64

Анонимен

преди 2 години

Определението, "обратен завой", което тук се употребява не отговаря на фактическото състояние на пътя, покрай въпросната станция за горива "ЕКО". За да се влезе в лентата за обратен завой от изхода на "ЕКО", превозното средство трябва да пресече попътното платно под 90 - 100 градуса, т.е. да мине напреко. Това е рисковият момент. Отдавна е трябвало да се реконструира участъка за да бъде безопасен. За обръщане трябва да се изминат по около 2-3 км в двете посоки. Безумно повече от 20 години!

63

Анонимен

преди 2 години

Нали те са правили забранен обратен завой а виновен е другия който пътувал за Варна?Той е виновен че е дрогиран ясно но и те са били в нарушение.

62

Анонимен

преди 2 години

След употреба на алкохол или наркотици,водач предизвикал катастрофа с летален изход да бъде съден за предумишлено убийство.

61

Адвокат Макаровски

преди 2 години

Пускайте го нашето момче . и без това вече има прецедент с дрогирания убиец на Милен Цветков който вече си лежи у дома "под домашен арест" ... какво толкова е станало . Щом убиеца на известен журналист си е у дома ... този за какво трябва да мизерства в килиите ? Няма смисъл. Закона е за всички .

60

Анонимен

преди 2 години

Никакво насрещно няма там.Просто тоя си е карал с превишена скорост което му е попречило да спре.

59

Анонимен

преди 2 години

СПоред мен е грешно проектиран път косвените виновници са проектатнтите.Как така от бензиностанцоята ако искаш да правиш обратен ще влизаш в насрещното?И защо тая бензиностанция е там.

58

До 55, Умнико

преди 2 години

Да ти се напише на твоя камък над гроба, дано!

57

Анонимен

преди 2 години

Ами пуснете го в домашен арест, толкова е просто!

56

истината

преди 2 години

Те тия дебелите дето стоя по сенките само или за да си изпълнят целите, ходят из селата да пишат фишове за без фарове, докато не започнат да си вършат работата, само ще броят труповете по пътищата. За жалост, но това е истината.

55

Анонимен

преди 2 години

До 56Още един проблем от 20г в който МВР и държавата СПИ. Защо не направят един закон видеорегистратороте да важат в съда след експертиза,че са истински. След което такива изпреварващи в самия завой да ги съдят за предумишлено убийство? Толкова ли е трудно? Защо администрация постоянно избягва решаването на проблеми ?

54

Анонимен

преди 2 години

55: явно не можеш да четеш - БМВ-то е бил дрогиран феееееее, *** ли си

53

аа1830

преди 2 години

Преди седмица, към 23:00 на завоите между Приморско и Созопол, при навлизане в завой изведнъж две коли срещу мен - едната в нейната си лента другата - изпреварваща мутра директно срещу мен с няква бясна скорост. Разминахме се трите коли едновременно - беше не на косъм ами незнам. Дрогирани убийци, може да затрият за секунда..... Нямам думи просто. Пазете се колкото можете и бог да е с вас.

52

Анонимен

преди 2 години

За да загинат значи са го ударили с доста висока скорост. Къде са бързали пенсиите. Ако бяха се удари ли с 50 или 60 км щяха само да изпотрошат ламарините но не и да починат. Удара е бил поне със 100 км. Каквото е писано на глава на камък не ходи. Така им е писано това им сее случило.

51

пияница мистик

преди 2 години

До 53 === Айде не така сега другарю комунист. По времето когато беше Борисов на власт за всичко беше лично той и ГЕРБ виновни. Не може сега Фигуранта да не е....по вашата, мал0yмно комунистическа логика, нали така? :))))

50

Анонимен

преди 2 години

радвам се на троловете които смятат президентската институция като краля слънце което огрява на всеки завой и зад всеки пътензнак. Е да ама ако имаха малко повече акъл щях да знаят че местната власт в лицето на кмет и общ съветници взимат решения по путната инфраструктура на общините които управляват. Аман от клиширани папагали.

49

Койчо

преди 2 години

Тази статия не е за троловете че да плюят президента.Сигурно много са я закъсали

48

Анонимен

преди 2 години

Съвсем наскоро ходих до Кранево. От Варна до там непрекъснато е с ограничения 50. По дясното платно стърчат кофи за ***. За разлика от пътя за Созопол, тука движението беше много по-културно и масата спазваше правилата. Задминаха ме рисково само едно Порше и два молдовски джипа.

47

Анонимен

преди 2 години

Първото нещо което трябва да направиш преди да излезнеш на пътя е да си купиш здрава ама много здрава кола и не става въпрос за нова щото и дачия и лада калина и те са нови ама...Ако нямаш пари за здрава кола по добре с друг вид транспорт и това важи не само за Бг

46

Анонимен

преди 2 години

В България двете злини в едно са най опасни.РУСКА КУЛТУРА С БЪЛГАРСКО ПРАВОСЪДИЕ

45

пияница мистик

преди 2 години

Фигуранта спря парите за всички строежи на пътища, които Борисов градеше. Първи беше гея Серж като се изцeпи: "НИЕ АСФАЛТ НЕ ЯДЕМ". Последваха го всички комунисти до ден днешен. И Фигуранта също. Те асфалт не ядат, предпочитат парите за асфалта да ги вземат (откраднат) накуп. То затова и 45 години при бай Тошо нямаше построена нито 1 магистрала. Просто комунистите не обичат пътищата, все им е тая. Добре че дойде Борисов, та направи 2 за няма и 11 години