41

Анонимен

преди 2 години

нищо повече от предизборен ПР за нинова: мола ви се, гласувайте за бсп и за мен, а след туй за др радев, че работата ни е много бузук!

40

Жо

преди 2 години

Корнела взе мандата за съставяне на правителство с една едничка цел- да замаже донякъде провала си като лидер на партия. Тя беше първата, която докара вечно втората БСП на трето място в България.

39

Loyko

преди 2 години

Кой е този лудия дето ще си кръсти детето Корнелия?

38

Тралала

преди 2 години

С няколко дни се отлага конгреса на БСП за избор на нов председател

37

ИНаТ

преди 2 години

аз предлагам за премиер бабамиМика, хем ще бъде с ограничен мандат, хем е приемлива за всички, не и Ива, тя е гадже та дрънка, не говори добре, но аз няма да я ползвам за говорене

36

Анонимен

преди 2 години

И задължително да вземете хаджи Генчо за министър, той е готов да се жертва.

35

Ицо

преди 2 години

от Де Бъ хептен се опетлави, ако БСП били мандатоносител нямало да стъпи да говори с тях, но ако били Изправените щял..Много сложно го обясни, водещата няколко пъти му каза че не го разбира!

34

Тралала

преди 2 години

От БСП толко ли нямат техни кадри за едно служебно правителство с техния президент, та търсиха хора от мимолетните ДБ?

33

Нека си говорят

преди 2 години

Плащаме им по 2000 лв на седмица за празни приказки. Представата на българина за рай.

32

НИНОВ

преди 2 години

е като прибавиш и 13 души от кофчега на мъртвеца и правителстовото готово

31

Анонимен

преди 2 години

Значи за сега се знае, че ГЕРБ, ИТН, ДПС няма да подкрепят правителство на БСП. Пита се защо го правят, като подкрепящите ще са Мая 5%, Христо - 13% и БСП 13%. Общо 32 %. Значи за да се занимават с тази безнадеждна работа или са ненормални или имат друг вариянт да накарат депутати да гласуват за нещо, което лидерите на партиите им са отхвърлили. И то е - купуването на депутатетИ. Така ли е другарко Нинова?

30

Тези разговори

преди 2 години

Ще се превърнат в поредната предизборна кампания, както актуализацията на бюджета. Всичката пара отива във свирката.

29

ИНаТ

преди 2 години

вече ми трият ***, ми тя така се казва

28

Н1

преди 2 години

От IBNI не виждали смисъл вече от преговори...Ами то трябваше да се замислят изобщо трябваше ли да се захващат за тая работа, най-големите дървени философи на БГ, х.Гено и Баба Кяна, дето окъкаха столицата, омаскариха сгради, безпокоиха обществото...и за какво, да начешат собственото си его. Малко бой ядоха, нейсе. Сега да се почесват и да гледат глупаво. Защото през цялото време мислеха себе си за гении, останалите за ***, а стана обратното. Така фалшивите кули на големите "протести" падат.

27

Царе

преди 2 години

Да наливат от пусто в празно ,губене на ценно време и трошене на нашите пари.Знаят,че няма да стане,но трябва да лъжат баламите, че трети избори не трябва да има ,защото стрували много пари,,Загрижени "представете си за народа.Отвратително!

26

Диков пита Нинова

преди 2 години

- Г-жо Нинова, вярно ли е, че имате Туитър?- Като млада имах, но ми го излекуваха.

25

13

преди 2 години

Думата за мъжка муха е ***.

24

след 20 години

преди 2 години

тук баби съм се снимала с президента , тук как яздя конче , а тук с козичка . бабо бабо , а тук с какво си се снимала ? ееехххх бабе бабе , тук съм се снимала с папката с мандата , за мааааалко държава да управлявам .

23

Български гражданин

преди 2 години

Да не бавят, а да връщат мандата и да се организират избори 2 в 1! Двете неща, които трябва задължително да се приемат са: 1. Да се гласува промяна в Изборния кодекс, задължително да се броят хартиените отрязъци от СИК и за окончателни данни да се смята преброеното!2. Определяне дата от парламента за изборите за президент

22

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До Асан: На Карадаъъ,сега му пишат...речта на майчин език,а му трябва след това...седмица да я научи на български.Боко не го канят щот без туй няма да отиде на...среща,че му...взеха Тойотата и трябва да ходи пеш.