8

тъй де

преди 2 години

Да бяхте повикали баш ПОЖАРНИКАРЯТ на републиката, не само да обикаля и ръси глупости по Севда ТВ.

7

не разбрал

преди 2 години

Защо с хеликоптер, това гора в пресечена местност ли е?!

6

нетрол

преди 2 години

В марихуаната има чипове на бил гейтс. Искат да ни стерилизират с нея. За да се преборим, трябва да носим алуминиеви шапки и да признаем, че земята е плоска. Марихуаната е донесена от рептилите и е генно-модифицирана с чиповете на Гейтс. Мъск също е намесен, но още не знам как. Хващайте алуминиевото фолио, братя!

5

Стига бе

преди 2 години

Тоя благоев..., дето му е липсвал хеликоптер за гасене на сграда явно е от напушвашите се. Естествено, че няма смисъл да се ползва хеликоптер в градски условия, защото те гасят при големи площи, именно заради разпръсване на водата, без да може да е точно локализирането и на падане. С пожарен маркуч струята вода се насочва в конкретни точки и се получава възможно най-голям ефект. Нищо чудно, че точно такива си избраха кмет посочен от чалгарите.

4

MaйMyнaтa

преди 2 години

Бегайте вей нapкoмaни...от мapихyaнa ще минете на кoкaин, след това на xepoин и ако доживеете до 50сет, ще ви наливат yoaн и плотонии преэ чepeпoт с фуния.

3

До 1 Доктор Сър Пичу

преди 2 години

Да бе ! Помага на наркозависимите и на тебе също , нали ?

2

БГ модел

преди 2 години

Като има хеликоптери кой го брига за какво ще се изполват? Нека гори всичко, нека болни умират защото не могат да се транспортират. А *** ще търси тревни площи.

1

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

От медицинска гледна точка войната с марихуаната е безмислено харчене на държавни пари - марихуната никому не е навредила и даже е помогнала на тежко болни да облекчат страданията си, а на здравите да се чувстват добре.