30

Анонимен

преди 2 години

Точно за това не ви харесват, уважаеми! Защото сте точни, способни и не крадете. Те са свикнали да ги крадат, да се страхуват и да се радват, че са им разрешили да продават нивите си, да живеят в София и да пътуват до Гърция. Все високи цели и идеали. И в осъществяването на тези висши цели виждат само Герб.....А по родните магистрали ще ги познаете отдалече....Как така ,няма да крадете? Има нещо гнило? Ако не сте тарикати, значи сте канадци. А и този професор, с този коефициент на интелигентност

29

Анонимен

преди 2 години

Скалъпената история с пачките и кюлчетата на ББ беше, защото явно е дал отпор на крадливите от Америка, а Радев се н а д у п и. Пука му за България. Спомнете си историята с Грипените, за които държеше да се купят. Сега сигурно ще купят още Ф-16, защото Радев ще получи %. Честни били?

28

Анонимен

преди 2 години

То беше ясно, че протестите са платени от външни недоброжелатели за страната. Рано или късно всичко излиза наяве. Радев е в основата на всичко и неговата ЛАКОМИЯ за власт и пари. Всичко се дирижира отвън. Херо Мустафа, преди изборите отиде на договорка с Радев. Има БОГ и както другите продажници си платиха, така ще плати и този.

27

Анонимен

преди 2 години

Фондация на Кирил Петков и Николай Денков със 100 лева учредителен капитал, финансирана от Америка за България, се готви да източи милиони от Фонда на фондовете

26

Анонимен

преди 2 години

Имам среден бизнес и тъй като никога не получих никаква помощ, нито преди пандемия, нито по време на пандемия, нито след.....Оказа се, че не си ли казваш Пеевски, нямаш никакъв шанс, колкото и да си изряден....Написах лично на Бойко, никакъв отговор.Не прося пари, просто искам в тази европейска държава да има малък и среден бизнес.Целта до момента беше, такива като нас да бъдат унищожени и да останат само техните големи фирми. Банки работят за тях и т.н. Но все още се справям и виждам светлина

25

Койчо

преди 2 години

Най много от държавата получи фондацията чекмедже

24

Анонимен

преди 2 години

Виктор Орбан изгони Сорос от Унгария, а нашия ПРОДАЖЕН Президент и Кабинет му осигури с продажни министри. Вън продажниците от България!

23

АНОНИМЕН

преди 2 години

Хората си пишат, а кервана си върви!

22

Данко Харсъзина

преди 2 години

Америка за България финансирала фондацията на Кирето! Аз пък се чудех защо фигуранта толкова яростно брани Кирето и двойното му гражданство! От пусти мераци за втори мандат Радев отдавна започна да се мазни на кака Херо Мустафа и американците. То не беше инициативата Три морета, не бяха запитвания за нови 8 броя изтребители F-16, сега и гражданството на Кирето. Бай ви Радев не е будала! Ако вие целунете ръка той ще целуне скут, ако вие целунете скут той ще целуне по-долу. От нищо не се гнусни!

21

Анонимен

преди 2 години

Кроят обир по Харвардски. Крайната цел на този дълбоко прикрит финансово-икономически октопод е инкасирането на огромен паричен ресурс от европейски средства чрез Фонда на фондовете.

20

Анонимен

преди 2 години

Хамид Хамид обеща любопитни факти за Кирил Петков, нарича го захаросано личице. Чакаме фактите.

19

Доцента

преди 2 години

За сметка на това са получили грант от Америка за България, който е бил изхарчен с едно единствено плащане.

18

Анонимен

преди 2 години

Умни са! За европескйта пара сега има румънска прокурорка и бая народ плесна с ръце за злоупотреби, а те ашколсун- взеха от най- кьоравата пара и куче влачи- ни директиви, ни контрол, ни прокурор.

17

Анонимен

преди 2 години

Но получават от америка за България, тоест не работят за България а за американското посолство!

16

Тия

преди 2 години

Щяха да ги вкарат при Навални, ако бяха в Русия.

15

Анонимен

преди 2 години

Чака от държавата, но истинските пари са от Европа. Защо в същност е основал фондацията? Малък палавник:).85

14

Анонимен

преди 2 години

Тези хора са подкупени с едни яки пари и са си групичка по интереси! Овладяват позиции. Какво като обучават безплатно? За "труда" си са получили десетки пъти повече от един учител за същото време и обем материал. Защо не се дават тези пари на учителите? Защо отвън се случват високоплатените неща?

13

Радев изменник

преди 2 години

Вън от страната на тези, които са дошли да крадат умовете на България. И Киро и Асен са пратеници на американски компании за да подлъжат наши млади и кадърни хора за да ги пратят зад граница. Същото е като сутеньорите . Тези са не на тела, а на УМОВЕ, което е по-страшно. Радев се оказа двоен изменник и на Русия и на САЩ. Продава държавата на Русия, а умовете на САЩ.

12

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

До Зозо НЕ ТИ МИНА НОМЕРА ГЕРБЕРАЗКИ , ЗОЗО!

11

Анонимен

преди 2 години

Ще има волни пожертвования, иначе за чий да я правят