17

Анонимен

преди 2 години

До До 4.... А, значи признавате, че има обезщетения? Нали отговорността била на ваксинирания? Тази статия въобще ви разбива целият илюзорен свят, в който правителствата искат да "бодат" колкото се може повече с цел печалба за сметка на здравето. Не искат да бодат, когато не са уредени и спазени правните норми. Представям си, какви обезщетения могат да се получат при смърт, причинена от ваксина. Добре, че има много малко такива случаи, при това все още съмнителни.

16

Мъдуран

преди 2 години

Ковчега джобове няма . С обезщетението близките най много свещи да им купуват и олио за кандилото.

15

Анонимен

преди 2 години

Според изявлението на министерството най-честите случаи на лечение са свързани с остри алергични реакции, нарушения на нервната система и сърдечно-съдови заболявания.

14

Някъв ме пита:

преди 2 години

Ми принципно за да живееш по-добре трябва да се ориентираш в обстановката и да видиш кое и как и защо трябва да направиш да живееш по-добре. Големият проблем е, че по моята логика трябва да живея по-добре след като направя каквото е правилно, а не каквото е удобно, но ми се струпаха цяла купчина неприятности с неочакваности. Обаче другото - ако е за която си мисля. Не е точно вярно - между не ми пука и не моя работа и тя е голямо момиче има разлика. Но ако ми се удаде възможност - ще видя какво!

13

Анонимен

преди 2 години

Най-големите плащания - 225 хиляди сингапурски долара (165,9 хиляди долара) - са получени от двама души, включително 16-годишен тийнейджър, който е получил сърдечен арест след първата доза ваксина от консорциума BioNTech и Pfizer, съобщиха от ведомството. От началото на годината 144 души са получили обезщетение, допълват от Министерството на здравеопазването.

12

Анонимен

преди 2 години

Властите на Сингапур платиха 782 000 сингапурски долара (575 300 USD) като компенсация на местни жители, които са имали сериозни странични ефекти след ваксинация срещу коронавируса. Това съобщи вестник The Straits Times, позовавайки се на представители на Министерството на здравеопазването на републиката, предаде агенция Фокус.

11

Анонимен

преди 2 години

Плаща държавата? Колко да плаща?

10

Анонимен

преди 2 години

Ама моля ви се. Световно неизвестната доц. Гломб каза , че може трета доза щото яла 3 пъти на ден. Щом ковид стадото е способно да вярва на тази дето сигурно е на щат в Блиц, Днес и Евроком значи е така. Аз с.ера 3 пъти на ден. Да ми каже доцентката ква доза ми препоръчва.

9

Живко от Варна

преди 2 години

Извинете, може ли да ми помогните да живея по добре и да съм истински щастлив ?

8

dakotabg

преди 2 години

Комунисти от вси страни,ваксинирайте се!

7

Доц Любомира Тромб

преди 2 години

по 3 пъти се ваксинирам на ден за КОВИД с всяко ядене - това е препоръчителното!

6

Эврапэйскый Союз до3

преди 2 години

ти къде видя демокрация в европа, веднага трябва да се задействаме, за шефовете в пекин това е допустимо!

5

Анонимен

преди 2 години

Абе давате там на стадото да се подпише че освобождава от още повече отговорност при инжектирането с медицински експеримент и готово.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 "Последното изречение казва всичко."..... Да, казва, че можеш да съдиш производителя - тоест носи отговорност. Една от основните ви опорки падна.

3

Анонимен

преди 2 години

Каквото ЕМА каже това правя! Аз съм послушен и обичам демокрацията, еднополовите бракове и да плащам като поп!

2

Анонимен

преди 2 години

Последното изречение казва всичко.

1

ТурбоБустер КОВИДиот

преди 2 години

Пускайте, Бустерите за Делта, какво чакате?!