25

реалист

преди 2 години

3 или 4 на нула за Италия.Може и 5 на нула зависи снощи до колко часът са избухвали по чалготеките.

24

Италианците

преди 2 години

Ще го побъркат. Какъвто е угоен Шиши,ще го искат за клане. Ха ха. От три парчета нагоре ще му набутатю

23

Анонимен

преди 2 години

Евалла, на нашите младежи по Волейбол, гордея се с тях!!!! А, тези...., ами, на тези да им замразят банковите сметки и ги пуснат да поживеят за няколко месеца на "средната заплата" в Бг!!!!

22

Ха

преди 2 години

Ха!Каква е целта да го продадем в чужбина? В серия C ?

21

Анонимен

преди 2 години

О, нееееее!

20

Вълчан войвода!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Дръж "невероятен"Боби власта!И оня сливенския плешив наркоман да те подържа!И оная шушумига-мегасимуланта Емо К.да ви придържа!Благодарим ти,Италия за това,че спаси Футбола от онези случайници,водени от оолигофрена от село Мировяне-достигнали с нечовешки късмет и брутална съдийска помощ до 1/2 финала през 1994г.Вечна благодарност!!!пп-Довечера с Боби и Ники към 6:0. Forza Italia per tutti tempi!!!

19

`````

преди 2 години

Не бих му оставил и колелото да ми пази...

18

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Дъртият плешо продължава на налага не толкова младия плешо...

17

Вълчан войвода!!!

преди 2 години

Ха ха ха!На ви сега"четвъртите в Света",на ви сега"този невероятен Боби Михайлов",на ви сега"Господ е българин",бре!Вечна слава на Роберто Баджо,който на 13 юли 1994г.спаси Футбола от най-големия позор в историята на световните първенства-тея случайници да стигнат до финала!Grazie Italia per tutto!пп-Дръж"невероятен"Боби власта и доубий футбола до край!Forza Italia!!!

16

Тошо

преди 2 години

До ИлиевНаправо да донесат резервна мрежа, ей така да е готова за нашата врата!

15

Тошо

преди 2 години

Ами при ...няма какво да губим , то и аз мога да пазя и то дооооооста добре!Не става така бе Ясене, трябва нова управа, нова иновативна система, със стари вратари, нов резултат...едва ли, ти си нов ама една птичка пролет ......, треба повече от една да са, примерно 11...на терена ! Като сам човек не може да се справи, търси външна помощ, това важи и за БФС!

14

Илиев

преди 2 години

Фамилията Михайлови,трябва да бъде заличена от всички документи намиращи се в компрометирания БФС! Не тормозете българските любители на най популярната игра в света,футбола.Италианците не ги интересува, кой на кого е син,кой на кого е брат,сват,шурей и т.н.Ще ви "напълнят" мрежата с голове,после ще правите разбор на разбора.

13

Анонимен

преди 2 години

Значи ще играем с 10 души. Все пак можете да сложат един по-голям бидон на вратата вместо Татовото! Същата работа щеше са свърши!

12

Скелета

преди 2 години

Перукан син ООД са заложили твърдо за Италия и това е съвсем планирано и обмислено корпоративно решение, а лакеят с разтворените бузки ни е Ясен...

11

Анонимен

преди 2 години

Малката Перука на вратата и трима в отбрана?!Чкайте 7-8 на НУЛА за италиените...........Ще има голова фиеста а Перукан ще лови шарани..........

10

до 8

преди 2 години

Ако пуснат баща му да пази може да се окаже по-добрия вариант

9

Анонимен

преди 2 години

Чичовото,татевото...от край време сме си така в тая държава,връзчици връзчици си трябват навсякъде.

8

Владо

преди 2 години

Само да уточним..... Баща му все е още е президент на БФС, нали?А вратаря на Черно море е допуснал 3 гола или 4.........

7

Анонимен

преди 2 години

Ужас!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Ники Михайлов - чудесен събирателен образ за връзкарството, корупцията, некадърността и упадъка на българския футбол в последните 15 години.Tози дебелак ако вземат да му бият удари отдалеч, малко встрани от него, отиваме на двуцифрен резултат, той вече не може и да плонжира.