112

до 125

преди 2 години

Ко, ко ??? Къде гърмели на месо? Я пак? ти не знаеш разликата между Емигрант и Имигрант ама тракаш по клавиатурата. В Капитолия нахлуха, 4-*** си позволиха да открият огън и в момента са до един "самоубити".

111

US Immigrant

преди 2 години

Малко са ги понатупали, а са ги -, щото май не са стояли мирно в "мирната" демонстрация. Да се радват, че полицията в БГ е доста мекошава. Тук, в САЩ, направо стрелят на месо и не питат. Щастливи са, че това се е случило в България.

110

Анонимен

преди 2 години

Требва да е нахраня РУСАТА, щото ми се струваше читава, не че зависи от нея, не е авторитет :)) Таз омбудсмана, все едно гледам комсомолка от детските ми години, не е мръднала и грам напред.....хахахаха :)))

109

Анонимен

преди 2 години

Полицейското насилие срещу мирно протестиращи наистина е шокиращо насилие. На да кажа новият министър на МВР има ли наказани, да ги каже поименно и какви са наказанията им и кои са предадени за съд. Отделно каква са наказанията за началниците им. Иначе всичко както винаги е било ще се размие във времето.

108

Анонимен

преди 2 години

Русата ми падна в очите, не че харесвам ченгетата :)) Верно че не може да вземе думата от па тката, ама поне да беше и била един шамар, щото такива глупости не съм гледал отдавна :))) Тез пешлемета-наркоманчета още малко светци ще ги изкарат....хахахаха :)))

107

Това пък е

преди 2 години

Европейският урок - приемствеността между поколенията в определена сфера води до количествените и качествени натрупвания. Липсата на гореизброеното води до Тошко Селяндурски

106

Не е смешно:

преди 2 години

Легендите говорят, че са били две туби по двадесет литра вино. 40 литра вино ... Което значи че яко са си пиинали....А 40 литра Марково отлежало некой ден ...

105

Анонимен

преди 2 години

Ако излезете да протестирате срещу Радев, милиционерите ще ви бият. Така че трайте си, докато не са дошли още за вас.

104

Не се смейте:

преди 2 години

50 лева имал човека дал ги е до стотинка за вино да си почерпи студентите да помнят и него и сина му с добро. Не че не ги е изпокъсал една трета на изпита по История на изкуството после въпроса е за жеста.А посредствен е ония ученик дето не е надминал учителя си Тошко малко сечено ми направи за научното звание, обаче да знаеш че не 50 , а направо 150 ще извадя и най-хубавото отлежало пивко ако ми се роди син един ден....и пак ще ги скъсам половината на изпит!

103

Истукан

преди 2 години

Бойко ви съсипа от бой всичките на протеста. Поне си заработихте хляба. Бойко пари дава само за заработка.

102

до 105

преди 2 години

Дори едно дисциплинарно уволнение е достатъчно. Трудовия стаж се запазва но 1-вата категория труд се заменя с 3-та. Но се разшумя много и няма как да се избяга от съд и присъди. Нещата се размирисаха дори извън България и нямаме опция - трябва да дадем нещо на ЕС. Защото и там има борби, и там тия кадри вече се използват срещу ЕНП на които член е Герб. Ама то и бушоните са си за това. За да горят при проблем.

101

Което ми напомня:

преди 2 години

За един случай на който аз не съм бил пряк свидетел въпреки че познавам човека аз него много го уважавам. Ражда му се син на шестдесет години вади неква сума към петдесет лева и вика един студент и му казва така: Тука тая вечер ще пием, че ми се е родил син, взимаш тия пари и отиваш купуваш вино наливно до стотинка да има за студентите.К'ва е разликата между него и мене? Аз ще извадя в тоя случай 100 лева и ще кажа отивате в магазина и купувате най-хубавото вино дето има!

100

Анонимен

преди 2 години

Бойко ми е ***, разбирам мислещете като мен, обаче да докарат мамините синчета и принцесата у парламенто и да им ръкопляскат.....хахахахаха :))) Явно дрогата наистина прави чудеса, без малко да ги направят на герои....хахахаха :)))

99

Ангелов

преди 2 години

Добре бе има насилие ще накажат полицаи ами подбудител и те на това насилие тези дето хвърля ха яйца риба къртеха павета и ги мятаха по полицаите дето ги палеха със сламата тях ще ги разследват ли или имат депутатски имонитет.

98

Анонимен

преди 2 години

Още миналата година излязоха кадри!!!Кво сега се разпищяхте чак!!!Много политически сценарии

97

Анонимен

преди 2 години

Тя полицията е за това, да въдворява некакъв ред, все пак в БГ е невъзможно.....хахахаха :)))) Ако имахме ред и общество. нема да има и насилие, да не очаквате полицаите да склонят глава пред некакви наркоманчета, само питам :))

96

Спокоен

преди 2 години

Що ви беше бе полицаи и полицайка? Заслужаваше ли си? Нали сте наясно, че присъди ще има. Най вероятно условни ама са си присъди. Сбогом сигурна работа, сбогом ранна пенсия, сбогом пари на куп при пенсиониране. А имате все по някой кредит. Е, заслужаваше ли си?

95

И ГЛЕДАШ

преди 2 години

ДА ГО КУПИШ НА ПАЗАРНА ЦЕНА НИТО СТОТИНКА ПО-СКЪПО, А АКО РЕШИ ДА ДАДЕ НЯКАКВА ОТСТЪПКА ЗА КОЛИЧЕСТВО МУ ОТКАЗВАШ ЗНАЕШ ЛИ ЩО? НЕ ОБИЧАМ ПОДМАЗВАЧИ!

94

dakotabg

преди 2 години

Добре,да ама *** ми е в повече,да гледам едно и също!Хаджията,с прашката,къде е?Айдв,да сме обективни,става,ли?

93

Идеята е:

преди 2 години

ИДЕЯТА Е ПРОБЛЕМА В МАНТАЛИТЕТА - НЕ ПРОСТО ДА ВЗЕМЕШ ДА ПОХАРЧИШ ЕДНИ ПАРИ И ДА ПРИБЕРЕШ КОМИСИОННАТА ПОД МАСАТА (ТОВА Е ГРЕШНИЯ МАНТАЛИТЕТ)ПРАВИЛНИЯ МАНТАЛИТЕТ Е КАЧЕСТВО ЗА СМЕТКА НА КОЛИЧЕСТВО - ОТИВАШ И КУПУВАШ НАЙ-ХУБАВОТО НА ПАЗАРА ИЛИ НЕГОВ МАЛКО ПО-ЕВТИН ЕКВИВАЛЕНТ ЗНАЕШ ЛИ ЩО?МОГА ДА ТИ ИЗБРОЯ ДЕСЕТ ПРИЧИНИ