47

ДоАлтерниращ веганис

преди 2 години

А може ли тогава линк с резултатите?

46

пияница мистик

преди 2 години

Тая работа да им казвам какво имам хич не ми допада. Да те знаят как си материално. И за какво е тая сложнотия, да попълваш 16 бланки за едно преброяване. Аз като си купих жилището на изборите видях, че без да се обаждам на някой съм в списъка за гласуващи в моя район. С адреса ми и т.н. Както са успели за едни избори да ме открият и да ме включат в списъците с точния ми адрес, да ме преброят и сега по тоя начин

45

Анонимен

преди 2 години

Цецо *** ще си брои асансьорите.

44

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на малоумното ви преброяване! Със 160 лева глоба ще изплашите гаргите, палячовци!

43

DD

преди 2 години

В този ред на мисли...да свържем е-майл,с егн и домашен адрес. и лична карта.То затова и глоба има..че да се доберем да тази връзка.Да посочим и с кого живеем,.,значи електронното е толкова ялово колкото присъственото. я си събирайте тия данни от МВР иНАП ,всеки си е написал със сменената Л.К. кой му е настоящ и постоянен адрес.Толкоз.

42

Анонимен

преди 2 години

да бе, дай си егн и лична карта и в другиден някой ти продал жилището.Ай мерси. Колкото НАП ни опази данните толкова и тези

41

Анонимен

преди 2 години

Ся ще има нова измама мугави преброители ще преброяват къщите

40

бааа го

преди 2 години

От утре искат да ни броят под предлог, че не знаят колко сме като население, обаче не пропускат да ми пратят писъмце с дължимата сума за данък сграда, МПС.........

39

посеркото

преди 2 години

Ще има ли къде да запиша точното количество на съдържанието на WC-то към момента на преброяването, за да може след това да се изчисли средното съдържание за страната?

38

.xls

преди 2 години

Ако не бяха махнали Мишо Константинов, резултатите пак шяха да бъдат: 6,5 милиона и 6,9 милиона (по избирателни списъци), при реални - около пет милиона.

37

Анонимен

преди 2 години

Ще бойкотирам преброяването, без това няма да съм си у дома когато ще минават.

36

тъй де

преди 2 години

''След успешното преброяване ще получим съобщение и имейл с уникален 15-цифрен код, който трябва да запазим и да предадем на преброителя, когато позвъни на вратата ни.''------Той ще звъни, но дали ще му отворим?!

35

чудесна''д

преди 2 години

От преброяването през 1985 год. става ясно, че сме били 8 948 649.Сега предполагам, че ще сме 6 948 649.....................

34

Анонимен

преди 2 години

Държава, която прави опити да си умори населението чрез масова ваксинация, не трябва да знае какъв е броят на опитните мишки.

33

Гената

преди 2 години

Обявявам награда от 100,00 лв. ако някой ми каже как точно ще бъдат преброени българите в чужбина.

32

До 16

преди 2 години

И тогава имаше код. Дойде една леля вкъщи. Мислех, че са напреднали и шв би спестят това.

31

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Призовавам всички българи заедно да бойкотираме преброяването и да завключим домовете си за преброителите.

30

Хюго Бос

преди 2 години

Аман с тези кодове, беее. Толкова ли не може да се приключи със затвсрянето на прозореца, ами трябва да чакам лелката, че да й подам кода.

29

Колабиращ Наркоман

преди 2 години

По цял свят наркоманите се "ваксинираха". Чуят ли за спринцовка, направо не издържат. Вижте Алтерниращия, флаката му е изпържила мозъка.

28

Анонимен

преди 2 години

Защо ще идва преброител? Това напълно обезсмисля идеята на онлайн преброяването. Защо няма опция да препращаме обратно по онлайн път 15 цифрения код? Нали е уникален? Егати цирка!