33

преди 16 години

гов.ьо велики.......!!!!

32

турчин

преди 16 години

Радвай се ти, радвай комсомолецо за това, че може би дадо ти баща ти са червени, пък и ти им робуваш на идеите и затова сме на това ниво

31

koko

преди 16 години

*** един ***! както и ..не ми се говори, съжелявам че съм се родил в България

30

Kasapo

преди 16 години

Абе, Емо, 4етем, 4етеме, айде 4ета , 4ета те. И освен 4е си Емо друго в драсканиците ти няма, бе Емо.КАСАПО ми е нелегалното име. Ина4е се казвам: Опа Са Ко ке праиме. Съкратено ОПАСАК.Абе толкоз ли не ти харесва моето първо изре4ение:Глей, на4и, рабираш ли:Германскиот преследващ журналъжец да си айне, цвайне и дрънне по изкукуригалата кратуна дето още ии ли4и де го е стегала първо гестапашката фуражка и после Штазиашкото таке Рот-Фронт.Сег ми копнах малко по гласните да го натамним да 4етеш, бре ЕМО. Аз толкоз мога толкоз пиша. Колкото-Толкото.На немски това би зву4ало: Was-ито, Das-ито.Ама и ти ерген ли си? Пубер ли си? Кво си 4е така си се резпенил? а?Немой, радвай се 4е си имаме Ален 5кофъ.

29

Емо

преди 16 години

Абе ти си умопомрачително тъпо ***! Ти поне малко уважение имаш ли към родния си език? Ако можеше простата ти тиква да проумее колко си кух и тесногръд! Да и комплексарския ти ***.

28

турчин

преди 16 години

Незнам просто от къде трябва да зе започне. Президентът е "червен" премиерът е "червен" и искате те да не подкрепят Петков - мечти. Всичко тръгва от 1945 г. червени на власт потъпкване на човешките ценности и идеали, "широко затворени очи". Пенсионери които милят за майката-патрия за "доброто" старо време и се втурват да гласуват. Младите не ги интересува кой ще ги управлява и ето че нещата се навързват. И изведнъж си викаме кой ги пусна тези в парламента. Ситуацията се влошава, но ако сте забелязали за последните 10 години никакви нови муцуни няма в парламента, пък ако има - син, дъщеря, роднина на предишните пиявици. Народа е толкова сляп даже прекалено. Да направим избори през май и... кой да изберем: Герб(Партия на огранизираната престъпност и бивши военни, които със сигурност пак са червени), БСП които ни доведоха до това състояние, ДПС(турци и ***), АТАКА(болни мозъци). Предложете... Сперд мен най-прилично си беше по времето на Костов ограби ни, но умело и хитро. Идва време да запеем "Не плачи майко, не тъжи, че станах ази гурбетчия...но кълни майко...ПРОКЛИНАЙ...таз Комунистска червена прокуда дето нас млади пропъдии... Поклон!

27

преди 16 години

Ха-Ха, големи герои сте зад компютъра. Пък и да излезете все тая. Малко поогладнели ми се виждат Божков, Краус, Ментата... Да ви припомня, че по времето на Костов в затвора бяха вкарани 0 (нула) министри от предишните престъпни правителства и 0 (нула) мафиоти. Май не си спомняте за певицата #1 тогава Нона и за м-р Бийн следващите 2 години.Ако ще се чисти, то трябва да се чисти наред, че акъла ми не стига докъде. 60 000 ченгета, 10 000 магистрати, всичките чиновници по министерства... Вие виждате ли партия в Бг способна на този подвиг?

26

преди 16 години

Утре да обградим парламента и поискаме оставката на кабинета. Само тъй ще смъкнем мръсното комунистическо правителство.Това е последният шанс на България за демократично управление.Да излезем отново на протести.Никакъв вот на недоверие!Направо нови избори през май.Къде са ония смели българи от 1997 година?Къде са истинските патриоти и родолюбци в тая страна?

25

преди 16 години

Ще ги съди Този в който не вярват,Този в който не даваха 45 години да вярваме и ние.Най-голямото нещастие на човечеството е зачеването на комунизма,тази ***,недостойна и гнила в корените си идеология.И слепите видяха в световен мащаб, какво причини комунизма.Нали виждате как живеят хората в последните бастиони на тези АНТИХРИСТИ, КУБА,СЕВЕРНА КОРЕЯ,БЪЛГАРИЯ.Нищо по-нечисто няма от тези дяволи.Няма доброта,не се вълнуват от нещастието на собствените си народи(Спомнете си Сталин,Мао,Ким ир сен,Фидел,Виденов а сега и Станишев)Тези изчадия от АДА изпиха кръвтта на милиарди хора.Тези които ги защитават няма да се променят,това са синовете и дъщерите на същите тези *** които са тъпкали 45 години,всякаква човечност и мисъл.Мръсните комунистически *** са тези които ни докараха до тази бездна.Безочлива ***,***,долна,крадлива,гнила.безчовечна,алчн а.диктаторска шайка *** съсипали толкова много човешки съдби,затрили и най-искрената човешка усмивка.Тези касапи и убийци с техните лагери на смъртта,които съществуват и до днес в държави като Северна Корея.КОМУНИСТИ, НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е КРАТЪК,А СЛЕД КАТО СВЪРШИ ИДВА МОМЕНТА В КОЙТО ОТГОВАРЯШ ЗА ДЕЛАТА СИ,ЗНАМ ЧЕ ТОВА ВИ Е СМЕШНО ЗАЩОТО СТЕ АТЕИСТИ И АНТИХРИСТИ НО КОГАТО ДОЙДЕ ТОЗИ КРАЙ ДАЛИ ЩЕ ВИ БЪДЕ СМЕШНО, ВИЕ МРЪСНИ *** И ОРГАНИЗИРАНИ УБИЙЦИ

24

преди 16 години

МРЪСНО КОМУНИСТЧЕ ДОКОГА ЩЕ ВИ ТЪРПИМЕ,Е.... МАЙКАТА НА ДЪРЖАВАТА МРЪСНИ ГАДОВЕ.ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ОПОЗИЦИЯ ИЛИ НЕЩО ДРУГО, А ЗА НАЧИН НА ЖИВОТ И НЕТЪРПИМОСТ КЪМ ТЕЗИ КОИТО 45 ГОДИНИ СЕ ХРАНИХА СЪС СЪЛЗИТЕ НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, СЕГА СЕ ХРАНЯТ С ПЛЪТТА НИ ТЕЗИ ДЕМОНИ МРЪСНИ.СЛЯП ЛИ СИ БЕ КОМУНИСТ ДОЛЕН И МРЪСЕН,ЗАЧЕНАТ С МАЛКО ЛЮБОВ И НЕЩАСТИЕ.

23

kasapo

преди 16 години

ne se davai Rumene-razbii cervenite i sinite mafioti!az sym 16-ti, za men Rumen e gotin i trebva da izdyrji zada vidime tova koeto toi znae, a ne tova koeto poslannicite si misliat 4e znaiat

22

преди 16 години

"Гледайте си работата, Румен Петков е добър министър" добър ... в смисъл ?? би ли уточнил, или за тебе лично е добър 18 - ti?

21

преди 16 години

В системата на МВР случайни няма!Всички "професионалисти" от постовия полицай до генерала се назначават с връзки.Демотивирани са -каза министъра.Тогава да напуснат!Да,да,ама не!Какви хубави заплати получават!Да неговорим за другите "благинки".

20

kaka

преди 16 години

ЧЕРВЕН ДРАКОН не си интересен,ама въобще-ще ви смачка когато аз му кажа. .

19

Sitora

преди 16 години

Сряда-2ч-хепънинг- нека МОН си провежда експериментите, но без последствия за нас!

18

Червения дракон

преди 16 години

Гледайте си работата, Румен Петков е добър министър и си е на мястото! Разни тука опозиционни поплювковци да се разкарат от БГ като не им харесва! РУМЕНЕ, СМАЧКАЙ ГИ!!!

17

vox

преди 16 години

Браво Доротея, адски си права. Поздрави, и дано всички мислят така. Наистина се надявям.

16

KASAPO

преди 16 години

Германскиот преследващ журналъжец да си айне, звайне и дрънне по искукуригалата кратона дето още й ли4е де го е стегала първо гестапашката фуражка и после Штазишкото таке-Рот-Фронт.Незнам и не ми еня кой е Р 5кофъ. ама изобщо не ме интересува, инетересуваме оба4е когато наследник на най големите касапи, германците, седне да ми пише за Батак, за Грани4арите и Р 5коф. Когато немците лудуваха по вестниците за шуротиит с българските имена, тогава ама то4но тогава в Германиа гориаха като факли жени и деца дошли у Германско по добър живот. Е тогава никой нито от БКПто нито от Русенския комитет "Дишай-недишай" нещо рекоха. Както Джовани беше казал; на времето 4е техниа президент е католик а Иван4о му рекъл 4е ТЖифкофъ е като ***, но не дал на Джовани да му пище президенто Жифкофъ и сега това трябва да сторим.Да не би да сме скопени 4е да може да прецениме кое е какво кое е колко. За кво са ми 4ужденците да ми мелят кви са пе4ени. Да. бе и то4но от Германско. АКо тоа германец е написал и два реда за Гестапо и Щази нека заповяда , да говори за ДС и МВР, но да стои с плакат "Ние избихме 20 милиона, а вие колко?"Ние вика'хме "Работата те праи свободен" , а вие викате "5екоф ни праи свободни"

15

преди 16 години

нарко далаверата на БСП ще плати всички разноски не се притеснявайте , Какво от това че на народа му е писнало от МАФИЯ

14

преди 16 години

ПРЕДЛАГАМ НА ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ОБГРАДИМЕ ПАРЛАМЕНТА.