331

Жалко за народа

преди 3 години

Всеки психопат самопровъзгласил се за имонолог се чувства длъжен да говори глупости за да стане популярен в медиите, защото утре ще изпусне шанса да поуляризира името си. Почнаха и да прогнозират как ще се появяват ковиди - 22, 222, 22222 и т.н. Почва да става комично но и досадно. А медиите умират да повтарят на висок глас жалките им манипулации.

330

Анонимен

преди 3 години

Ех каква дива ваксинационна кампания ще се разгърне! Ваксърите отсега се радват и ръкопляскат.

329

една

преди 3 години

Голяма новина, няма що. Това го знаем още от миналата година, но нямаме никакво намерение да се плашим. Ами сега?

328

марги

преди 3 години

Кога го пускат?

327

Чоко

преди 3 години

В коя лаборатория го подготвяте ???

326

Анонимен

преди 3 години

Е тоя с тоя изказване си изтри задните части с десетилетия на научно доказани биологични факти. Тоя или е от друга планета или няма завършено начално образование.

325

Анонимен

преди 3 години

АКО ЕДИН ВИРУС Е ПО-ЗАРАЗЕН ТОЙ Е ПО-БЕЗВРЕДЕН. ТОВА СЕ УЧИ В ПЪРВИ КЛАС!

324

Притча за страха

преди 3 години

В един град влязла грозна, стара и страшна жена. Часовоите я задържали и я попитали коя е и какво търси в града им. Тя отговорила, че е Смъртта и че е дошла да отведе със себе си 100 души. Един от стражите започнал да крещи и да "предупреждава", че страшната Смърт е вилнее в града. Хората полудели от ужас и страх. А тя отвела не 100, а 1000 души. И си тръгнала. На въпроса на стражите защо е излъгала, тя отговорила, че е искала да вземе със себе си 100 души, но останалите са я последвали от СТРАХ

323

Пян Гъ

преди 3 години

Контролиран теч на информация. "Ние казахме ли ви?" "Кога сте казали?" Моля, моля, я проверете изказването на Сай Реди. Ако бяхте взели мерки... Затова слушайте сега..."

322

Бизнесмен

преди 3 години

Става въпрос за много пари. Тепърва ще излизат нови вируси. Бизнес план. Измисляш вирус, след 3 месеца пускаш ваксина. Ставаш милиардер.

321

Анонимен

преди 3 години

Правителството съобщава, че се е появила баба Яга. Умолява се гражданите да не излизат.Самолети няма да летят поради вероятен сблъсък с баба Яга.Деца очевидци разказват: Щеше да ни изяде"Баба Яга е действителност и ЕС трябва да защитят гражданите си, милиони за ново супер оръжие.Учени клонираха Кашчей Безсмертни.

320

Анонимен

преди 3 години

Абе незнам за новият, ама в Афганистан явно няма и от стария, не видях един с маска.

319

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха, каква научна мисъл само, какъв научен подход, тоя сложи в малкият си джоб всички врачки и гадателки.

318

Анонимен

преди 3 години

Явно има някаква Война между вирусите,,

317

Ха!!!!!

преди 3 години

Тоя знае. Казали са му.

316

Анонимен

преди 3 години

Кой е Реди от медицинското училище в Цюрих,световно известен учен и защо точно него цитират?

315

Съндрача

преди 3 години

Знаете ли какво дами и господа световни манипулатури. На мене ми е през ,,ковида'' за вашите простотии.Пия тройно дестилирано всеки ден с немска бира,а мръвките и рибите си ги печа сам на барбекюто на терасата.Колкото мога,толкова ще си натоваря от живота,ама само най-хубавото.Вирусите и другите болести си ги носете по вашите къщи.Ай наздраве,и да ставам да си направя още малко салатка преди да стане салмона готов..

314

Iprit

преди 3 години

Преводачите май са се объркали. Ученият е искал да каже ,ще пуснем нов щам , а не че ще се появи.

313

Ха!!!!!

преди 3 години

До Анонимен 353- Как да не знае бе? Та нали сега точно го разработват следващия и точно с тази цел. Миналия път пропуснаха тази екстра от недоглеждане, но си взеха поука.

312

Ха!!!!!

преди 3 години

Айдеее, пак ще се мре яко. Добре че поне тоя човеколюбец, обещава нови бустери. На корем! Дано бигфарма пак да ги раздава безплатно.