17

Анонимен

преди 2 години

Талибан е в отлично отношения с Китай. Четете и други медии. Там са най-големите залежи на литий и изумруди в света, строи се газопровод от Иран към Китай. Китай ще вземе на концесия залежите на мед. Талибан ще превърне Афганистан в рай. 1 милион колаборационисти е предвидено от щатите да бъдат заселени в България.

16

Анонимен

преди 2 години

Турците за пореден път са единствените с правилни решения.

15

123

преди 2 години

Ако еу не се управлява от безгръбначни решенито е просто: сериозна стена от беломорието до черно море, пращане на армия по гръцката и българска страна.Който влезе бой, и обратно при турчетата.Милиарди прибраха със сирийците, сега се гласят да го правят пак с афганите .Трябва да си меко казано *** за да не видиш,че ердоганчо целенасочено наеоднява ЕУ с ***.Историята се повтаря!

14

Анонимен

преди 2 години

Когато са ги наемали на работа подписвали ли са договор и пишело ли е в него, че при изтеглянето ще ги приемат в европейските страни?Даром ли са работили или са получавали заплати и привилегии?Сигурно са били наясно с евентуалните рискове след изтеглянето, а може би пък са смятали, че американците ще останат завинаги там.

13

SS

преди 2 години

Ще приеме хора с боен опит които ще прати към ЕС ! Те пък по една случайност по всяка вероятност ще преминат през България !ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.

12

Анонимен

преди 2 години

Америка остави камари с оръжия и сега местните ще ги ползват за превземане на комшиите си, а вие мислите че САЩ са избягали набързо. Това беше тактика на САЩ. Сега Пекин и Москва трябва да се бият с афганците защотонса комшии и са на един континент - Азия. В Русия и Китай има милиони мюсюлмани, както и в държавите от централна Азия.Америкосите излязоха най-хитри ;)

11

Анонимен

преди 2 години

Сега яроста на табаните ще засегне съседите им, включително Русия и Китай. Америка прецака тиия последните .

10

Да ги приемат

преди 2 години

В Кемп Дейвид. Всичките 5 милиона афганци.

9

Хуняди

преди 2 години

Крайно време е ЕС да се върне към традициите си . Ордена на дракона трябва да се възстанови... Иначе ще загине.

8

Христо Христов

преди 2 години

До 7Да не забравяме, че и Бълтария имаше окупационна рота в Афганистан.

7

Анонимен

преди 2 години

До 2&3"...хубава работа ама" брюкселска.Прав е Ердоган. Откъдето и да го погледнеш е прав.Тлябва даже за полуграмотния балкански матрял трябва да лъсне истинското лице на лицемерния "европейски съюз" с ценностите си лъжа, измама, наглост, насилие и убийства към по-слабите и егоизъм.

6

Я да го ***

преди 2 години

А защо Турция да ги приеме? Защо държавите за които са работили тия хора не си ги приемат те? Нали разбирате, че 5 000 работили за Германия ще хукнат на там, а с тях още толкова неработили, ама твърдящи че са. И през къде ще минат? Да си ги взимат държавите още на Афганистанската граница и да не ми ги слагат до оградите. Писна ни вече. Който направи тоя проблем, да си го решава. Ние за какво по-напред за мислим? За политическата помия дето американци и руснаци ни спретнаха, за ковид или за бежан

5

ГРОБАР

преди 2 години

Никой не е длъжен да си пълни държавата с ***

4

Анонимен

преди 2 години

Пускай ги Ердогане това ще е краят на тоя Европейски съюз където уж се равноправни членове

3

Анонимен

преди 2 години

Цигарска.....

2

Анонимен

преди 2 години

***.....

1

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Мразя Европа, обичам ЕВРО.!.