11

българин

преди 2 години

Само да попитам този другар.Къде беше 12 г,когато ни клатеше мутрата? Що не се показахте тогава и му поискате " оставката"?! Моли се да не те срещне някой и разпознае! Има българи родолюбци!-:) Герберски лакей!!!

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Последно,какво значи "земеделец"? Да дели...да цепи земята на две,три и хиляда и като зажени дъщеря си да й 'дигне сватба по-скъарса от на Царя? Оня дивак Стамжолийски е nърдял публичо в очите на Земеделците и им се е подигравал,както се подигра с Българите в Ньой. Такъв е бил Стамолийски-турса ваruна!

9

Shshs

преди 2 години

Ники Мокета им е лидер. Онзи дето си водел асистинта да се плескат в Троянският манастир.

8

Анонимен

преди 2 години

Ще платят ли за щетите от градушката която унищожи реколтата на хората заради един натовски самолет, или пак така ще остане? Между другото някой чувал ли е за Светлан Стоев, нещо май не се е обаждал за политиката ни за Македония и ЕС, гледам само един димитровградски *** обикаля ама като какъв точно не е ясно?

7

Анонимен

преди 2 години

Нормално - 45 години подкрепяха Тодор Живков, сега подкрепят прислужника му ББ.

6

Анонимен

преди 2 години

Тез съществуват ли още ? хахахахаха :)) Явно партийните субсидии от държавата съживяват и мъртвец......хахахахаха :))))

5

помнещ

преди 2 години

Моля? Алоууу другарю! Кои бяхте че нещо не ви помним?-:) БЗНС то дето подкрепяше др Живков по времето на соца го помним! После напъните да са някои ,но се изгубиха по пътя до днес!И вие ли сте един файтон хора "кариеристи" както " Ристо" който е към ГЕРБ?-:)))) Срамота бре човек!

4

Анонимен

преди 2 години

Оставка на цялото правителство след като външния ни министър е анонимник и президента се прави на имащ власт, нещо което по консититуция не му е отредено!

3

Анонимен

преди 2 години

Ама тия живи ли са?Мислех че ги разпуснаха още 1990.Те бяха патерицата на БКП.Както ПатрЕотите на ГРОБ.

2

Анонимен

преди 2 години

Тия БЗНС какви са точно?Някаква производна на ГЕРБ ли?

1

Анонимен

преди 2 години

БЗНС още ли съществува?