143

Анонимен

преди 2 години

за щастие най-вероятно няма да истинска трета ли четвърта ли вълна коя е вече не знам, по простата причина, че нямаме толкова висок брой ваксинирани, защото тази следваща вълна протича само при ваксинираните...ще се мъчат да скалъпят някакви цифри но няма да успеят, пропуква се плана скоро ще блесне цялата истина

142

антиваксър

преди 2 години

До Преболедувал 164 Виждам, че цензурата бди само за не тро.ло.ве.те :) Вече проболедувах "яростния" вирус без лекарска помощ, без да струвам нищо на данъкоплатците. Вашите ваксини, обаче и аз платих, та по-скоро за Вас важи да не ни струвате ОЩЕ разходи, надявам се, че ще си платите лечението, ако се наложи да влезете в болница :)

141

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 165 Не искаме да приемаме недоказани неща. Това да не сте тро.ло.вете

140

Анонимен

преди 2 години

Приемете, че ползата от ваксините е доказан факт. Във ВМА всички хоспитализирани са неваксинирани. Не се хабете и приемете този въпрос за приключен. Върнете се на тезата с чиповете, че беше по-интересна. А това да твърдите, че ваксините убивали е същото като да твърдите, че въздушните възглавници на автомобилите убиват. Примитивни средновековни страхливци.

139

Преболедувал

преди 2 години

До антиваксърИ аз нямам нищо против да не се ваксинирате.Ако в случай на заболяване си поемете сметката за лечениеТрол ш***н

138

Тошко

преди 2 години

Гледам, спокойни хора по улиците без маски. Чудя се, тези хора не гледат ли какво ни информират медиите, не се ли притесняват? Как въобще излизат, пък и без маски.

137

Анонимен

преди 2 години

Абе най-интересното е къде се загуби грипа,вече две години няма грип,а няма и ваксини против грип?Всичко се вторачило в ковид и ваксинацията а, и измислената пандемия!

136

Преболедувал

преди 2 години

Карах "грипчето" края на март .Втората безсънна вечер ,докато кротичко се опитвах да си изкашлям белия дроб се чудих как да постъпя , ако случайно в момента ми се появи доцент МангъЗов.Дали да го обдишам, или само да го ошамаря?Сега вече не ми пука особено - солидна доза антитела и първа ваксина.

135

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър - преболедувала, в момента още нося последствията. Всичките ми близки го преболедуваха също... слава богу оцелели...

134

аз

преди 2 години

До антиваксъроще една опорна точка, която са ти набили в главата.

133

антиваксър

преди 2 години

До без заяждане 155 Докога ще ви плащат от гроб?

132

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 154 Дежурният тр.ол се опитва да ме обиди :) Не се получава. Достоверна информация липсва, защото, когато здраво дете се ваксинира и се увреди, то се приема, че не е от ваксината, макар че не може да се посочи от какво. Такава информация е достоверна само за наистина дървени глави.

131

Анонимен

преди 2 години

*** народ! Демокрацията, която ви дадохме, ще е я замените за фармацевтично робство. Четете книги, неграмотници.

130

без заяждане

преди 2 години

Тези, които оплюваха предишното управление за хаотични мерки и всяване на паника, за манипулиране и т.н., сега ни водят към нов локдаун. Мерките им са същите, само дето пари още не са осигурили за компенсиране. Каква е разликата, ако бъркам? Но злото вече е направено - народа е разединен, объркан и не вярва на никого. Ще си платим скъпо, с човешки животи. Бенатова и Мангъров допринесоха най-много...бяха дрънкачите, които бяха говорители на домогващит се до властта. Президента искам да чуя...

129

Анонимен

преди 2 години

До антиваксърС дървени глави никой не спори, който иска да прочете, ще намери достоверни източници. Писаното тук е за нормалните хора.

128

Ямболски цървул

преди 2 години

А бе пpoсти,не разбрахте ли,че не всички,които не искаме да се ваксинираме против к19 сме антиваксъри???? И не всички,които плюем ГЕРБ сме за чалгаря,или за някой от другите ***!!!! Много глynави хора има!!!!

127

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 147 Такива истории има и за ваксинирани деца, ама не обичате да ги разказвате. Това, че са учили още не значи, че знаят всичко. Защо фармафията не разработи лекарства, а всички се хвърлиха на ваксини?

126

Анонимен

преди 2 години

До Клоунски свят. Абе ние и за медиЙ не сме чували. Ама кво ли знаем ние, висшистите...

125

антиваксър

преди 2 години

До До 145 148 Вълната ще е трета. Погледнете си кривата и вижте, че при нас е трета.

124

Смях!

преди 2 години

Пълни ГЛУПОСТИ !