59

Лека добавка

преди 2 години

До Анонимен30 Трябват 2 стадиона. Единият за Пиночет и Хитлер, другият за Сталин и Мао. Две фадроми и два камаза, които да съберат на куп тая политическа *** и *** и в... центъра на термоядрен взрив... Тогава гаранцията е абсолютно сигурна. Оправяме се за 3 ДНИ.

58

Вихър

преди 2 години

Нищо ново под слънцето!!! Лека полека нещата се осветляват!!! То не бяха: обади се на Маджо , театъра от хората на Прокопиев, сега и подкупите излязоха на преден план!!! Вече на всички ни стана ясно, че промяна няма да има, а мафията и задкулисието се завръща и окопира цялата държава!!! Очаквам скоро време и борчетата да пуснат по улиците и бизнесите!!!

57

fostara

преди 2 години

i vie ste suschtite nali don4eva e va6 kadar

56

Анонимен

преди 2 години

пуделът на Корни пак бръмчи по медиите.***-ха се,че с нов политически проект БСП че стане 5 партия по гласове.

55

Спец операция на

преди 2 години

Граб и ИТН-- Ако можеха да купят Славито да,, ама 2-3 *** депутати във партия която е доминирана само от един човек ,това е толкова глупаво колкото и немислимо ,а и това са милиони който не са по силите даже и на по-голямата ДБ,който нямат пари за голяма изборна кампания .Много плитко а не е възможно ,ясно е че ще измислите че Божков дава парите ,ама той няма място във толкова притоплени манджи ....

54

Тези пари --

преди 2 години

--могат да се намерят за копуване на депутати само от шкафчето на Батко , и колко депутата трябва да се купят от ИТН по 500 000 лв ,че да имат мнозинство . Троловете веднага подемат ,то това им ре работата ,ама такива пари за покупка има само партия граб и няма да се очудя ако със ИТН са исие ,само граб не може да разбие опозицията и използат ИТН ,а ИТН няма да ги бъде вече , ако Дончева не влезе във Парламента вътре ще са Бъзраждане -- още по добре !

53

Анонимен

преди 2 години

ИЗМАМИХМЕ ТЕ БГ! И ДОЙДОХМЕ!

52

Виктор

преди 2 години

Хайде не ми се прави на света вода не напита бе.Вашата партия е най -печена с корупцията.Татяна Дончева беше години наред в БКП/БСП.Най-много милионери има във вашата партия е,затова Алгафари си тръгна с гръм и трясък преди години от БСП

51

Сата НАТО

преди 2 години

Аз така и не видях - къде е тая корупция? Написвам "500 000" на едно листче, бутам ги пред очите на чалгара и той почва да пищи, че го изнасилват. Ами ако просто го бъзикам?Може да искам да го компрометирам, нямам ли право? А въобще истина ли е, откога приказките на "Тошко Африкански" са неоспорима истина за гербелите?

50

Анонимен

преди 2 години

говорехте за корупцията на Борисов, за която нямате едно единствени доказателство представено, но се оказа, че корумпираните сте вие ----///----- Корумпиран значи развален, това не е само крадене, което е трудно доказуемо, но и практики, които са очевидно неадекватни и вредни. Гледайте в Ютюб как гласуват комсомолците на ГЕРБ под уморения поглед на дедо Бойко и ще ви стане ясно за каква *** иде реч. Това е корупция.

49

есе

преди 2 години

аз давам 5лв за депутат да идва всяка събота да ми мие аудито

48

Анонимен

преди 2 години

Нинова въпреки вътрешната опозиция на герб в партията си се представи доста достойно, на фона на всичките циркове в парламента, които целят да върнат Бойко мутрата на власт.

47

Христо Бойкикев

преди 2 години

Абе, важно е, както вика Христо Иванов да възтържествува върховенството на закона. Може да има корупция, но ако са нашите хора това не е корупция, всъщност а парламентарна дейност.

46

Анонимен

преди 2 години

Ей, олиго Френи, набийте си го в тъпите картуни- Мафията в България е превзела ВСИЧКО- всички партии, съд, полиция, прокурори, НАП, президентство народно събрание, местна власт- всичко е КеН еФно вие продължавате да гласувате за престъпници с надеждата да се докопате и вие някак си до КРАЖБИи да грабите. Долно племе.

45

Кирил Язовира

преди 2 години

Мислех си, че шампионът по корупция до момента е Кирил Петков с назначаването в неговото министрество на 24 годишната Ленка Владимирова за юрист-консулт на заплата от 7 000 лв, но очевидно още можело.

44

you

преди 2 години

До АнонименТочно така е само при управление на ГЕРБ тази държава ще върви напред.Тези сегашните са тотален резил и провал.

43

Корупция Радев

преди 2 години

До Сата НАТОТова е вашата представа за парламент, но не е нашата. Вие дойдохте на власт с вдигнати юмруци, говорехте за корупцията на Борисов, за която нямате едно единствени доказателство представено, но се оказа, че корумпираните сте вие от ново утре партии и татко ви Радев!

42

Анонимен

преди 2 години

Ама някой сериозно ли очаква промяна от ИБГНИ? Мая, Татяна, Куневица - все нови лица. И то едни сини, сини! Боже!

41

Анонимен

преди 2 години

Цялото служебнио правителство е изтъкано от корупция, но защо няма оставки, защо Румен Радев се крие от народа?

40

РАДЕВ,РАДЕВ.....

преди 2 години

ЗАЩО организира и НАСЪСКА към тази глупост???!!!ОБРЕЧЕ БЪЛГАРИЯ!През 1990 на колко години беше?Не си ли спомняш ЗАБЛУЖДАВАЩИТЕ, АРОГАНТНИ изяви на Слави и компания...