85

Анонимен

преди 2 години

Те нахлуха но бяха спрени от ваксъри с празен блед *** поглед и 3 дупки на челото бухахаха

84

:) :)

преди 2 години

Тези егоисти треперят от страх само като чуят за игла - камо ли като п видят! От там иде истеричния им бяс срещу ваксините - заради страха си са готови да жертват цялото човечество, но не и да признаят психичния си проблем! Между тпх има и сектанти разбира се, които също са страхливи егоисти и сънуват небивалици само като чуят за игла!

83

до 89

преди 2 години

Като ги канят ежедневно година и половина в бг медии и телевизии да говорят врели некипели сега сме първи по смъртност от Ковид или с Ковид, все тая.Но сме първи по смъртност. Хората в нормалните държави няма да допуснат някой да промива мозъците на хора склонни да вярват в конспирации, на наивниците и на хората с ниско образование. Това си е биологично оръжие. Не е никакво грипче.

82

и в Словения има

преди 2 години

80 % нтни.

81

До 89

преди 2 години

Защото тези хора са опасни за обществото. Нали видяхте какво се случи в България? Впрегнаха се цели тролфабрики да саботират мерките.Тогава нямаше дори ваксини.Още на 3 март 2020г.пръв се провикна от Шипка Ген.Радев, че вирус няма.Надълго и широко обясни, че това е вируса на страха и предателството.Вируса бил шипченски щото някой искал да им провали събора.В София вирус нямало.След него доктор,който искаше да внесе тестове започна са предлага чайчета за лечение.И т.н.Така насадиха недоверие.

80

Анонимен

преди 2 години

щом медиите са толкова свободолюбиви и демократични защо не канят хора които не са съгласни с политиката на ваксинация и ограничаването на човешките права.ако им бяха дали възможност за изява нямаше да става нужно да влизат неканени още повече че това е обществена телевизия която трябва да обслужва еднакво хората с различни мнения.

79

Анонимен

преди 2 години

Браво, тепърва медиите ще си плащат за лъжите! Новия Нюрнберг идва, фейкъри!!

78

До 85

преди 2 години

От грип никога не са умирали по 50 или 80 човека на ден в България. Около 20 000 починали има, но реално са повече понеже има скрита заболеваемост и много от хората не се тестват в лаборатория поради ред причини. Над 4 200 настанени имаме в момента по болниците. При 6 000 здр. система ще колабира. Няма лекари и сестри. Легла има много, но няма кой да лекува тежко болните. Никой няма да ви имунизира децата. Успокойте се! Това е личен избор и лично решение. В България не им стиска на политиците.

77

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Това не са "антиваксъри", а борци за човешки права. Сигурен съм, че повечето от тях имат всички ваксини от словенския иминизационен календар. Само не желаят тази и да ги правят на маймуни.

76

ваксаджия

преди 2 години

До 83- Това че някой е получил усложнения след грип, не означава че трябва да набоцкат всичко наред, че и децата ни, с нещо си. И не - не съм антиваксър. Дори си набоцках две дози от най-елитната, ама не щото им вярвам, а защото ми обещаха привилегии. По същата причина навремето взех и партийна книжка. Ти поне ще ме разбереш, нали?

75

ваксаджия

преди 2 години

"Словения е с най-висок процент на ваксинация в региона. Почти 44% от населението"- Ахаа. Щом са толкова много ваксинираните, значи насилието за ваксиниране е много голямо. А щом има голямо насилие срещу народа, нормално е да се надигнат протести. Щом не дават гласа им да се чуе, ще търсят начин да се чуе. И престанете да наричате тези хора "антиваксъри"! Със сигурност са си сложили всички необходими ваксини, а и на децата си.

74

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде е пълно с психопати.Миналата година на Орлов мост палеха маски и дни след това Гошо от Боец за малко да ритне бакърчето. Разболя се и орева орталъка от Видин, че щели да го ликвидират в онази болница понеже нямало лекари. Пратиха за него и жена му реанимобили.Приеха го във ВМА,а жена му в Правителствена болница.Точно Гошо много се подиграваше на вируса и Ген.Мутафчийски, но се снима лично с тръбата за кислородно дишане и опря да го лекуват точно Мутафчийски е екипа му.

73

българин

преди 2 години

БЪЛГАРИ!!! ЮНАЦИ!!! ДЕТЗАЙТЕ!!!

72

анти идиоти

преди 2 години

има навсякъде.

71

Асан

преди 2 години

Атака и на Кошлуков победа :)))

70

Не

преди 2 години

Антиваксъри,а антисатанисти искате да кажете !

69

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте първо гербаджии, милиционери, военни и всякакви други безполезници и чак тогава агитирайте нормалните хора!

68

Натовеца

преди 2 години

проучете документите Lockstep на фондация Рокфелер от 2010 ,Agenda 2021 и Agenda 2030 всичко което става сега е описано там това е предварително режисиран план глобална тирания!ДА не го допускаме !

67

Анонимен

преди 2 години

САТАНИСТИ- ЛИХВАРО-МАСОНИТЕ , В ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА СТЪПЧАТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПОРАДИ НЕЖЕЛАНИЕТО ПУБЛИЧНО ДА ОТПИШАТ ОТДАВНА В ПЪТИ ИЗПЛАТЕНИТЕ "ДЪЛГОВЕ", ЧРЕЗ КОРОНАТА ЩЕ ДОКРАТ ХОРАТА ДО ЛУДОСТ , Т.Е. ЩЕ ГИ ИЗБИЯТ , КОЕТО И ЦЕЛТА ... МНОГО ИМ БИЛИ 8 МЛРД... ИСКАЛИ ЛИ САМО ТЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ДИШАТ КИСЛОРОД, И ДА ХОДЯТ ПО ТРЕВАТА , А НА ВАС ДА ВИ НАДЕНАТ ВИРТУАЛНИТЕ ШЛЕМОВЕ ВЪРХУ ОВЧИТЕ ТИКВИ И ДА ПЪТУВАТЕ "ИЗ ВСЕЛЕНАТА", ДОКАТО СТАВАТЕ ТОТАЛНИ *** И НАКРАЯ УМРЕТЕ !

66

Анонимен

преди 2 години

Срещнах се с вируса когато още не бяха измислени ваксините. Жив съм, здрав съм. Не го изкарах безсимптомно, но до болница не стигнах. Не плашете кучето с кокала и мечката с гората. Първо направете масови изследвания. В множество държави. Изнесете резултатите и тогава обяснявайте фактите. В момента всичко е разтягане на локуми. Някой някъде направил изследване. Никой не го повторил и потвърдил резултата, но се развява като знаме на олимпийски игри. Хайде бъдете по-скромни. Хора умират по множество причини. Но за тях никой не говори и не се напряга. И от вируса умират хора. Нормално. Нужно е да