410

123

преди 2 години

Един път тоя да се появи без охрана ,и предвар. да съобщи къде, ще го събират с лопата.Скапан мишок,беж в гората с Жипката.

409

Анонимен

преди 2 години

оръфана тиква, ***

408

Анонимен

преди 2 години

Бойко, с тебе сме!

407

Анонимен

преди 2 години

Този Толуп защо не ходи заедно с приятеля си Дебелян, с когото откраднаха пари за още една магистрала. Да е пълна картинката

406

Анонимен

преди 2 години

До до 437/446 "стига с тия руснаци, бе хахахахахахаха.. дреме им за тая пионка, та чак впрегнатли всичките си сили срещу нищото Борисов.." Политиката явно не е за теб ...

405

Анонимен

преди 2 години

тикво, квичeнетo ти е радост за ушите ми, продължавай

404

до 437

преди 2 години

стига с тия руснаци, бе хахахахахахаха.. дреме им за тая пионка, та чак впрегнатли всичките си сили срещу нищото Борисов.. никой по сеетане го приема тоя насериозно!! кажи поне, че ти плащат за да ги пишеш тия глупости, защото иначе ако наистина ги мислиш си направо за психиатрия хахахахахахаха

403

Стамат

преди 2 години

Господин анонимен,вие който и името си не пишете,имате наглостта да наричате другите неграмотни?С дебелокожото си безочие,защитавайки еднокнижен политически труп,вредите само на себе си.Дерзайте,идват избори :)

402

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 442 "но разликата е че Радев не е крал пачки" Ахаха. Даже го хванаха приносителя на пликове ...

401

Анонимен

преди 2 години

До Стамат "В "най-силните" си години Герб и в частност Борисов се издъни яко с Цачева." Я кажи, как точно ГЕРБ "се издъни" с Цачева? Обвиняваш неграмотниците, които избраха превратаджията и руски слуга за президент за грешка на ГЕРБ ли?

400

Анонимен

преди 2 години

Може у да така...но разликата е че Радев не е крал пачки

399

Стамат

преди 2 години

В "най-силните" си години Герб и в частност Борисов се издъни яко с Цачева.Искам да видя сега когато всеки го ненавижда,него и партията му,Той лично да се кандитира за президент. Нека сам забие и последният пирон в дървеното си пардесю!

398

БСП

преди 2 години

Този с червената блузка защо не си е облякъл униформата на генерал и шапката си. Нали беше генерал или вече си е просто един пенсионер. Ходи по магистрали и все говори, че той лично ги е построил със собствени средства. Добре, че има *** и привърженици на Герб, които му вярват на глупостите.

397

Анонимен

преди 2 години

До Стамат Ехаааа. Рашков колко мръсни компромата ще сътвори ако "Баце" се кандидатира, м? Фигуранта защо не може да излезе срещу Борисов без ДС и руснаците зад гърба си?

396

Стамат

преди 2 години

Давай баце,кандидатирай се за президент,покажи ни как се пада от високо!Изправи се като мъж пред Радев да види народа как се излагаш като кифла пред кръстословица.Давай да видим всички кой повече харесва народа,ти полиглоте,ти слънце небесно,ти...........мижитyрко!

395

Анонимен

преди 2 години

До България над всичко Хахахахаха. Борисов "в паника". Ако преврата срещу него не беше организиран от руснаците, които вкараха в действие цялата си тежка артилерия от ДС, Борисов щеше да прави каквото си иска, защото е 10 пъти по-умен и кадърен политик от всичките му опоненти взети заедно. Той го знае, и те го знаят. Борисов се забавлява, защото стои и гледа сеир. Непоклатим е като най-успешния български политик на прехода и го знае.

394

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 433 Да, обаче комплексирания българин откъде да знае за тези неща. Него ДС го върти на малкия си пръст: казва му да е недоволен от магистралите и той е недоволен. Не може да предложи нищо по-добро, но може да разбутва и да руши. В Германия баущелетата са "на всеки километър", в Англия повечето натоварени пътища са като картофени ниви, обаче *** "знае" как е "там" и разбира се, се прави на ударен, като му обяснят, че там пътище се строят и поддържат с БАЯ повече пари.

393

1

преди 2 години

До Анонимен 423 " Погледнете София!" Баце, аз "гледам София" и да ти кажа ли какво виждам? Ами, виждам магистралите, които отварят пътя към Дупница за нула време, виждам Околовръстното,, което преди 20 години беше един опасен двулентов път на доста места, а сега е с 6 платна, виждам метрото, което прави връзка с ЖПто, виждам по принцип ГИГАНТСКАТА полза от метрото. И много други неща виждам, баце, обаче вие като едни пълни безхаберници викате само "няма, няма". Та така.

392

Рокси, Пичокси

преди 2 години

Долу ГЕРБ! Уважаема Госпожо Митева, браво на мас, мачкайте смело и безмилостно Гербаджийската шайка.

391

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 426 Приятел, изприщиха ви се устата да повтаряте едни и същи неща по 10-15 години. За тия десет години на нас и децата ни отраснаха, и ние вече не мислим за това дали утре ще имаме какво да ядем. Кои сте тия, които още стоите на дереджето отпреди 15 години, и ЗАЩО е така при вас. Вместо да драскаш като полудял едно и също защо не се ПГЛЕДНЕШ В ОГЛЕДАЛОТО и да напишеш КАКВО ВИЖДАШ?