23

Анонимен

преди 2 години

КАКВА ЛОГИКА ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЧАЛГАРЯ, ТА ТОЙ Е ЗАВИСИМ ОТ МАФИЯТА И СЕ ВЪРТИ КАТО ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА !!! НЕ ЗНАЕ НИТО КОГА ГО БОЛИ, НИТО КОГА ГО СЪРБИ !!!

22

до Василев

преди 2 години

Президента е Марионетка на издигналите го на поста Президент на РБг партии - БКП и ДПС. Ръководството на БКП и ДПС знаят, че не могат да спечелят достатъчно гласове, за да формират коалиционно правителство и да получат пряката власт, затова им е необходим трети "партньор", но Явни и Открити "мераклии" за коалиция с тях няма, това им пречи да мислят трезво и действията, и реакцията им е непредсказуемо хаотична и опасна! Имено БКП и ДПС тласкат държавата в перманентна парламентарна криза.

21

пенсионер

преди 2 години

на мая общата , славчу , плажуващият ицко и *** импексова много им се управлява , но нито знаят как , нито им стиска . целта им беше да свалят Борисов , но сега са в безпътица . най им е добре да са в НС за големи заплати и да критикуват , но пък така няма да могат да се докопат до едни милиарди от ЕС . тва техното е мъка и огромна дилема . преди два месеца бяха толко единодушни , сега никой не иска никой :) а фигуранта чака заповеди . разбраха че всички срещу Борисов беше лош ход .

20

Анонимен

преди 2 години

Казах ви още след като обявиха резултатите от отминалите избори!!!, че неминуемо ще има Нови Избори Есента или Зимата, но мнозина не вярваха и цъкаха минусчета!!!! Ха сега, тези които не вярваха да си цъкнат по едно минусче! -)))))))

19

Василев

преди 2 години

Румен Радев не трябваше да напада Карадайъ за Родината-Майка, а да каже кой ще плати сметката от студения резерв на Догановия ТЕЦ, и българските и турските избиратели, които всички са граждани на България!Това е честния подход и правилният, а не популистки-демагогски!Агент Роксана Брамачи!ЦРУ!!!

18

Един Pk

преди 2 години

До Анонимен24Е какво са ти виновни хората.Оргганизирали са се плащат и имат интереси.Търсят лупаци да ги манипулират в полза на Русия хитро хитро уж като независими.

17

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

УЖАС КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ НАБЛИЖАВА

16

66

преди 2 години

Зад ИТН надничат тъмните сили които ограбват и изгониха умните и смели българи от държават.3-4 бандитски групи с телевизии,полицаи,прокурори,съдии,митничари и пр. се борят и ще се изтрепят за голямата далавера от държава на кръстопът с просто и елементарно население което да грабят.Запада изостави българите.Тези наши уж партии всички се управляват от едно източно посолство което не защитава българските интереси и чрез своите артисти-леви и десни може да докарат хаос и глад.Има само страх от ДБ

15

Сосидж

преди 2 години

Защо да зависи само от ИТН? Поправете ме ако греша, но ДБ и Мая казаха, че няма да го подкрепят , ако мандатът идва от БСП. От преди няколко дни беше новината и беше точно тук! А до президента- той има две основни задачи, които се учат в шести клас- представлява държавата и е главнокомандващ на армията (в редки случаи и това, което прави сега). Независимо от политическата му принадлежност, той няма право да се меси в Парламента, въпреки че всеки един го прави. Тоя правила нашите за нищо ги нямат

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Есен, на паважа ще горят клади..."Сините, хероинови венци, пак ще ядете палките зад колоните!

13

Демократ 1990

преди 2 години

МАРИНОВ ЗНАМ,ЧЕ ГИ ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ.ТАКА ПОЛУЧАВАТЕ ИНФО ДА НАСТОРЕНИЯТА НА ХОРАТА КЪМ ДАДЕНИЯ МОМЕНТ,ПО ОТНОШЕНИЕ НА РАЗГЛЕЖДАНИЯ ПРОБЛЕМ.НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СЪВЕТИ НЕ ДАВАЙ,ТОЙ Е В ПЪТИ ПО ИНФОРМИРАН ОТ ТЕБ И КАТО ТЕБ И ДРУГИТЕ ТАРИКАТИ ЗНАЕ ,ЧЕ СЕГА,КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ Е НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА И ВСИЧКО ПОКОЗВА,ЧЕ ПОДКРЕПАТА ЗА НЕГО ПРЕЗ НОЕМВРИ ЩЕ Е ПО-СИЛНА ОТ ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ.И НЕ СИ МИСЛИ,ЧЕ КАТО ПОДКРЕПЯ ПРЕЗИДЕНТА СЕГА,ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НЕ МУ Е ЗАДЪЛЖЕН.ТАКА ,ЧЕ УМНАТА СЛУШАЙТЕ.

12

Анонимен

преди 2 години

И кой е виновен за тази ситуация, със сигурнист това е размахващия юмруци некадърник Румен Радев!

11

Анонимен

преди 2 години

Яловите нови партии да родят правителство !! смяяяях-видяхме им капацитета , колкото на деца от детската градина , които се карат за играчките. Но най-интересното е , че все още има заблудени хора , които им вярват.

10

Анонимен

преди 2 години

Маринов да беше съветвал по-рано Радев да не разделя народа и да не предизвикват политически кризи!

9

Анонимен

преди 2 години

Имаме нужда от служебно правителство за по-дълго време, то няма големи правомощия и няма да прави големи глупости ...

8

Анонимен

преди 2 години

А при нови избори и 20% активност,дали ще се признаят за редовни изборите.На всички ни стана ясно,че се разиграва театър по поръчка на Путин.Всички партии са собственост на мафията олигарси в България,а те принадлежат на Путин.Не знам какво трябва да се направи,но каквото и да се прави България е обречена на провал.Това е някакво проклятие или поличба.Който напуснал балканския полуостров е видял по-добър живот.Тук на Балканите няма живот,а някаква форма на живот,която не е за нормални хора.

7

Тоз професор

преди 2 години

е ДС-агента, който беше профукал всичко, което имаше на хазарт преди години.Нали така ?!Да му имах на Зеленич Чорап съветниците.

6

МНЕНИЕ

преди 2 години

Трябва да се Изрине Парламента - да останат само ИТН и Президента - тогава и Гешев ще лежи в Централния Затвор - ще върне всичко ограбено от България и Народа и .

5

ИТН

преди 2 години

Итене, Ибгни и Дб върнаха Боко на Бял Кон.

4

Randy Marsh

преди 2 години

Айде стига сте дъвкали едно и също всеки ден. Това беше ясно от резултатите на изборите. Ясно е също, че май ще има и следващи избори, след предстоящите. Всеки ден ли трябва да коментирате тоя Ковид и Предсрочните избори?