63

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе в момента също управляват комунистите... Сега ще опитат с редовен кабинет, подобен или почти същия, като на Фигуранта.

62

Анонимен

преди 2 години

Нали требва да сме толерантни, пощадете е малко Нинчето, тя знае че е пътник, просто не иска да повярва в това :))) Майчето е обещаваща, въпреки миналото с мафията.... :))))) Ако разкара бабикяни и хаджигеновци, както да си смени името на партийката, мейби ще има подкрепа :))

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "- пенсиите в Русия са 80 лева," Евроатлантика-русороб, сега се опитай си проумееш със смачкания си червен каскет (друго нямаш) какво значи това ...

60

Възраждане на СССР

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация! Това е единственото спасение!!

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 "Не са виновни Брюксел и НАТО и САЩ, но българите са прости и не могат да пролагат правилно евроатлантическото партньорство!" Ти със сигурност си проссст, щото откакто влизам в тоя сайт имаш един номер и той е мега *** :)))) От друга страна ти работиш за червените, тъй че не си и българин.

58

Анонимен

преди 2 години

Който и да вземе мандата, вече няма значение. Държавата се връща назад във времето и развитието си... Благодарение на един миризлив Чорап и няколко подгонени от Гешев комунистически олигарха.

57

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че откакто лидерите на комунистическите кланове(***, Бойкикев, Галевица) се карат за порции, БСП то е отслабено, но за сметка на това са кръвожадно алчни за народните пари. Самата актуализация на бюджета ще е тяхната законна плячка която ще ги обедини и ще разграбят държавата за пореден път.

56

Анонимен

преди 2 години

Щом са готови да внасят правителство, хахаха. Сладурчета, толкова самочуствие ама без никакво покритие.

55

Анонимен

преди 2 години

Белорусия купува газ на фиксирани цени от 67$ за 1000 куб/м.

54

Анонимен

преди 2 години

Не са виновни Брюксел и НАТО и САЩ, но българите са прости и не могат да пролагат правилно евроатлантическото партньорство!

53

Анонимен

преди 2 години

Не се лъжете това БСП е ново и преобразено. Това не са онези крадливи и лъжливи комунисти. Това са нови хора демократи, сменили само козината си, готови на всичко за да помогнат на България :) Чрез свойте служебно назначени министри комунисти, те спряха корупцията отведнъж, изключиха е пред очите ви. Даже майките от системата ги убива вече нямат никакви проблеми със системата. Щастливо си харчат заработените пари от платените протест на комунистическите олигарси.

52

Пак

преди 2 години

ще преиграят, ако говорят ПРЕДИ събитията..... Чудно как Бсп се връзва на тия деструктивни игри?!

51

Анонимен

преди 2 години

До До 48 - пенсиите в Русия са 80 лева, в България пенсиите и заплатите са по високи защото сме членове на ЕС и НАТО.

50

Анонимен

преди 2 години

До амнезия - Не са, имаш амнезия

49

Анонимен

преди 2 години

Нинчето изпадна в истерия, щото друг шанс нема да получи........хахахахаха :)) Нема да стане работата Корни, отново ще си лузърка, нема да ти дадем кокала.....хахаха :)))

48

az

преди 2 години

да почватда управляват пак ***,чемного пари събра народа,пак трябва да му се изземат.никой не помни назад,пак комунисти пак фалити на банки пак бедност,ама народа ***

47

Анонимен

преди 2 години

"Ц, червените сатрапи могат да съсипят дори и страна членка на ЕС, а всъщност, докопат ли се наистина до упралението шанса да не остане за дълго такава е огромен." И защо евроатлантизма ви е толкова ялов, Брюксел защо не ви помогне, нали ви спира АЕЦ, спира ви Южен поток, купувате остарели хвърчила за милиарди, правите гей паради - защо не ви помогнат срещу червените сатрапи?

46

До 48

преди 2 години

Спал си на течение нещо или на мокри вестници. Каква развита държава сме ние с пенсии по малки от македонските? Здравеопазване нула, транспорт нула, икономика нула ,спорт нула, престъпност в космически размери.

45

амнезия

преди 2 години

БСП не са ли партия на статуквото или бъркам?????????????????

44

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен - Москва не се интересува от една умираща държавичка. Русия е уникална самодостатъчна цивилизация и няма нужда от предатели и навеждачи като българите, а от съюзници. Вас нека ви оправят ЕС и САЩ.