253

К'во става в Бъ

преди 2 години

Какво прави един чужд гражданин (Кирил Петков) в България ? -Отговор : Разрушава държавата под командата на Москва ! Това става , а суверенът стои, бърка си в носа и гласува за чалгари, плеймейтки, олигарси, фигуранти и прочее дрян !!! Еййййй, така сме паднали под турско робство !!!! Така паднахме под руско робство !!! Като стояхме и си бъркахме в носа ,докато комунистите опоскваха държавата !

252

Анонимен

преди 2 години

Дай Боже повече канадци на тази ограбена наша страна. Дай ни канадци, та да заживеем и ние като социална държава и да стигнем канадската корупция и канадската престъпност. Да станем една малка Канада и никой да не емигрира както беше през последните 12 години! Пожелавам повече канадци и по-малко продажници и такива дето майчиния им език не е български, но решават съдбата на българските поколения!!!

251

Анонимен

преди 2 години

Този грозник на снимката няма ли кой да го арестува за измама и кражби?

250

Анонимен

преди 2 години

Всички решения на този пикльо след два месеца ще бъдат анулирани от КС.

249

Анонимен

преди 2 години

Инспектор Катани срещу La Piovra

248

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше ! Мачкай Кириле ! Герберски калинки нетопродукти пИкат , но "кученцата лаят-кервана си върви "! На какво се надяват герберастите - не знам , ама количеството на безмозъчните коментари е завидно , основани на цитата на учителя им Карл Маркс , че количествените натрупвания водят до качествени изменения ,който цитат бащицата им го е набивал в кратуните нонстоп !

247

михаал

преди 2 години

А бе Кирчо, откакто си министър само рушиш. А от кога смятяш да градиш? Давай че нямаш време да се изпереш, защото това което си ***... ние ще го душим а не ти от Канада.

246

Анонимен

преди 2 години

Киро е нашият Остап Берта Мария Бендер Бей

245

Анонимен

преди 2 години

Кирето наречен шугър фейс и нарочен , че прилича на Джон Траволта , му се пише много лошо. Заеха се с него ДПС и бял ден няма да види , нито ще може спокойно да си харчи откраднатите пари. И изобщо няма да се откаже от канадско гражданство , защото ще иска да се спасява там съвсем скоро.

244

Анонимен

преди 2 години

Всички заповеди на Киро са незаконни,т. к. е с двойно гражданство и няма право да е министър. Ама пуста жажда за власт . Келепирджия.

243

Анонимен

преди 2 години

Този още ли е министър. А пРезидента кога ще почне да спазва конституцията, още малко му остава и ще му падне мандалото

242

Асан

преди 2 години

Закривай и БТК после и ЦСКА

241

Анонимен

преди 2 години

Ех, как добре е описал Достоевски руската садо-мазо депресив риалити!:)И СССР таман да излезе от нея и оп! Афганистан:) И после мистър Путин и КГБ като едни истински класици направиха всичко възможно Раша да не излиза от Достоевски модел.:) Сега допълзяха до нивото да тролят в сайтовете на държава, по-малка от Московска област. :)

240

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха на Киро му било мило за родината! Егати вица. Не му е мило, щом от 2 години се занимава с политика и не се е отказал от канадско гражданство. А и на мен щеше да ми е мило за родината ако баща ми беше избягал от България с такива финансови възможности, че да ме издържа в Харвард. И аз щях да искам да се върна в родината, когато децата ми станат за университет, че да ги подсигуря в Харвард. Ах колко мило милу било на Кирето, чакай да пусна една сълза.

239

Анонимен

преди 2 години

Направеното от ББ и ГЕРБ се вижда. Каквото и да говорите - има построени пътища, метро, училища, салони, хиляди обществени места в села и градове, има ги, виждат се. Вие, новите, не си мислете, че хората дълго ще ви чакат да започнете да правите същите придобивки и то много по-добре и много повече, защото точно това обещахте. Чакаме - много ПОВЕЧЕ и много ПО-ДОБРЕ. ЧАКАМЕ.

238

Та

преди 2 години

Браво. Само така. Корупцията вън. Кирил Петков премиер или най-малкото президент.

237

Анонимен

преди 2 години

О, не бързай да злорадстваш, щото шампионът в това садо-мазо удоволствие сте вие, руснаците. По-безрадостна действителност от вашата е трудно да си представиш. :) Пък на тоз българин просто му е мило за родината, която е част от богатия ЕС все още. :) Ерго - и да тичате срещу нас с всичките си балистични ракети, няма да ни стигнете. :) На.. се.. ри се от яд, руски мазен ***. :)

236

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 271 "Милият Бойко! Не разбирал нищо от кражби. И аз така го виждам, целият в бяло, като едно голямо, добро бебе!" КАжи за парите за Хемус :))))))

235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 "Да, само с крадливия неroдяй от село Банкя начело, колата щеше да лети по нанагорнището!" Българския *** на който си представител и ти изпитва садистично удоволствие да "лети по нанадолнището" ако даже си представя, че и другите около него летат натам. Не е задължително наистина да летят, на него му трябва само да си въобразява :)))) Типично за комуниста е да живее не в реалността, а с въображението си. Реалността обикновено му е доста нерадостна, затова. :))))

234

Анонимен

преди 2 години

Милият Бойко! Не разбирал нищо от кражби. И аз така го виждам, целият в бяло, като едно голямо, добро бебе!