38

Анонимен

преди 2 години

СЗО носи отговорност за световното обявяване на пандемия, на базата на което правителствата обявиха извънредни положения. А в такова положение се нарушават човешки права законово. Освен това СЗО одобри препаратите против ковид и пак на базата на това, другите държави започнаха да ги прилагат. Вярно, че е само с временно разрешение, но е на СЗО това решение. При гаф те го отнасят първи. Може дори да ги разформироват ако се докаже, че са знаели за странични ефекти и са ги премълчали.

37

Само да напомня

преди 2 години

Този е същия, който настойчиво твърдеше че няма пандемия, не трябва да се затварят граници, не трябва да се ограничават полетите от Китай. И така, докато хууубавичко помогна да се разпространи вирусчето. Вярвайте му.

36

Анонимен

преди 2 години

Този дето се изказва църньо някога бяха роби, пуснаха им аванта и се самозабравиха.

35

и те тез

преди 2 години

казват на света как се прави. и по някаква причина всички повтарят като хипнотизирани

34

Зевс

преди 2 години

39, ние щом сме профани ти си ***. Така по-добре ли се чувстваш сега?

33

Анонимен

преди 2 години

'Много ми е чудно всички,които обиждат,нападат и обвиняват в некадърност медици и дипломати,какво са постигнали те в живота си и с какво се отличават' ------- с това че не са крадци и измамници

32

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се спре с тая лудост. Да се инвестира в тестове на Т клетките и да се види че над 75 % от населението вече има Т имунитет. Защо не се инвестира в това? Понеже давате винаги пример с Израел, ето, те вече го правят. Спрете се. Продайте ваксини на държавите в Африка, в други краища на света, ако щете и на Русия и се спрете вече.

31

Анонимен

преди 2 години

До 39 - всичко си е по план... Виж мнение 30 и може да разббереш връзката.

30

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете като ловите риба, как трябва да отпускате въдицата по малко и пак да дърпате, за да не се откачи рибата? Ето това правят сега с нас.

29

Анонимен

преди 2 години

след вълната ще ваксинираните ще викат, тоя и оня не се ваксинираха нищо им няма, що ли им се вързах на глупостите, и ще почнат да ги плашат с нови щамове, нови игли, а неваксинираните ще им е пределно ясно за трети път, що за глупост е всичко това

28

Анонимен

преди 2 години

З5, думите му бяха, че бустерната доза не е нужна и че целта на фирмите производителки е да я продадат на държавите с пари, което се прави с цел увеличаване на печалбата им, а не поради здравна нужда. Но не стига мястото да се изпише всичко. Сори.

27

Анонимен

преди 2 години

СЗО са в паника. Целта е била по 10% във всяка държава и то възрастни и болни хора. А сега се оказа че са предимно бели и то от всички възрасти и най-вече европейци. Да не се окаже, че след 50 г бялата раса ще е в червената книга!

26

Зевс

преди 2 години

Какво означава печалгарство?

25

Анонимен

преди 2 години

сега кат отмине вълната, кво ли обяснение ще имат за неваксинираните, че са живи и трика с агитацията им не е минал?

24

Анонимен

преди 2 години

Инфото е старо. И не е казал да се изчака с бустера, а каза че изобщо не е нужен. А защо не му цитирате и думите по адрес на фирмите производитерки и печалгарството? Ах какви сте мушмуроци журналистите. Не успяхте да си го преведете през гугъл ли?

23

Зевс

преди 2 години

Предлагам Тедрос Гебрейесус да даде пример с десет доброволни дози във великият му за...ник.

22

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Ако ваксинацията не се ускори в световен мащаб, ще остане твърде голяма група неваксинирани и скоро ще бъде твърде очевидно колко безполезни и зловредни са ваксините"

21

Зевс

преди 2 години

24, не разбрах защо се обръщаш точно към мен, но да ти е простено. Времето на обществените манипулатори изтича. Тедрос Гебрейесус е един от тях.

20

Анонимен

преди 2 години

дайте ги на афганистан, само не знам какъв ще е ефекта

19

Анонимен

преди 2 години

още им трябват 1/2 % не отговаря на тяхните изисквания