53

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости на брокерите на имоти. Градският живот има недостатъци, но има милиони предимства над селския живот ЗА ХОРА В АКТИВНА ВЪЗРАСТ. Пенсионери с недостатъчни доходи е по-изгодно да живеят на село. Работа, образование, здравеопазване - всичко това е концентрирано по големите градове. Някой ще ми сравнява някакъв двор с Витоша около София, Шуменското плато, Текето около Русе и т.н. където мога да си почина. Айде улево брокерчета, ако има балъци нека да ви се връзват.

52

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

СЕЛА ИМА НО ХОРА ЗА СЕЛО НЯМА

51

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално всъщност. В цял свят да живееш покрай, а не в града е лукс, който могат да си позволят малко хора. Естествено че и тук ще се сетим, че да си притежаваш земята под краката не е никак лошо - засега само на цената на двустайна кутийка.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46И аз знам села, където къщите са по 2 за лев и никой не ги иска. Като поразгледаш са все или села дето са пълни с *** елементи или наоколо има села с *** -това си е закономерност - колкото е по-голяма концентрацията на команчи, толкова е по-ниска цената, ако такива липсват, цената удря тавана. И за това си има обективни причини

49

АнонимеН

преди 2 години

ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! ОТ ЕДНА СТРАНА ИМА УВЕЛИЧЕНО ТЪРСЕНЕ , НО ОТ ДРУГА ИМА ОБЕДНЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ПАЗАРА ОСТАВА СЪЩИЯ КАТО ПРЕДИ ПАНДЕМИЯТА!

48

Анонимен

преди 2 години

Тая година - много кРомид, много нещо - уж само 2 лехи насях, пък няма обиране. Чак по новините гледам започнали да включват репортажи. Гонят ме с някви спринцофки...ще хванат дедовия...язе съм в зимника и кусам ланшно вино.

47

Анонимен

преди 2 години

Селото ще е раят за здравето на децата ни .Както етръгнало скоро градовете щв започнат да опустяват

46

ЦИНИК

преди 2 години

Сакам сичките селяни ,кадя бегаа у градо,от ги мързи да работът на полето,а съ върнат по родните места.Ама има еднъ народнъ песен,Никой нимой *** върне на селу . Те стаат по гражданя от гражданята и кът му кайш че е ц,а,р вул налита на бой ! Инак дживота на селу е могу спокоен.А и правилата могу,могу не съ спазват както у градо.

45

Анонимен

преди 2 години

Бе направо по 2 за лев ги дават. Я кажи в кое село, че да ида да си напазарувам.

44

Анонимен

преди 2 години

До 43Че ти с коса ли ще косиш? Трябват ти най-много 4-5 часа.Хайде да кажем 8 часа.

43

Анонимен

преди 2 години

Как да повярвам на статията, като знам,че във Врачанско в доста села къщите вървят по 4-6 000 лева. Знам доста къщи с двор по декар, които се продават от години на тези цени.

42

Анонимен

преди 2 години

О да - повече е предлагането - я отвори някой сайт за имоти да видиш колко е повече. :) Надай се ти да купиш на някой къщата за 30 бона. Свърши вече тая.

41

Анонимен

преди 2 години

Иска им се на брокерчетата селските къщи да струват колкото имения в Манхатън. Истината е че хора не останаха вече, предлагането е повече от търсенето.

40

Един път

преди 2 години

Да окося два декара ми трябват три дена. Ама да го правя на всеки две седмици - благодаря вери мач! Сега е като амазонска джунгла.

39

Анонимен

преди 2 години

Животът в града е вреден за здравето. От много хора събрани на малко място нищо добро не следва. Който може да си позволи да НЕ живее в града, естествено, че ще иска да го направи.

38

Анонимен

преди 2 години

Аз съм съгласен при амишити, ама в Швейцария.

37

Дядо Ваньо

преди 2 години

Много сте заблудени мили дечица. Едно време баш пиянките дето не ставаха за нищо се изнесоха в града. Да - опера няма, ама има хора.

36

Анонимен

преди 2 години

"Изнасянето" на село е позитивна тенденция за брокерите на имоти. Много лъжи са написани тук - има масово ромско население живеещо във велико-търновския регион, Троян, Ловеч и къде ли не в Балкана. Никакъв интернет не може да замести обучението на деца в една добра математическа гимназия или електротехникум. Съседите по селата са някакви пиянки като оня дето викаше, че д-р Радева му е забранила да пие вода. Урбанизацията е нормален световен процес.

35

Анонимен

преди 2 години

160 квадрата къща, 2 декара парк, басейн, барбекю, 2 реда домати и 1 мерудия да чопли жената. С ремонтите ми излезе 60к...нека ми е зле.

34

SS

преди 2 години

Подхвърлих на жена ми да продадем вилата,където през 2020 се крихме когато затвориха държавата.Така или иначе стои празна през повечето време на годината.Жена ми категорично отказа ! Каза ми ,че никога няма да се съгласи докато е жива. То s да не повдигам този въпрос и в бъдеще.