36

ДОНАЛД ТРЪМП

преди 2 години

ИСТИНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЛИПСВА ВСЕ ПОВЕЧЕ!

35

Анонимен

преди 2 години

То точно Тръмп се договори с талибаните и подписа с тях изтеглянето, а сега мрънка. Ахахахаха! Е'аги клoyна!

34

Анонимен

преди 2 години

33, то от многото благородни мъже стигнахме до този хал! Жени да управляват ЕС и света! Никой мъж не се страхува от жена, защото винаги може да я пребие от бой. Жените трябва да се страхуват, заради наглостта си да се сравняват с мъжете, че и над тях били! Талибаните правилно им показаха къде им е мястото.Тази майчина грижа дето я споменаваш я има само при патриархална уредба. Феминизмът унищожи семейството, за каква майчина грижа дрънкаш? Днес жените били самодостатъчни и без мъжете!

33

Анонимен

преди 2 години

Хей, 18, аз не се оплаквам от жените. Ако нещо много вземат да се превъзнасят, те ще се оплакват от мен и ще им се стъжни живота. И какво от това, че жената е сведена до животно за разплод? Тя никога не е била нещо повече още от възникването на човечеството! Малките момиченца са подрастващи инкубатори и не е нужно да се хабят средства за изучаването им, защото нищо не става от тях. Изучените жени са некадърни и ще заемат мястото на мъж, който ще свърши работата много по-добре от тях!

32

Еманюел Макрон

преди 2 години

Сащ са изпаднали в брежневизъм, управляват ги дядовци и баби като Байдън, Тръмп и Хилъри, защо не викнат също Бил Клинтън и Джими Картър и да си сформират пенсионерски клуб на живите мъртви.

31

Обективно

преди 2 години

Бройте сега минусите и ще видите колко умни са мъжете.

30

Обективно

преди 2 години

Само Неблагородни мъже с ограничени физически и умствени качества, могат да се страхуват от Жени. Жената е СИМВОЛ НА МАЙЧИНСКА ГРИЖА, ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК, ДОРИ И НАЙ- ИЗПАДНАЛИЯ КАТО ТЕЗИ ЖЕНОМРАЗЦИ. ЖЕНАТА = УПРАВЛЕНИЕ С ЛЮБОВ И РАЗБИРАНЕ. МЪЖЪТ = УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ СИЛА И ДИКТАТ = ИДИЛ= ТАЛИБАН.САМО МАТРИАРХАТ ЩЕ СПАСИ СВЕТА.

29

РЕАЛНОСТНА

преди 2 години

Opанжев, какво скачаш бе, дедо Байдън пpocто довърши започнатото от теб. Ти преговаряше с талибаните и мрънкаше денонощно как САЩ трябвало да се изтеглят от Афганистан и БИ за кефа на шефа ти Путин. Или забрави? Ех, дедооо, алцхaймера е страшно нещо.

28

Анонимен

преди 2 години

Когато руснаците се изтеглиха през 1989 също оставиха на добре подготвената от тях правителствена армия голямо количество оръжия: хиляди танкове, оръдия, хеликоптери, самолети и много ракети "Скъд". Американците чрез Пакистан подкрепяха ислямистите и планираха правителството да падне до 3м.Но армията направо размазваше муджахидините още цели 3г и само спирането на помощта от гориво и храни след разпадането на Съв. Съюз доведе до идването на муджахидините на власт.

27

АнонимеН

преди 2 години

ОЩЕ КОГАТО ПРЕВЗЕХА ПЪРВИЯ ГРАД СЕ ОБЯВИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА АФГАНИСТАН ДА СЕ БЯГА И ДА НЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАТ НА ТАЛИБАНИТЕ! :D ПРАВИТЕЛСТВОТО НА АФГАНИСТАН ИЗЦЯЛО СЕ РЪКОВОДИ ОТ ДЖО БАЙДЪН КОЙТО РЪКОВОДИ И ТАЛИБАНИТЕ В АФГАНИСТАН СЪЩО!

26

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

До ЕС....Много си прав приятел. Нямам какво да добавя към коментара ти. Самата истина, чиято тежест за съжаление ще поемем ние европейците.

25

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНО Е ПРАВ! И Е ПО-СКОРО ПРЕДАВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА БЕЗ НИКАКВА СЪПРОТИВА ОТКОЛКОТО ИЗТЕГЛЯНЕ!

24

ЕС

преди 2 години

Безгръбначните политици от ЕС ще потърсят ли сметка на САЩ,за това което ще понесе Европа в следствие на това изтегляне?Разбира се,че не.Те сатаницираха Тръмп и гърмяха шампанско като спечели Байдън,защото слугуват на общи господари

23

Ескимо$

преди 2 години

тръмп е популист-шоумен, не е реална алтернатива. човек, участвал в шоу-програми като Славиту едва ли заслужава да ръководи съдбоносни за човечеството процеси, впрочем затова и сащ изгубиха авторитета си сред истинските специалисти и нормалните личности, отиват си. значими са само в очите на васалното простолюдие, обхванато от евтина пропаганда.

22

До 26

преди 2 години

И пак не си прав на 100%. Ядрените бомби са едната причина, а другата е, че Русия в това време настъпва към тях също.Ако САЩ са били забавили бомбардировките с около седмица, Япония е щяла да бъде част от СССР

21

Анонимен

преди 2 години

Тръмп аналогично на Байдън изтегли американските войски от Ирак.

20

До 17

преди 2 години

Абе готин, ти ако не можеш сам да се управляваш ни жена ,ни мъж могат да ти помогнат. Ама да, такива като талибаните или китайците ще те сложат в ред

19

Анонимен

преди 2 години

Байдън не знае къде се намира,кукла на конци,командвана от глобалистите,които целят заливане с бежанци и дестабилизация на Европа.Изтеглянето от Афганистан е според техния план,така както е и пландемията,пропагандата,манипулациите,с които ежедневно ни заливат медиите и престъпното безумие,водещо до тоталитаризъм-ковидпаспортите.

18

Бонго Бонго

преди 2 години

Байдън направи сделката на века и ще го детронират, но няма да му пука. Байдън ПРОДАДЕ АФГАНИСТАН НА ТАЛИБИТЕ, ЗАТОВА ДАДЕ ЗАПОВЕД ВСИЧКИ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ И ОСТАВЯТ ВСИЧКИ СЪОРЪЖЕНИЕ, ОРЪЖИЕ И КОЛИ.ТЕ СА ПРОДАДЕНИ.СИНА МУ Е МИЯЛНЯТА. ТАКА ПРАВИХА РУСНАЦИ ГЕНЕРАЛИ СЪС СССР ДО 1981 Г, СЪЩАТА СХЕМА. СИНА НА БАЙДЪН Е ЗАПОЗНАТ, ПОНЕЖЕ БЕ ТВЪРДЕ ДЪЛГО В УКРАЙНА.ТРЪМП ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН

17

Анонимен

преди 2 години

До тоз, дето се оплаква от правата за жените. Афганистан ще се управлява от религиозна секта, която забранява на хората да слушат музика в собствените си домове! Жената е сведена до животно за разплод и слугиня - малките момиченца нямат достъп до образование - в 21 вещ! Жената няма право да излиза без мъж от дома си затвор дори да отиде на лекар по спешност. Най-тъжното е, че преди СССР и САЩ да започнат да си мерят *** в Афганистан през, хората там са живеели напълно нормално.