31

Анонимен

преди 2 години

Били са далече от сграда която има гръмоотвод. Доколкото знам вече няма и техници които да подържат гръмоотводни инсталации. Някои капиталисти даже и не инсталират гръмоотводи на сградите си. А по времето на бай Тошо нямаше сграда без гръмоотвод. Имаше специални бригади които ги монтираха и поемаха подръжката им. Сега няма бригади нама мигади има капиталисти които само селат и ядат.

30

АнонимеН

преди 2 години

КОЙТО ГРОБ ПОДКРЕПЯ , ГРОБ ПОЛУЧАВА!

29

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да четат. Вероятността да умрат от ваксините е същата, като от светкавица или катастрофа...

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 - в София е, не е насред природата. Има сума ти сгради там. Бурята се вижда отдалече, а за да стигнеш до някоя сграда (или дори да влезеш в метрото) ти трябват секунди. Просто се е разхождал, защото е решил, че "на мен това не може да се случи". Не го обвинявам, просто е супер нелепо да загинеш по такъв начин...

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37: Може бурята да го е заварила, откъде знаеш, че го е направил умишлено? Все сте големи нравоучители.

26

Анонимен

преди 2 години

До Ристу - и не се разхождайте насред полето по време на гръмотевична буря. Близо е до ума, но съм забелязал, че новите поколения всички се имат за безсмъртни. Или е просто тотална незаинтересованост за това, което се случва около тях... Във всеки случай - напълно предотвратима смърт и абсолютно нелепа. Жалко.

25

Разплата

преди 2 години

След като суверенът изпърдя възможността да си избере управленци и вкара в Парламента всичката *** от улицата , всички простаци носещи ковчези и мятащи бесилки станаха министри и повсеместна радост обхвана простолюдието, то Природата ще се намеси , за да постави нещата на правилните места ! Ще има катаклизми, които да върнатсуверена в съзнание! Дотогава - мор !

24

АнонимеН

преди 2 години

АКО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ПРЕЗ АПРИЛ 2021 СИ ГО Е ЗАСЛУЖИЛ НАПЪЛНО УМРЕЛИЯ!

23

Ристу

преди 2 години

Представете си - днес е се е събудил, както всеки друг ден, станал, измил си зъбите, закусил, свършил работата си, излязал малко на разходка и край. Въобще не е подозирал, че всичко ще свърши така нелепо. Сигурно е имал планове за бъдещето си. Все едно да гледате интересен филм и да прекъсне в неочакван момент и никога повече да нямате възможност да го догледате. Затова яжте, пийте умерено и си носете новите дрехи днес, че не за всички ще има утре.

22

Анонимен

преди 2 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомания, хомосексуализъм, проституция, морален срив, духовна деградация, разпад на патриархално-семейните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

21

Анонимен

преди 2 години

Пак гласувайтенза фигуранта Румен Радев!

20

АнонимеН

преди 2 години

ДО ИНТЕР ЕХПО ЦЕНТЪР ИМА ЛАМАРИНЕН ЗАСЛОН ЗА КОЛИ И КАТО ГО ГЛЕДАМ СЪМ НАПЪЛНО УБЕДЕН , ЧЕ ВЪРХУ БЕТОНА СА НАБИЛИ ЖЕЛЕЗАТА И ТЕ ИЗОБЩО НЕ СА ЗАЗЕМЕНИ! УДАРИ ЛИ ПО ЗАСЛОНА ЩЕ ИЗПЕЧЕ ВСЕКИ КОЙТО Е В БЛИЗОСТ ДО НЕГО!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 - това, което си написал, е абсолютна глупост. Времето между зараждането и разреждането на мълнията се измерва в милисекунди. За толкова време мозъкът ти не може да обработи дори какво се случва, камо ли да се затичаш. Заряд от някой случаен лийдър (възходящ канал) наоколо се усеща чак, когато мълнията наближава земната повърхност и се опитва да се свърже с някой от многото възходящи канали. Просто не обикаляйте из открити пространства, когато има гръмотевична буря..

18

Анонимен

преди 2 години

Много гадна и нелепа смърт другите са все на диети, на витаминки, на супер храни, идва мълнията и айде

17

Анонимен

преди 2 години

Колко жалко... Светла му памет на човека!Мислех, че в града, сред високи сгради, хората са защитени от мълнии, защото нали уж има гръмоотводи по високите сгради. Но явно мълнии падат и между сградите...

16

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН-добре ли сте?

15

Анонимен

преди 2 години

Разкарвал е кучето си. Мал шанс. Дано почива в мир!

14

Тук има пълни идиоти

преди 2 години

Ей, хораааааа!!!!! Къде остана човешкото във всички вас??? Заврете си политиката където не ви огрява слънцето и кажете с мен - Да почива в мир детето.

13

Татул

преди 2 години

13 Анонимен "Каквото е търсил, намерил"13 само ***'ил като теб може да напише подобно нещо. Трябвало е теб да тресне тая мълния, а не горкото момче.

12

Анонимен

преди 2 години

Около ИЕЦ е поле. Като видите, че приближава буря, се скрийте, а не обикаляйте като гламави из полята. Жалко за човека, но...можел е да го предотврати много лесно.