30

Анонимен

преди 2 години

БСП-крадци, ГЕРБ-също, ДПС-и те, ИТН-некадърници, останалите-бивши и гладни кадри на предишните. А стига вече де. От зле по-зле.

29

Анонимен

преди 2 години

По времето на крадците от ГЕРБ, рашков се сдоби с 14 клозета у тях.

28

Калеко Алеко

преди 2 години

Общото с приватизаторите от Бузлуджа и акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" няма кака да го има...Тези дето фалираха банките и източиха народните активи с криминалните си схеми, а после продължиха да саботират държавата с бившите кадри от ДС, КГБ и червените си джихадисти, които внедриха и в кабинета на преЦедента радеФ, няма как да имат общи интереси с останалите български граждани ... Гешев започна ревизия и на грабителските им действия, и тогава фигуранта изкара метежниците си на улицата

27

СССР ни освободиха

преди 2 години

а колко ни взеха?

26

ОТ НАРОДА ЗА НАРОДА!

преди 2 години

ДИРЕКТНО В ПАРТИЙНАТА КАСА НА БКП-ДС да купунат гласовете на народа!

25

ТИГА КОМУНИСТИ!!!!!

преди 2 години

До Писна ми -дайте ни само турското! Ще бъде най-добре! Русия са кръвопийци!!!!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Абе изгладете различията за правителство, за президентство, пък после ще намачкаме здраво хастара и ще се делим. Ех Корни, тая песен колко сте я пяли и все фалшиво. Нцъ. Не ни се слуша.

23

Анонимен

преди 2 години

Благодарих ли на българите в чужбина, че върнаха комунистите на власт? Същите тия дето изгониха голяма част от тях извън България. Казахме ли ви благодаря, че заради вас сега и ние ще се ориентираме към емигрантство? Е, ако не сме, казваме ви го. Thanks, gracias, merci, grazie, danke.

22

Анонимен

преди 2 години

щом им замирише на власт и започват ''да изглаждат различията'' ... гладна кокошка просо сънува, в нейния случай.

21

Анонимен

преди 2 години

До 21/ Май по-добро управление от гербавите на тази територия никога не е имало, има статистика. В кой период е било розово, напиши го. А радевците се видя какво могат за три месеца-цените, анархия, бандитизъм...

20

Анонимен

преди 2 години

Вярно е казано, комунистът е като желязото. Със зъби ще драпа за мазния кокал до края, но трудно се отказва. Надеждата умира последна.

19

Анонимен

преди 2 години

По големи крадци от ГEPБавuтe не сме имали за последните 30 години.

18

Писна ми

преди 2 години

Писна ми от политиканстване.Писна ми.Все едн опроБлясъци от миналото.Времето е спряло.30 години едно и също...нормални ли сте бе.Писна ми.

17

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупка. Само така може да се измете комунизма. Единствено на тази територия не приеха закона за лустрацията и бягат от такъв. Къде другаде го има това, бивши комунисти в управлението. Затова сме и на последната дупка на кавала.

16

Ехо

преди 2 години

Циркаджиииии, все говорите ,все се съвещавате и накрая нищо. До кога ще си играете на - тука има, тука нема. Вие сге без ум, без разум и без СРАМ ОТ НАРОДА ??? Театър, шоу, цирк....чисти циркаджиии

15

www

преди 2 години

Ех алчност, ненаситна! Няма шанс, но все пак .... ами ако стане, какво крадене ще падне, като за последна!

14

БСП

преди 2 години

Дано БСП съумеят да съставят стабилно правителство и да поемат управлението на държавата. Че ГЕРБ доведоха държавата до абсолютен хаос и невиждани кризи във всички области.

13

Анонимен

преди 2 години

Слави с това, че не направи правителство остави служебното и то показа смрадта си. Нямаше да разберем за лъжеца Киро ако беше сформирано правителство. Нито пък за Асен крадльото. Мразя чалгари и не гласувам за тях, но в случая казвам едно благодаря на Слави. Все пак трябва да сме благодарни на онези, които макар и с лудостта си са ни предпазили от по-голяма лудост, нали?

12

Анонимен

преди 2 години

Тия не проумяха, че ИТН държи на думата си и че с гербави и *** от едно комунистическо котило съюз не прави. Четете...

11

Анонимeн

преди 2 години

Еи сега какъв тятър ще има, какви приказки. Всичко е предизборно да привлече вниманието към БСП и избиратели към Президента. То стана ясно че Славчо призовава да се гласува за Радев, но дали от симпатизантите на ИТН ще го направят, предстои да видим.