26

House M.D.

преди 2 години

И какъв е проблемът на неуважаемия другар Бойкикев?

25

пияница мистик

преди 2 години

Този се пише уж десен, а е бил преди в ГЕРБ, а сега не ще и да чуе за тях. Ама иска да се споразумява с БСП. Изводите умните и сами си ги правят :)))

24

Анонимен

преди 2 години

То някой очаква ли вече Христо Иванов нещо да се хване да свърши докрай? Абсолютен лаладжия и накрая нищо. Гешев два пъти му идваше на крака него го няма. Чак го търсиха Абе къде е Христо, че го търсят да го бият? ***, такива мамнини дечица не ми ги хвалете. Той не е човек на действието. Той е човек на думите в повечето случаи празни. И как може да покрепяш Радефф и да говориш, че си десен не знам.

23

Анонимен

преди 2 години

Уж поредните нови демократи са по-зле и от старите комунисти. Ристьо Иванов преди години се продаде на ГЕРБ за едно министерско място. Преди това крещеше като луд, че Борисов и Цветанов са най-големите мафиоти, а като стана министър се отрече от тези си слова.П

22

Вальо

преди 2 години

Боже, боже, безценните те, ще се просълзя!

21

Анонимен

преди 2 години

Еййй хубаво е, гласувайте за БКП гуруто / ромчето от Банкя .Ще живеете прекрасно, както до сега !?!?

20

Анонимен

преди 2 години

До 18, Ако си беше направил труда да провериш кой какъв е щеше да разбереш че няма нищо общо с комунистите. Хубаво е да се сеят лъжи !!!

19

Живял-видял

преди 2 години

Всякакъв сговор с БСП означава бърза смърт за ДБ!

18

Анонимен

преди 2 години

"ГЕРБ нямат алтернатива за управление на страната - другото е неосъществим сбор от комунисти" ---- А Баце какъв беше? Той не беше ли комунист? Че даже и охрана на Бай Тошо!

17

Анонимен

преди 2 години

Този не просто е комунист, ами даже майка му е рускиня комунистка. И баща му е комунист. Вие какъв очаквате да са го възпитали? Тези са готови на всичко, само за да се докопат до властта. През хората ще минат, ще лъжат, ще правят злини, само и само да може те да са най-отгоре и да командват. Ама честно ли е човек с малко мoзъчни гънки да ни командва?

16

истина

преди 2 години

Видя се, че към момента ГЕРБ нямат алтернатива за управление на страната - другото е неосъществим сбор от комунисти, чалгари и улични пиандета.

15

Анонимен

преди 2 години

Ристьо Пирата е цар на задкулисните договорки и псзарлъци. Пред медиите и народа заявява, че неиска министерски постове, а при разговорите при закрити врати надтоява той лично да избира министри. Нещо като премиер в сянка да го играе.

14

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе всички са комунисти, по-добре да се изберат най-уравновесените и най-модерните и адекватни комунисти. БСП са доста по-малко комунисти от ДБ и ГЕРБ, които лъжат хората и се представят за демократи.

13

Анонимен

преди 2 години

ДБ вярва на проучванията. Ама рибата е в морето и те да не слагат тигана на огъня

12

шанс за България

преди 2 години

И третата глава на ламята БКП се обади. Но докато не се разберат с втората глава /на Слави/, ще има да се хапят и ламята ще си остане безсилна.

11

Анонимен

преди 2 години

Коалиция от повече от два партньора е нездравословна дори и с управленски договор.

10

Анонимен

преди 2 години

Вестник Труд? Кой чете вестник Труд още?

9

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами намаляха, в момента единствената дясна партия е тази на ГЕРБ-СДС, ДПС и те се водят за десни но навремето се коалираха с БСП, за да може Доган да разгърне обръчите си от фирми...Що се отнася до бойкикев и гномовете му те яхнаха червената кремълска вълна на радеФ, замислена и осъществена от стратегическите му съветници-бивши кадри на ДС и КГБ, и участваха в преврата със жълтите си плочкаджии, а акцията с гумената лодка беше част от плана на метежниците и окончателно лъсна розовата им природа

8

Анонимен

преди 2 години

И на ДБ е време да се осъзнае и да спре тия истерии.Има ресурс за дясно коалиционно управление с Герб и то още на следващите избори.Стига глупости,отровни триота и бесепарщина.

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя се скъса да лъже и маже. Единия ден по една медия каже едно, на другия ден по друга медия каже абсолютно противоположното. Не се ли усеща поне малко?