45

До 40

преди 2 години

Смей се на неваксинираните, ти, дето си чел учебник по биология. Ваксина с по няколко дози с хвърляне на боб как, кога и на кого действа се нарича биопродукт. Истинските са с една доза и евентуална реваксинация, ама след години, а не като тия набедените по няколко в годината. Ще сме ти истински благодарни, че си поел доброволно и безплатно ролята на опитна мишка и няма да ти се смеем. Обещаваме.

44

стига бе

преди 2 години

Пропагандата достигна изумителни размери. Вече вместо Лек ден ще се поздравяваме Лека Делта, а преди заспиване вместо Лека нощ - Лек Ковид.

43

Анонимен

преди 2 години

Ще подърим четвъртият само че.

42

Анонимен

преди 2 години

колкото повече пишете, толкова повече ще подарявате.

41

Анонимен

преди 2 години

Е то му е изписано на фейса не казвам всички са такива но огромната част са мултикорумпирани и лъжат яко да те вкарат във фюлма и да ти съдерар кожата.

40

Още

преди 2 години

Един роб на Сатаната! Ай чиба!

39

Анонимен

преди 2 години

Тоз лично от мен си просеше стотинки да ми дадял болнични преди 10 години. Като резултат вече не живея в България.

38

Анонимен

преди 2 години

До 40 Незнам как да те нарека айде да е хубаво човече да те питам нещо ти от ваксината ли помъдря толкова много, мъдър човек си да знаеш, но определено ще ти трябват още стотици ваксини да достигне връхна точка *** мъдростта си дерзай хубаво човече има ваксина колкото си пожелаеш.Приятелски съвет безплатен само си преготви завещанието че може мъдростта да ти дойде в повечко. Успех с ваксинацията ти желая ХУБАВО ЧОВЕЧЕ И НА ТЕБ И НА ЦЯЛАТА ТИ РОДА.

37

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се скъсаха да плюят по американските ваксини, и нашите наивници се хванаха като шарани.

36

Анонимен

преди 2 години

До 43,Ще видим, ще видим! Влезете ли в болница и почнат ли да ви "лекуват" с експериментални лекарства ще ви излекуват, но после цял живот последствия.

35

Анонимен

преди 2 години

Стига сте вярвали на руските ***, лъжат ви като пуйки. Как пък само България се върза на руснаците! Да му се не види и тъпия бг народ! Че и директно на руски ми праща постове! Много сте се видиотили, антиваксъри.

34

Хе хе хе

преди 2 години

Че те 98% го карат леко и без факсината.Издиша ви теорията от всички страни.

33

Анонимен

преди 2 години

Страха на неваксинираните струи през монитора ми. Събрали са се под всички статии за ковид да се успокояват един друг. Завалиите. Всички с подарени оценки по химия и биология, никога не отваряли учебник, но винаги компетентни! Дневната ми доза смях е осигурена за много напред, благодаря ви!

32

Анонимен

преди 2 години

Е те и неваксинираните карат леко Делта, просто защото за Делта е характерно по-леко протичане. Каква новина е това?

31

Независим

преди 2 години

До хмм. Тогава пожелавам ти да имаш. Така както разсъждаваш най-вероятно като се усетите ще бъде късно.Повярвай ми аз видях и не само мои познати и роднини, И всички са категорични, че не е мангърско грипче. И който проповядва, че който оцелее оцелее, а другите кучета ги яли е достатъчно ***.

30

Анонимен

преди 2 години

играеха кючерци и гюбеци по време на най голямата пандемия докато викаха колко били пълни болниците

29

Анонимен

преди 2 години

Тоз първо беше мошеник, давахте го по всички телевизии, как в болницата на която беше директор се поставяли стендове на здрави хора!!! Сега кога стана светия самарянин?! За тоя същия Брънзел става въпрос?!

28

!!!!!!

преди 2 години

Затова в Израел 80% болни от ковид в болниците са ваксинирани.

27

Анонимен

преди 2 години

И нас нормалните хора какво ни интересува това ?

26

Анонимен

преди 2 години

засягало децата беше първо, после беше супер заразно, но според сезона и туристрите, временно не е от най заразните, сега път неваксинираните им били виновни, измислете го най накрая как да го докарате, че да не си плетете езиците