54

Ек зор сист

преди 2 години

Който се не ваксинира ту такси да бъде отлъчен , анатемосан , низвергнат и предаден на сатаната. Няма спасение за душата му ковидясла.

53

Анонимен

преди 2 години

Вселенския Патриарх (неясно защо го наричат така) ще си признае ли или само ако седне на Електрическия Стол от страх че Българския Народ е насилствено асимилиран Похристиянизиран от Византия през 866 г.Защото ни манипулират и дезинформират почти 12 века

52

Анонимен

преди 2 години

Какво разбира патриарха-професор по теология и философия от ваксини за ковид? Нищо!!! Кой владика се е ваксинирал? Никой!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Пациенти се ваксинират с ваксина. Слугите на дявола доброволно подписват договор със Сатана.Антихрист слага своя печат само ако доброволно сключиш договор. И така, кой ще ме ваксинира без подпис на документ за освобождаване от отговорност.

50

Анонимен

преди 2 години

Щом вселенския патриарх заповядва, защо тогава не покажат по телевизията как всички бг владици не се ваксинират? Защо не покажат в ефир всички владици как се ваксинират заедно с патриарх Неофит? Само искам да попитам Вселенския патриарх, защо крие истината и мълчи за документа - "освобождаване от отговорност"? Никой няма проблем с ваксинирането. Имаме проблем с подписването на документ. Аз ваксинирам ли се или слагам подпис на договор с дявола?

49

Генерал матапчийски

преди 2 години

Ще почакам мнението на ходжата

48

Hoho_Boho

преди 2 години

Те, гърците като ги ваксинираха сега поставят рекорди по заразявания...

47

Toy

преди 2 години

Онзи отлъчения наречен да епископ и неръкоположен какво мисли? За сестра Дионисия питам.

46

Щирлиц

преди 2 години

Слугата на султана и дявола да не се обажда.

45

Анонимен

преди 2 години

И Садхуру каза че ще е, ако не последния, то сред последните, които ще се ваксинират, за да има за другите.

44

Ямболски цървул

преди 2 години

Да си чете Корана и да не ме занимава!

43

Вярата

преди 2 години

започва там, където свършват аргументите на разума. Повярвайте, братя, и ще бъдете спасени!

42

Шаши

преди 2 години

Малките деца му трябват за друго. Този дрът пръч се интересува от по големички момченца-можещи.

41

Хюго Бос

преди 2 години

Жив ли р този ***. Помним му посещението в България, че правителството се наложи да го бойкотира. Такъв неадекватник и неблагодарник, така че неговите призиви са адски неадекватни. Все едно Сталин да се бори за правата на хората

40

Анонимен

преди 2 години

Колко ли свежи момченца са обещали Пръцер на патриарха да държи тая реч ?

39

Шаши

преди 2 години

Този вече е в друга вселена. За него се говореше, че отдавна отслужва черни меси. Бил е още в началото на издигането си.

38

кварталния атеист

преди 2 години

Ами тези които не вярваме в детски приказки и Дядо Коледа? Как ще ни манипулирате да се ваксинираме, а? Еех, овчици, овчици...

37

Джизъс крайс

преди 2 години

Сега и хомопалките и ценителите на детски дупета нададоха вой... А който още вярва в джизъса и дядо коледа да потърси епизода на цанов с набожният от троянският манастир да се наслуша на чудесни разкази за хомопалки и педофилия

36

Агностик

преди 2 години

Всякаква религиозна *** трябва да се изтреби. Прекалено много енергия и пари влагаме там. Прекалено много столетия са спирали развитието на човечеството! Е, стига! Няма ви ги боговете бе! Осъзнайте го примитивни същества!

35

Анонимен

преди 2 години

Този е безспорно извратен сатанист. За какъв патриарх говорим? Настръхвам от ужас, като го погледна.