10

Анонимен

преди 2 години

10: те днешните ловци стават или само да пият или само да се снимат. За друго ги няма. Държавата е отворен двор без врата, и в него една шепа *** се събрали да мислят какво да правят докато дните минават, месеците минават, годините минават и те все още мислят и накрая нищо не измислили. Двора вече се напълнил с брадати и един ден селяните стават малцинство.Селяните започнали пак да мислят къде да търсят ново село че тук не ставало за живеене. Е как да става като само се говори и нищо.

9

Анонимен

преди 2 години

В това ловно стопанство гладни прасета няма ли?

8

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Толкова ловци имаме, а спят.Да ходят малко да попуцат на воля, а като замирише на пушечно месо в гората, следващите ще се замислят дали да пресичат границата.

7

Анонимен

преди 2 години

СМЪРТНА ПРИСЪДА за Слави Турчина, Борисов Еврейна, Радев Помака и Доган Грузно-Турчина! ВЕДНАГА! А Байдън, Меркел и Путин чuфутите заклани като прасета по Коледа !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Само дето тези не са афганистанци...

5

Анонимен

преди 2 години

Талибаните миналата седмица взеха властта и тия вече тук, през няколко държави...

4

Гроби Таласомо

преди 2 години

Тия седмината избегале са от тамошните шумкари;))) Ша ги фанат из горите на Ихтиманска средна, нанайци;))) Неслучайно, руснаците ги наричаха "духи" - "духове", хахахахаха... Те из ония голи чукари на Афганя не мой ги фанат, па из нашите гъсти гори, ептен. За афганът, България е горски рай - гъсти и непроходими гори - истински рай за шумкарство и хайдутлук;)))

3

Анонимен 123

преди 2 години

Къде е Афганистан, къде е България,, Как са минали през Иран, Ирак, Турция за да дойдат в България,, кой ги пуска.

2

Анонимен

преди 2 години

Да отиват при Меркел, тя ги иска

1

Анонимен

преди 2 години

Стрелба на месо за тея терористи.