63

От Берлин

преди 2 години

Гледам, че тук се,, дървите" с вегана. Ето и моето становище-запомнете го добре! 1.След изборите другия месец, ще започнат отново с репресиите срещу инкомислещите! 2. Увеличат натиска да бодът и деца, все нови и нови бустъри за,, новите" щамове! 3. Въвежда се общество на две класи! 4. Голям приток на бежанци, и инфлация... 5.Банкови фалити+премахване на,, кеш" за по-добро управление на масите( до 5-8години)... Бог с ВАС

62

Анонимен

преди 2 години

Ръст на болните в бившата фашистка държава Германия.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "Браво. Пробвай пак през октомври. А работиш ли? Ама с хора, в офис, а не по интернет. Или учиш? Тази година вече ще има присъствени занятия, ама само с 3Gs. Пък после аз съм бруталния лъжец." Ти говореше за СЕГА! След 11 октомври важат други правила от тези в сила в момента. Лъжец може да е само някой, който говори неверни неща. Аз неверни неща не съм говорил, за разлика от теб. Аз проблем с новите правила също нямам: ваксиниран съм, тъй че, който не е - да си прави сметката.

60

Анонимен

преди 2 години

До До 54/64 "Не лъжат, вярват си...четат заглавия от пресата и "новини" и разкрития във фейсбук ..." Има и от двете групи и такива, които си вярват, и такива, които го правят нарочно. Алтерниращ веганист е от вторите: личи по това, че нагласят определени детайли от твърденията, така че да са релевантни.Пример:Алтерниращ веганист НАРОЧНО не каза, че нещата за които говори не са влезли в сила все още. Трябваше да го улича в лъжа, за да изплюе истината.

59

Анонимен

преди 2 години

нормален ръст - те им набиха иглите за евтаназия

58

Анонимен

преди 2 години

Ами по-добре да не се затварят, за да може и ваксинираните да преболедуват и да придобият имунитет.

57

До 54

преди 2 години

Не лъжат, вярват си...четат заглавия от пресата и "новини" и разкрития във фейсбук, и просто предпочитат да вярват на тях, че е по-лесно.

56

До алтерниращ

преди 2 години

Това в Германия от октомври ли ще бъде?

55

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист ""Без сертификат няма влак, самолет, кино, театър, концерт, присъствена работа, социални или каквито и да било административни услуги"" Пак не позна. С влак пътувах в понеделник, - без сертификат. Влизал съм в ТРИ административни сгради през седмицата за административни услиги - без сертификат. На кино и театър не съм бил скоро, но няма да се учудя, ако и за там не е таакъв случая. Та, да питам пак, защо ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ЛЪЖЕШ?

54

Анонимен

преди 2 години

Алтрниращ про фан си ти. Хабер си нямаш.

53

Анонимен

преди 2 години

Чакат да минат изборите в края на септември и тогава като се гушнат зелените с партията на баба Меркел, стой та гледай...

52

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист Аз те попитах защо открито и брутално излъга, когато написа следното: "Без сертификат няма автобус, влак, самолет, мол, супермаркет, магазин, парк, кино, театър, концерт, присъствена работа, социални или каквито и да било административни услуги" Това е чисто и просто ЛЪЖА и въпроса ми е ЗАЩО ИЗЛЪГА?

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 "Как са тестовете в Германия, хващат ли 46 вируса плюс ковид? Та всеки кихнал и с червено гърло да е ковидясал?" Ако беше така нямаше да имат ниски числа , а високи, но ти как да вденеш, че логиката ти е обратна на реалността?

50

Анонимен

преди 2 години

Как са тестовете в Германия, хващат ли 46 вируса плюс ковид? Та всеки кихнал и с червено гърло да е ковидясал?

49

Анонимен

преди 2 години

Защо анти-ваксърите, които тврдят, че само искат истината за нещата да е водеща при вземането на решения, лъжат брутално за това къде какво се прави във връзка с Ковид?

48

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист "Без сертификат няма автобус, влак, самолет, мол, супермаркет, магазин, парк, кино, театър, концерт, присъствена работа, социални или каквито и да било административни услуги" Странно, аз вчера ходих с автобус в центъра на германски град (защото тук живея, нали) да обикалям магазините, след това ходих на заведение (на открито) и никъде не са ми искали Ковид сертификат. Откъде имаш тази информация?

47

Анонимен

преди 2 години

До До 37 "Ами няма" Прочети си пак правилата: за всички места, на които не може да бъде спазено разстоянието от 1.5 метра ИМА. Нощните ви клубове и дискотеки са ЗАТВОРЕНИ. Заведенията ви работят с ограничен капацитет. На пристигащите им искат негативни тестове ..... Мдааааа. ТОЛКОВА с опитите за заблуди.

46

До цирк ковид

преди 2 години

И за какво ще ни е нужен глобален експеримент?

45

Анонимен

преди 2 години

До Нане Аз те питам какво ще последва, ти ми казваш какъв съм! Да четеш ли не можеш, какъв ти е случая?

44

Анонимен

преди 2 години

Набие си две три игли за по-сигурно, доволен, гледа високомерно и обяснява във форума как ги разбира нещата и колко са некомпетентни другите хора