27

Анонимен

преди 2 години

Винаги, когато изкуствено се опитвашда ограничиш вирус, мутациите нямат край. Не знам дали умниците с маските си дават сметка за размера на един вирус. За него маските ви са магистрали - това са толкова миниатюрни организми, че няма никаква полза да се опитваш да ги спреш с какъвто и да е текстил. Хората не са против логични мерки, хората са против това да ги правят на маймуни с разни простотии, спуснати от знаем кого.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако велики специалисти са преценили, че маските пазят от висус, а са пропуснали да преценят, че може да си прецакаш белите дробове носейки п.а.р.цал на лицето , значи не са специалисти.

25

Анонимен

преди 2 години

'Ако не искаш-в районото за 24 часа' ---- И НА ДРУГИЯ ДЕН ПАК НЯМА ДА ЗНАЯТ КОЙ СЪМ

24

Анонимен

преди 2 години

Така е добре. Ние не спазваме мерките, те проверяват и не забелязват и всички са щастливи. Продължавайте така! Харесва ми този стил.

23

До вуйчо ваньо

преди 2 години

Ами стани и ти полицай бе , пор злобен !

22

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

И тия нищоправци се правят на ченгета под прикритие, за да обикалят молове и да взимат по 50 60лв надник... Бе я им дайте по една мотика да копАт, и да видите как на втория час ще се разбягат... Стига сте харчили народна пара за глупости!!!

21

До 20

преди 2 години

На теб бе,кух !!!В патрулката ще изяснят кой си !Ще си кажеш егн и ще те проверят по радиостанцията.Ако не искаш-в районото за 24 часа.

20

Анонимен

преди 2 години

'Ще те закарат до патрулката и ще ти кажат да си кажеш трите имена' ---- АКО НЕ КАЖА ЩЕ МЕ ИЗТЕЗАВАТ ЛИ. ОХ МОЛЯ КАЖИ ДА ИСКАМ МАЛКО БОЙ

19

До 11

преди 2 години

Но това не е оръжие или война !!!! Трябва дори да сме щастливи ако е изпуснат случайно.Защото ако е умишлено,повярвай,че няма да се спрат,я следващия път,когато го направят няма да имате време за философстване против ваксините.И в крайна сметка какво значение има произхода на вируса ? Той е тук и е смъртоносен в граници,които не бива да се подценяват. Чернобил също избухва следствие на човешка грешка.Прави ли го това безобидна ядрена заплаха ?

18

Анонимен

преди 2 години

'6Ако не носиш лична карта ако са полицай могат да ти напишат акт че нямаш лична карата' ---- НА КОГО ЩЕ ВРЪЧАТ ТОЯ АКТ БЕ 0ЛИГ0ФРЕН ОТГОВОРИ МИ

17

Анонимен

преди 2 години

Те шефовете знаят когаса проверките няма страшно.

16

Анонимен

преди 2 години

До 14 от 9: Не се хаби. Противозаконно е , освен това е вредно за белите дробове.

15

Анонимен

преди 2 години

ко стана бе ковид фашисти? май не можете да глобите никого без лична карта, а?? кво? ще ме арестувате и влачите в районното да ме идентифицирате? АРЕ ДА ВИДИМ. утре ПАК БЕЗ МАСКА!!

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Ако не носиш лична карта ако са полицай могат да ти напишат акт че нямаш лична карата а ако са от рзи-то нищо не могат да ти кажат понеже те нямат правомощия да пишат такива актове.

13

До 9

преди 2 години

Говоря по принцип.Едва ли има някой,на който му е приятно да носи маска на тоя свят.Компетентните лица и институции са се произнесли,че употребата й до някъде предпазва събеседника от заразяване и е от полза.Тук настана едно неистово реване-задушавал се бил,започнаха да оспорват мнението на авторитетни здравни организации,с лека ръка ги обвиниха в лъжи,измами,корупции и т.н.Просто българинът е пр()ст човек и никога няма да се промени.Това всъщност е и причината да е последен по развитие.

12

Анонимен

преди 2 години

Ало обаждаме се от рзито да знаете ще има проверка в заведението ви учте в 3. За да не ви затворим и тн очакваме да ни дадете нещо за почерпка.

11

Анонимен

преди 2 години

'Големи тарикати станахме, а!' ---- поплачи си робе, поплачи си

10

Анонимен

преди 2 години

До 3... Този вирус е произведен в лабораторията Ухан. Както си чувал в лаборатории се експериментира с най различни вируси уж за противодействие срещу други вируси и болести. Но по случайност или умишлено някой умник го е изпуснал и са се заразили. Без да подозират че са заразени започвата да заразяват останалите хора. Най напред семействата си след това познати и приятели и така по веригата докато се запали света. Това е накратко обяснението за заразата. Кой природен вирус е толкова устойчив

9

Анонимен

преди 2 години

'Ще те глобят и за неносене на лична карта!Други питания имаш ли?' ---- на кого ще я връчат тая глоба ако не знаят кой съм? просто ще я изхвърля в лицето на фашиста полицай. ВАПРОСИ?

8

Анонимен

преди 2 години

8, глобата за маска не е по закон.