват ти си смен сключил си договор смен наравно си смен аз не съм чужд човек или друго аз съм с теб щом съм с теб ти носиш отговорност за мен и аз за теб по закон и кодекс на труда на България.Ние всички сме земни

41

ти да видиш

преди 2 години

Леле малееее,докъде я докарахме.......доФторите се изявяват като математици,говорят за амортизации,счетоводни резултати и т.н.,а математиците всеки ден ги гледаме по тв-та и се изявяват като молекулярни биолози..........всичко е с главата надолу в тази иначе НЕВЕРОЯТНА страна...

40

Анонимен

преди 2 години

А колкото до комунистите власта не им се дава лесни вижда се по фирмите ядене и пиене натягане и които нее с партията столетница досвидание защо бе другари