13

Ради

преди 2 години

Пълен провал с ваксините.хиляди загубиха живота си като кучета при тия измислени политици с тежки криминални досиета.хиляди убииства в цяла българия за последните 3 месеца.мвр крие от народа с цел да не стане гражданска воина.1 милиард откраднати за Хемус и още толкова раздавани като кредити на тяхни сънародници.безработицата е стигнала върха.2 милиона българи гладуват.то не беше чегъртане то не беше популизъм на гърба на хората.нищо глада ще ви управи и ще вимдоиде акъла глада е по силен от ток

12

Арогантност

преди 2 години

За третата ваксина вече трябваше да сте забравили.в другите развити държави вече се говори за 4 и 5.сами си направете сметка на какво ниво сме.до къде сме я докарали с мързел и неграмотност.така е като слушате такива светила в медицината като този индивид.в българия маи искат да избият населението да умрат всичките.а този надрусания още го слушаите води ни към 3 глуха.

11

Анонимен

преди 2 години

Да не забрави кво е казал?! Пак.

10

Анонимен

преди 2 години

Не се планира докато не дойдат отново от ЕС да му дърпат ушите. Той така преди разправяше, че не се умира от ковид, а с ковид. Друга песен запя. Даже е имунизиран с еднократната Джонсън от зор... Пуста министерска заплата! :D И челна стойка ще направи докато му дърпат ушите от ЕС.

9

Шаши

преди 2 години

Заклеваш ли се? Не, нали?

8

Анонимен

преди 2 години

Всяко нещо е предпоследно. Утре друга песен ще запеете

7

Анонимен

преди 2 години

утре ще кажете друго, както казахте че няма да затягате мерките, а един по един град го правите

6

Анонимен

преди 2 години

Аз и първа доза не планирам ;))

5

Stoyanov

преди 2 години

Не се предвижда я, никой не иска да си подписва смъртната присъда. Сметя ли да я предвидят.

4

Анонимен

преди 2 години

Всеки месец по една доза да не изгубим някой ценен кадър :))))

3

Анонимен

преди 2 години

Никъде не се "планираше" официално, точно до минутата в която не започна да се "планира". После ще ни изненада и "четвъртата доза", въпреки че вече е поръчана от ЕС преди месеци.

2

Истукан

преди 2 години

В какъв смисъл трета доза? Антителата са временни за няколко месеца и вече ги нямаш. По тази логика на няколко месеца трябва да се ваксинираш. Аз съм против това!

1

Мммм

преди 2 години

Не се планира, докато не звъннат по червения телефон...