114

до 141

преди 2 години

150% злото идва от такива като тебе.

113

Анонимен

преди 2 години

някой обвини ли САЩ за нещо, веднагически се превръща в пропаганда, нищо че 99% от злото в света идва от там и щаб квартирата им Израел

112

Анонимен

преди 2 години

А защо китайците просто не пуснат атомни бомби профилактично? Трябва по често да се ползват атомните бомби да се възстановява баланса че нещо много се изоглавиха всичките велики сили. Само лаят и ***.

111

Българин

преди 2 години

А САЩ с тяхната постоянна пропаганда срещу Китай?

110

Анонимен

преди 2 години

То не чи имам многа вяра на Китай, ама на САЩ хептен, та те да си проверят онези случаи пролетта и лятото на 2019 при които имаше странна трудно лечима пневмония и я отдадоха на електронните цигари. И е вярно че лабораторията я закриха есента на 2019 тук китайците не лъжат. А иначе есента на 2019 в Ухан имаше някакви сватовни спортни военни игри, спомнам си че италиянците казаха че от там много техни спортисти се прибрали болни. За тези игри китайците твърдяха че са пристигнали болни американци

109

Анонимен

преди 2 години

Лабораторията в Ухан е почти изцяло американска, а едва ли вече някой го има за конспирация, че вирусът е изцяло лабораторен продукт. Трябва да си тотално гламав, за да вярваш, че някой си китаец ял прилепи от пазара и после разпространил вирус по цял свят. Ама не се съмнявам, че някои още го вярват от все сърце.

108

Анонимен

преди 2 години

Естествено че китайския комунизъм донесе това бедствие на човечеството.

107

Анонимен

преди 2 години

Китай- нагли, по-нагли , най -нагли.След като в Ухан се намират Института по виросулогия, както и две лаборатории в които се съхраняват и правят опити с най-опасните вируси на земята.., сега видите ли, по прявило трябвало да излючим Китай от подозрение....Айде не на нас тия номера!

106

тя

преди 2 години

В САЩ се говори през 2019 год за пандемия ,която се очаква през 2020 година ! Всичко е ясно !

105

Анонимен

преди 2 години

ФАЩ ке падне !

104

Ясно е

преди 2 години

Заразата случайно тръгна от Китай и случайно от град Ухан, в който има лаборатория за висорулогия...Но тази зараза е можело да тръгне отвсякъде, прилепните коронавируси са безобидни и с тях са се занимавали много лаборатории, при това без защитни мерки, защото не се пренасят върху хора. Тези изследвания са в интерес на първият SARS.Нищо чудно да е изтърван с опитните лабораторни животни.Все пак, за да докарат тия прилепи, хора може би не специално обучени, са се завирали в пещери за първи път

103

Дааа

преди 2 години

Пак копират това, което сащ отдавна правят.

102

Анонимен

преди 2 години

крадеца вика: дръжте крадеца

101

Анонимен

преди 2 години

Ми не. Китай и Русия бяха пламнали от КОВИД-19 и в Русия имаше подписка от 200 000 души, които искаха да им се каже какви са тия смъртни случаи от "пневмония" един след друг из провинциите им. Така че вирусът не е от Мериленд, ама давай там голтаците китайски да се помпат.

100

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой е създал вируса но е факт че той тръгна именно от Китай. А и там управляващата комунистическа партия доста неща крие. Ако в Китай гръмне АЕЦ по подобие на Чернобил пак американците ли ще обвинят за това.Защо не Израел или Русия.Виновния Китай все ще намери изкупителна жертва.

99

Анонимен

преди 2 години

"Пандемията" навлиза в нова фаза, война на пропагаднитее политики по света. А овчото население блее ли блее и чака поредната спасителна доза. Докато се преразпределят икономическите активи по света, понапечатат се хартиени пари, народите трябва да са заети със страх.

98

Юдо-масон

преди 2 години

Работата с корона вируса е малко неясна, да, разработван е за ограничаване на световната популация, и по-специално определени раси като азиатската и афро-не. г роидната, така както навремето се смяташе че СПИН-ът се разпространява само чрез ан а лен секс така и сега сметките излязоха малко криви, и не съвсем - богатите станаха по-богати, както се случва винаги по време на войни и пандемии.

97

Теоретично

преди 2 години

Теоретично е 10 пъти по-вероятно, да е дошъл от САЩ, защото САЩ имат 10 пъти поввече биологични лаборатории за военни цели от останалия свят взет заедно

96

Анонимен

преди 2 години

И децата вече знаят, чекорона вируса е американски и е създаден и патентован от Бил Гейтс още преди години. Въпросът е кой го е пуснал в Ухан ? САЩ или Англия. И двете са достатъчно долни държави . Или техните най наведени слуги *** ?

95

Брус Лий

преди 2 години

Защо да е ПРОПАГАНДА?!?! Пропаганда са *** ХАмерикански филмчета , като "РАМБО 3" , където Слай Сталоун помага на "Жалнички Талибанчета" и САМ трепи един взвод Руски специални части..... Иначе , вече и децата ще паднат от смях , ако им се каже , че КоВид идва от Прилепите в Китай...... Не твърдя , че са точно Американците. Но е някоя Супер секретна Лаборатория на Държава или Държави - членки на НАТО...... Направен точно с цел да НАМАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ... Особено Възрастните хора !!!!!!