24

Анонимен

преди 2 години

Прилепите стават много опасни за човечеството!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Само аз ли прочетох "10 хил за разяснителна кампания, а после 10 млн"...

22

Дъждобран

преди 2 години

"Преброителите трябва да бъдат ваксинирани" - преброителите трябваше да са ваксинирани още преди месец с две дози. Ако сега сте се сетили - късно е, защото за 10 дни, докато започнат да обикалят, и първата доза няма да е заработила... Абе всичко е след дъжд качулка в последно време.

21

съзвездие

преди 2 години

Мхм, цяла плеяда барабар с млечния път. Пишман доктора първо да се образова относно факта че прилепите всъщност НЕ боледуват и на практика да се превръщат в резервоар за вируси (заедно с причините за този феномен), и чак тогава да философства възможен ли е стаден имунитет, стадо ли сме всъщност, кой е гoведото в случая и т.н. Аз междувременно го премествам внимателно, докато лечителя не си коригира грешната фактология и съответната нАучната полюция, която го е споходила.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Сега искаш да кажеш, че ще ставаме част от проучването на нови ваксини ли?" Ами, че колега то си е така от самото начало с тия декларации! Затова си длъжен ако се усетиш или те усетят близки и познати, че нещо/някак... след "иглата" трябва да съобщиш по телефон, мейл.... на личния лекар, на РЗИ на ......!

19

Анонимен

преди 2 години

Вариантът МЮ съдържа милярди долари а съзвездието овце ще обърне следващия вариант в трильони.

18

Анонимен

преди 2 години

Приключихме с индийския а.к.а. Делта вариант. Сега наред е Мю. После за нова година ще е Тета, а за великден - Ипсилон. Другото лято ще Ро, а после ... Абее, не разбрахте ли, че се приключи с нормалния живот. С, без ваксини - все тая. Все ще е мъка от сега натаък.

17

Анонимен

преди 2 години

В такъв случай от ваксини хептен няма нужда така че ни оставете намира

16

Анонимен

преди 2 години

Преброяването вече започна! Ако е вярно крякането на пернатите се предполага, че ваксинираните с първа доза ще имат някакъв частичен имунитет към деня на поставянето на втората доза и след още двадесет дни - пълен имунитет! Дори и с пълен ваксинен имунитет те ще се заразяват и ще заразяват други хора, но може би ако заболеят ще го изкарат по-леко! Това е направо умопомрачително! И ако неваксиниран, но здрав и "отрицателен" го прихване от ваксиниран кихащ вируси преброител и "гушне букета, какво?

15

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката, до вчера казваше, че 60% от хората не могат да хванат вируса, сега разпрявя ваксини та ваксини. Същия платен *** като останалите

14

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл да харчите пари за глупави кампании, още повече ще отблъсне хората, така ли не го разбрахте. И цялата гилдия, барабар с Киро фелдшера да леете пропаганда от телефизии и студия, няма ефект. Сега искаш да кажеш, че ще ставаме част от проучването на нови ваксини ли?

13

Анонимен

преди 2 години

Тоя Симидчиев вместо да дава съвети първо да обясни, защо неговия 30 годишен син още не се е въксинирал ??

12

Анонимен

преди 2 години

Тогава изобщо няма да се срещам с вакснатите ви преброители да ръсят съзвездие от вируси ли?! Всички,които знам,че са се вакснали разказват,че първите дни са болни и явно ръсят заразата.

11

Не!

преди 2 години

Благодарете на ваксинираните за този щам.

10

Анонимен

преди 2 години

ммм... добре ви работят лабораториите...

9

Анонимен

преди 2 години

Този проклет вирус само от прилепи. Единствено човекът е способен да сътвори подобна гадост.

8

Анонимен

преди 2 години

Wai wI

7

Анонимен

преди 2 години

след МУ идва БЕЕЕ

6

А вариантът

преди 2 години

ПСИ за кога го пазят? За пълното ПСИхясване ли?Драги прогнозАтори и ан алЛизатори, нещо ви е много ниско КПД-то, пък то се означава с ЕТА. Да не прескачаме букви от гръчката азбука, може да се обидят комшиите ;)

5

До Зозо

преди 2 години

Е Зозо - индианци ли са? Като държавата ще им плаща - тя определя условията - който не ще да си стои вкъщи и да не чака хонорар.Тук идеята е в името на НАРОДА, не в името на АНТИВАКСЪРА.