78

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам как ще се предоставя достъп да ми сканират сертификата някакви лица, които не са от МВР. Това са лични данни. Има закон за защита на личните данни. Та примерно как едни охранител в ресторант или в хипермаркета, или на друго място ще ми сканира сертификата, след като може да направи снимка и да събира личните данни на хората.Няма как да видиш дали ти снима сканирания сертификат. Скрийншот се прави се секунда.

77

Анонимен

преди 2 години

Показва след сканиране трите имена, дата на раждане, каква е ваксината и колко дози са поставени. Както и до кога в валидна ваксината. За една година е сертификата с Пфайзер.

76

o/o

преди 2 години

проверка дали е валиден печата на сатаната,продължавайте зомбирайте се и трети и 33 път.

75

Анонимен

преди 2 години

Току-що проверих- и моят Bluetooth ме засича! Ще се мре!

74

Анонимен

преди 2 години

Ха ха

73

Аз живея в 16-ти....

преди 2 години

....апартамент и нямам COVID сертификат..........ама нямам и телефон за проверка!

72

Анонимен

преди 2 години

И някой ако каже, че не е организирана престъпност, а загриженост за здравето на хората, значи е или лекар, или пубер.

71

До 70

преди 2 години

Доживотен имунитет при коронавирусите няма.

70

ЖИРАФ

преди 2 години

До Лекар... ако трябва се ваксинирайте пак, ако трябва си сложете сигнална система с лампи на главата да предупреждава кога сте в опасна близост с други ковипсихари, ако трябва си носете костюми за пълна биозащита и си инсталирайте дезинфектационна станция в антрето, само ако може по-малко да занимавате нормалните хора с лудостите си?

69

ак 1868

преди 2 години

Психически ни побъркахте. Май това е целта на занятието. Спрях да гледам новини ,телевизия, да слушам радио. Спрях да чета новини. Спрях да се возя в обществен транспорт. ДО КОГАААААААААА.............???????????

68

Martin

преди 2 години

До Лекар''Ако трябва ще се ваксинираме пак''Лекаре, истината е, че НИЩО не трябва...

67

Анонимен

преди 2 години

"Нов вариант на коронавируса, има опасения, че ваксините не му действат" подгответе се за нова дозичка

66

Потенциално

преди 2 години

Всички станахме терминално болни. От 3 до 6 месеца ни е терминът.

65

Бил Гейтс

преди 2 години

Приложението е готово още от 2017 година, тогава моите подчинени го завършиха, а то е поръчано от мен още от 2009. Приложението за всички страни е едно е също - само знаменцето и картинката да са различни - аз не вярвам на правителствата, че са честни с мен и изпълняват уговорката и трябва да съм 100% сигурен, че не ме лъжат с броя ваксинирани. Значи ще ви издам малка тайна по 10 дози сме предвидили за всеки, ако оцелеете след тях сте свободен.

64

До 68

преди 2 години

Клетъчната памет остава.

63

Martin

преди 2 години

До Анонимен 61Ха! Колко останаха такива като нас, батенце. Аз, ти, брат ми, познавам още един. Четирима със сигурност. Наздраве

62

Лекар

преди 2 години

Тъй като болестта е нова и ваксините са от 1 година, тече проследяване на имунитета, колко време ще са ефективни ваксините. За сертификата, сега признават преболедуване до 6 месеца от началото. След това имунитетът се изчерпва . От ваксините изглежда е по-дълъг. Само на имуносупресираните болни може би ще се наложи трета доза засега . Наблюденията продължават. Ако трябва ще се ваксинираме пак.

61

Ричард ибн Али бег

преди 2 години

Да си го изтегли и да го ползва цялата асоциация със здраве.

60

Анонимен

преди 2 години

Благодаря за линка. Изтеглих го.

59

Анонимен

преди 2 години

Почти всяка страна има такова приложение. Потърсете в ап сторовете. Разчитат всички европейски сертификати. Реално не ни е необходимо българско. Ама нвкой ще усвои едни пари, за Да препише един код.