30

САЩ при Байдън

преди 2 години

Най-Великата Демокрация, която Светът е Виждал!

29

Анонимен

преди 2 години

Ако се юрне са се ваксинира, и българинът ще стигне до тук- ще задължават хората.Може да сме по-бедни,но поне да опитаме да запазим относителна свобода.За това всеки да знае,че всяка доза ваксина ни води към тоталитаризъм."***" както го наричат "извисените" ваксъри не е изгубил едно свое качество-да мисли критично.

28

Анонимен

преди 2 години

Те разрешение за Файзер дадоха, но народа е наясно че го тровят. Това си е геноцид! Дано народа се събуди!

27

Анонимен

преди 2 години

В САЩ вече издадоха пълно разрешително за ваксината на Пфайзер. Което автоматически означава, че няма да ги карат да подписват никакви формуляри - отиваш и те боцкат. Което е крачка напред все пак.А току що чух, че от СЗО са обявили, че налагат мораториум върху третите дози ваксини. Така де - трябва да има и за всички, за бедните държави.

26

Анонимен

преди 2 години

Изказване на кмета на Ню Йорк отпреди 2-3 седмици: "Дадохме ви правото да се ваксинирате доброволно, но щом не искате, тогава насила". Нещо ми се губи "доброволният" елемент в цялата работа.

25

Анонимен

преди 2 години

Хаха както беше казал един, демокрацията май ще се окаже като закръгляща грешка погледнато през призманата на историята след няколко столетия. Назад вървим отново.

24

Основно

преди 2 години

Човешко право е да умреш неваксиниран.

23

Анонимен

преди 2 години

Падне ли америка пада и целия свят. Поне имат втората поправка, надявам се червените щати да не се дадат.

22

Entwder-Oder

преди 2 години

Или ставаме 2 млрд чрез масова ваксинация, или отхвърляме човешката форма и ставаме трансхуманисти, пак чрез ваксинация.

21

Анонимен

преди 2 години

Цялата администрация на ваксинация.

20

Анонимен

преди 2 години

до 18 Ахам човешки права, а отхвърляте правото на човека да сключи брак с любовта на живота си защото е от същия пол и отхвърляте Истанбулската конвенция, която е базирана изцяло на правата на човека. Ставате ужасно лижемерни с тези права на човека, които защитавате, когато е за вас не става, страха ви изяжда

19

Някоя

преди 2 години

В нашето училище от 50 човека се ваксинираха 11.Аз няма да го направя. Ако ме задължат , ще си намеря друга работа.

18

Анонимен

преди 2 години

До: номер 22 Да ти кажа честно, ако сега беше Хитлер на мястото на Меркел, съмнявам се дали щеше да успее да задължи целия Райх да се ваксинира. Той пръв се е опитал да въведе ограничения в тютюнопушенето, ефектът е бил нулев - само от най-близкото му обкръжение не са пушели цигари в негово присъствие.А сега? Кой да се сети да залепи ужасяващи снимки по кутиите да депресира пушачите?

17

Светозар

преди 2 години

Да кажем НЕ на Ковид - фашизма ! Трябва да дадем отпор на принудителната ваксинация, ако се опитат да пробват у нас. Мине ли номера при учителите, ще последват и други сфери. Ще стигне и до частния сектор. Не се заблуждавайте.

16

Анонимен

преди 2 години

Таман по план си е. Едни ще се съгласят да ги ваксат от страх, други заради ограничения за пътуване, трети заради ограничения в работата, както виждаш и ограничения за достъп до храна има като на някои места им забраняват да влизат в магазини без сертификатчето... Предвидено е за всекиго по нещо, така че всеки да се почувства притиснат до стената и да отиде да се вакса. Планът си върви

15

16-те

преди 2 години

процента "ваксинирани"/в кавички, защото това НЕ Е ВАКСИНА/, те да се изнасят в гората, а нормалните хора да бъдат оставени на мира...

14

до 7

преди 2 години

Не мислех да отговарям защото няма смисъл. Но все пак за протокола да напиша, че 45% от директорите са имунизирани и над 35% от учителите. Това е официалната статистика. Но хората са отпуска и аз имам по-точна вътрешна информация. Учителите при нас са 40%. Изчислил съм го на база до вчера имунизирани. Хората са ми пратили сертификати, за да се актуализират данните. Ежедневно се променя картината. Живи и здрави! Нямам за цел да променям нагласите Ви. Само исках да отбележа фактите.

13

Ха-ха-ха

преди 2 години

Оказа се, че Гaньо Балкански "разбира" най-много от вируси и ваксини... Пази боже... сляпо да прогледне!

12

Анонимен

преди 2 години

Пландемията върви по план.

11

СС

преди 2 години

Кой е този който ще казва на народа кое е задължително??? Байдън ти да не си Хитлер бе? Избран си от народа да му служиш! Служител такъв.....