44

Същото важи

преди 2 години

И за Ветко и за Банев - последно чухме за Ветко от Ветковица, която твърдеше, че Ветко е в болница на смъртно легло. Всъщност Ветковица беше Ветко, които осъзна, че дрогата и коката в някой части на света са много скъпо удоволствие. Уж бил задържан, както и Банев ама ако единия сме го виждали в съдебната зала, Ветко не сме ... Дали пък не в ония списък с милионерите от златния резерв а не са никакви олигарси. Ветко опита да лети, но Банев се оказа по-умен - осъзна, че в затвора е по-безопасно.

43

Понеже:

преди 2 години

Това е фейсбук комуникация откъде сте сигурни че Божи , тоест Васил Божков е жив. Най-малкото самите ЦРУ ще си му светят маслото за тия близо два милиарда дето им попълни дупки в бюджета, отделно дето съм отправил призив към българите там да го намерят и убият. Откъде сте сигурни, че Божков не е л.е.ш в пустинята вече, дето и чакалите не искат да я ядат , а някое чевръсто ЦРУченце не пише тия работи и до последно от мъртвец да гушнат два милиона. Все пак този кадър им изкара 2,5 милиарда жив ..

42

Гражданин

преди 2 години

Не се притеснявайте за Израел! Те са съвайвъри.Знаят как. След геноцида си изградиха за 50 години държава за чудо и приказ!Здравната им система е над световно ниво. Ходим там при безнадежни случаи, да си правим операции. Така че, ще се справят. Ние да го мислим, че сме все професорчета!

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Този вирус е направен в лаборатория от човек-факт!" .......А не може ли да е направен в лаборатория от някой друг, а не от човек? Това вече ще е новина ..

40

Аз не очаквам нищо

преди 2 години

Не знам дали сте разбрали, но от 14 години съм като Хеймич с ритника на Пиита и фразата това са чисто нови панталони ...

39

Анонимен

преди 2 години

" Доло Мотафчиски! "Ето това е нивото на грамотност на антиваксъра !На тези образовани ли вярвате ?

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26"известно е, че медицинските специалисти са с различно работно време от чиновниците"..... Не сте наясно, кой прави тестовете. Правят се от лаборанти и специалисти, които обикновено не са от медицинския персонал. И си имат работно време, като в събота и неделя обикновено почиват.

37

Нормален човек

преди 2 години

Т.е. от сайта искат да напишат "огромен спад на заразените", ама нещо не ги пишат... Утре пак ще 5-6%, ама ще бъдат 1600 положителните и ще има "ръст на новозаболелите". Да ви имам журналистиката...

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"В Исландия при 77% ваксинирани има само 3 *** в болница"Доло Мотафчиски!

35

Анонимен

преди 2 години

Броят се дели само на 2 и на 3. Много подозрително!

34

Ако имам правото

преди 2 години

Да задам на Дейвидсън и другите колежи "защитници на Христос" един въпрос:Мерките които вашите възпитаници са приложили тук и там, на няколко места бихте ли ги препоръчали на Федералното правителство на САЩ да приложи на територията на САЩ и всичките щати?

33

Анонимен

преди 2 години

202 болни сав интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без значение.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно,Този вирус е направен в лаборатория от човек-факт!

32

До 28

преди 2 години

К19 и Пандемията да не е патент на ГЕРБ бе,айдиът ???!!!Къде е по-различно ?

31

до 20

преди 2 години

"каквото искат - това си пишат". Ами, не. Обикновено входиране на данни. Няма никаква "бакалска сметка". И така е за целия свят - от Бразилия до Беларус. Все ви се иска да е както в представите ви. Навярно по този начин се успокоявате. За съжаление реалността е друга.

30

Анонимен

преди 2 години

В Исландия при 77% ваксинирани има само 3 *** в болница .Дали ваксините работят ? М ?"Отрова" е само в главите на конспиративните кухари,които се мислят за много умни и начетени и така нахално и открито парадират с техните видения и химери,все едно са институция в държавата.Изключително важно е да се отнеме правото им на мнение по казуси,които не са в тяхната компетенция.Когато докажеш,че 2+2= 4 парадирай колкото искаш.Но с тея пророчества само подмамват наивната част от обществото !

29

Обедини се народ

преди 2 години

Факт вчера тестовете бяха 16000 и 5.5 процента сега са 4000 и 5.9 интересно как така бройката на тествани спадна но процента се увеличи, при положение че ковид лоши новини итн

28

Анонимен

преди 2 години

Откакто Служебното правителство е на власт случаите рязко намаляха.При некадърниците от ГЕРБ бяхме втори по смъртност в света.

27

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 20 Трябва само да добавим и петък след обед! Тогава запразняват канцеларките не само по малките населени места! А всичко друго си е така, както си го писал! Приятел програмист му вика "системен бъг"! И всеки вторник - рекорд, скок, анти.......!

26

Анонимен

преди 2 години

Грубата реклама води до обратен ефект. А в България лекарите-депутати от ГЕРБ използваха случая да правят политика. Вождът им управляваше пандемията и ни докара до втори по смъртност в света.Това е и причината голяма част от българите да не искат да се ваксинират. Асоциират вируса с лъжите на ГЕРБ.Иначе е ясно че вирус има, както обаче е у ясни, че не е толкова смъртоносен, колкото го изкарват. От грип умират много повече хора. Само че за това не се повтаря всеки ден.

25

Анонимен

преди 2 години

Новите случаи са 6 процента, а реално починалите са поне шестнадесет. Утре, вторник, обичайно е денят на истината и в нтензивните отделения ще се окажат най-малко 250 души;Скоро окото на тайфуна няма да ни подмине