157

Анонимен

преди 2 години

По същия начин стоят нещата със всички процеси срещу "мафията" - след като имат свидетеле, трябваше отдавна да са снели от тях показания и процесите да са приключени.

156

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата има право да пита всички! Чудя се, защо не пита Чорапа по казуса с Киро Канадеца...?

155

Сата НАТО

преди 2 години

Ако Прокуратурата искаше, процесът срещу Васил Божков отдавна щеше да е в напреднала фаза. По думите на Гешев, Бюрото Му за защита можело да организира дистанционно изслушване и телевизионнен мост. Така че това със сигурност е възможно и по отношение на Божков, който НЕ СЕ КРИЕ.

154

Сата НАТО

преди 2 години

..."Прокуратурата е ДЛЪЖНА да се намеси когато законите на страната не се спазват" . ---///----- Само че Прокуратурата не посочва конкретно неспазен закон, а задава риторични въпроси и се позиционира като контролен орган. Прокуратурата ако желае, може да оформи обвинение и да се обърне към Съда. Конкретно нашата прокуратура в моите очи е едно компрометирано ОПГ. Мое мнение.

153

до 168

преди 2 години

Не питаше понеже имаше локдаун. Сега няма нищо и се очаква да умират в пъти повече.

152

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата питаше ли когато хора умираха по паркингите или на стълбите на болниците?

151

Анонимен

преди 2 години

Никакви мерки няма. А и президента Радев не се ваксинира. Хората гледат, че и жена му се ослушва за ваксините. Няма да има нито мерки, нито ваксини. Народното събрание са без маски. Там да не са безсмъртни?

150

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали е работа на прокуратурата да пита за подобни неща.

149

Сата НАТО

преди 2 години

Въпрос: За колко случая на починали в болница без придружаващи заболявания се е самосезирала прокуратурата? Аз твърдя, че при наличието на финансов интерес, може да има лекари, които се изкушават да подклаждат коронавирусната истерия чрез "изпускането" на такива пациенти.

148

МЕРСИТЕ СА:

преди 2 години

НОЩНА ПРОМОЦИЯ В ПЕРНИК СЪБРА СТОТИЦИ ХОРА НА ОГРОМНА ОПАШКА ПРЕД ХИПЕРМАРКЕТ. Дългите опашки се извиха пред веригата. Причината е, че магазинът е обявил шокова промоция в часовия диапазон от 22:30 до 02:30 часа. Хората на опашката са един върху друг буквално. Ежедневно не се спазват мерките и без шокови промоции.

147

Анонимен

преди 2 години

типично по български. нищо неизлезе с дипломите на Гешев. а ако наистина няма диплома за урист по макар милиционерска, Гешича къфто е без дипломка как ги прецака тия СУтите от СУ та дим и пушек се разнесе като смоук СУ-Пиейтерасите немогат да му скроят капа. голям кикот. Прокурор без диплома насмете цял СУ Юр Фак. Типичното е че сега подмолниците ще питат за ваксините а преди това непиталиии. ади де. Не е ли това чиста проба подливане вода на Гешича.

146

Прекалено много

преди 2 години

До АнонименТи пък, очакваш да успее да види монитора от всичките каскето на главата си? За прокуратурата няма такова нещо, още е 74та и работим на последния писък на техниката - Dial-up с Windows 98 (едвам са изкарали IT Card за тази цел и ще съдят издателите на теста, защото им е било много трудно да изпратят мейл и да навигират в браузър).

145

Анонимен

преди 2 години

Ама в сайта на това министерство ги има нещата, тези нямат ли инттернет!?

144

кой плати косоприсад

преди 2 години

а попитаха ли она ботокс-лейдутката защо по-малко от 8% беха ваксинирани преди 11 април

143

Кацаров

преди 2 години

Пълним каците със зеле, и ще борим вируса с армеева чорба !

142

За оная лой каскет

преди 2 години

Божия инструмент сега какво, опитва се да симулира работа ли? Държавното обвинение всеки ден срива допълнително нищожната вяра в съдебната система. Само заради това, Гешев заслужава да бъде уволнен дисциплинарно. А за останалите деяния - на международен трибунал, че всички съдии гушнали мангьизье от оправдателни присъди ще го пазят като писан екстремент!

141

Баче Кико

преди 2 години

Каскетъ да ходи в парламента да дава отчет през ден - ще му се наложи.

140

ПроСоТо

преди 2 години

До Данко Харсъзина...ЗА НИЩО не се "боря",драги!..ВСИЧКО,ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЯ,ГО ИМАМ!...Имал съм и много друго,от което НЕ се нуждая...Но СЕГА е така...Аз САМО се информирам и забавлявам тука!!!!!!!...Разбира се,както казва Хайтов "Всеки има аршин в себе си,с който мери другите",така и аз имам СВОЯ си "аршин"..Е,моят "аршин" ми дава "МЕРКИТЕ ЗА ВАС":-"ТРАГИЧНО СПАТЪХНАТИ!...Нито съм адвокат на Радев,нито па той е помислил и за секунда,че мога да съществувам!НЕ правя "реклама",ПРОСТО СПОДЕЛЯМ

139

Анонимен

преди 2 години

Каква прокуратура имаме ние? Това нашто е без "про"отпред

138

Само питам

преди 2 години

Абе да го вкарват направо в затвора, какво ще се лигавят с питанки?