88

Zweiss

преди 16 години

Вие кво- пак ли ше праите революции като през 1997 г. Ако пак напраите простотиите аз лично ще се запиша доброволец в полицията и ше ви праим "маче у дирек". Само бой, глад и тесни обувки ще ви оправят вас.

87

Лумпените пак протес

преди 16 години

Доста време ще мине, докато в България не само *** започнат да протестират. Естествено на *** му е все тая - дайте да свалим сегашния от власт, но мислите му да до тук. А след като свали сегашния, кой ще дойде на власт? За това *** не мисли - много му е сложно. Сега алтернативите са прости:ГЕРБ, т.е. резервния вариант на крадлив дедо да си опази откраднатите имоти, АТАКА - семейната партия нач бившия главен редактор на в-к Демокрация,СДС с всичките отцепили се от нея партии, като костоваци и мафиянци,Или може би Жоро Шпагата ще се върне на бял конТова са алтернативите - каквото и да избереш все е зле.

86

Гощир

преди 16 години

Беше останало малко ток, колкото да го убие. Това стана сутринта, когато натисна звънеца с лютичетата. Иначе нещата си бяха вътре заедно с новите и старите номера на перверзията да бъдеш модерен.

85

Жоте

преди 16 години

Статията не е на 1-ва стр. защото mite е *** и се проблича като жена, за да лъже хората на пиацата.

84

Арчибалд

преди 16 години

Пак идват с кални обувки, слизат от влака с бохчите и се качват в асансжора. Лимпелите изчезнаха когато се разгърна бездарната напаст. Портокали на показния и парите обратно.

83

mite

преди 16 години

ЗАЩО СТАТИЯТА НЕ Е НА ПЪРВА СТРАНИЦА ДА ИМА ПО ГОЛЯМА ПОСЕЩАЕМОСТ,ВИДЯХ ЧАК СЛЕД 20 МИН.В САЙТА

82

Мукавей

преди 16 години

Споко, нема мафия! Има *** и ше ви дерем здраво.

81

д-р Цочев

преди 16 години

Цяла седмица мисля само за секс Крайно време е да реализирам... нещата. Секс стая и оная- най- доброто в градски условия стига да не ви дърпат ушите

80

mite

преди 16 години

ПРОЧЕТОХ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ,А ДА СЕ НЕ КАРАМЕ АМИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И КОЙТО МОЖЕ НЕКА ОТИДЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА.ПАК СЕ ПОЛУЧАВА ДВАМА СЕ КАРАТ ЕДИН ПЕЧЕЛИ ИЛИ 200 СЕ КАРАТ А МУЛЕТАТА В ПАРЛАМЕНТА ПАК НИ СЕ ПРИСМИВАТ

79

Софиянец

преди 16 години

Изхода наистина е пред парламента, но не така, както ще стане и ще става винаги!А какво искаме.... приятелю объркан, това Петко Славейков ти го е казал преди малко повече от 130 години!"Не сме народНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому меракът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша."Ботев също го е казал, вижадйки посрещналите го празни улици и плътно затворени кепенци!

78

kali

преди 16 години

stiga ste se drakali tapaci,daite komentar na novinata....az sam za protesta i za tova da go svalim tova podkupno,prodajno i maloumno kradlivo pravitelstvo

77

и да го кажа, на кой

преди 16 години

Уважаеми форумци, кажете ми къде е изхода ? Прочетох всичките ви коментари, и се обърках отново. Просто не знаем какво искаме, защо го искаме, и как искаме да стане.Точка.

76

Защо да не участвам,

преди 16 години

Някой знае ли по колко плащат за участие в протеста този път?

75

Тъпотата ходи по хор

преди 16 години

Тъпотата ходи по хората, а не расте по дърветата. Скачаха като магарета преди време едни и ни докараха ... мафията. Правеха митинги и ни докараха ... мафията. После викат "ама ние не искахме това, нас ни излъгаха и т.н.". Ами мислете бе - хубаво ще уплашите сегашните, ще качите на власт отново бившите и какво? Пак ще кажете ама ние не разбрахме, че тези бившите били организиаторите, ние си мислехме,ч е ей така народа сам щото му писнало протестирал. Тъпота ...

74

Софиянец

преди 16 години

Не мога да споря, неграмотнико! :) *** мамата не само на мен обаче. Не, че нещо ще се промени и не, че виня някого конкретно, ама докато 40 левчета са по-важни от перспективата за по-добър живот....какво да кажа повече?

73

Sofianets provintsio

преди 16 години

Sofianets provintsionalistkata ti ega mamata!!!

72

Софиянец

преди 16 години

Организирайте си същите протести в провинцията!? Нали искате масовост, а не само "да знаете, че и ние сме с вас, ама мисловно".:)Анонимния, наистина ги разбирам нещата. Теб май те притеснява нещо това?А дали съм мизерна и страхлива душица, може и да разбереш...само дето, дали ти би направил същото?

71

провинциалистка

преди 16 години

е то и аз бях преди няколко години от 4 милиона софиянци ,а не от вас 100 те хиляди ,но нямам в предвид само вас имам предвид ,малко ли сте 4 милиона а аз меслех че сте около 1.5 млн та да изгоните мутрите, Р.ПЕТКОВ,Б.ВЕЛЧЕВ,С,СТАНИШЕВ,ДОГАН ПА И ЗАЩО НЕ ПРЕЗИДЕНТА ДА ИЗПРАТИТЕ В СИМИТЛИ НА ЛОВ ДОДЕ Е ЖИВ ИЗЛЕСТЕ НА УЛИЦАТА ВСИЧКИ И БЛОКИРАЙТЕ ВСИЧКО,ВИЖДАЛИ СТЕ КАК СТАВА ПОНЕ НА КАРТИНИ ПО СВЕТА, ТОВА НЯМА ДА ВИ СТРУВА НИЩО ,НАЙ МНОГО ЦЕНАТА НА 1 -2 БИЛЕТЧЕТА ЗА ГР.ТРАНСПОРТ,ПЪК И ПОВЕЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ НЕ СИ КРИВИ ДУШАТА СЕГА....ДОКАТИ НИЕ ПРОВИНЦИЯТА... С 300 ЛВ СРЕДЕН ДОХОД .......ТРЯБВА ДА ОТДЕЛИМ ПО БЛИЗО 40 ЛЕВА ОТ В.ТЪРНОВО НАПРИМЕР ЗА ДА ДОЙДЕМ.АМА ТИ ОТ КОИ СОФИЯНЦИ СИ ДА НЕ СИ НЯКОЕ ПРОВИНЦИАЛ НА ОПАШКА ПРЕД НОВООТРИВАЩИТЕ СЕ ДЪРЖАВНО/МАФИОТСКИ /ВЕДОМСТВА?????

70

преди 16 години

"Софиянец" - много ги разбираш нещата. Айде сега ако обичаш марш в панелката. От такива мизерни и страхливи душици като тебе ми се повръща. Другите като са овце ти овньо какво правиш тук?

69

преди 16 години

Заграждаме парламента!!!! Друг изход от ситуацията няма!