13

Хемус

преди 2 години

В градския транспорт по-скоро може да хванеш хепатит или някаква кожна болест

12

някой

преди 2 години

Не съм антиваксър, но не съм се и имунизирал досега. Наблюдават общественият транспорт, но никой не следи какво става в такситата! Според мен там е по-опасно. Има болест, но доколко е опасна,аз не съм компетентен.Трябва да се спазва някаква здравна хигиена. В автобусите виждам много хора без маски и когато ги попитат, отговорът е или забравихя или нямам. Ами почнете да продавате маски на цената на билета и ще се решат много проблеми. А който няма маска, няма да пътува в градският транспорт.

11

Герб

преди 2 години

Като няма крадене трябва да се избият пари от другаде - герб не са свикнали на постна пица като нас бьльците , а и за чекмеджето трябва да остане по нещо

10

баба мара

преди 2 години

авт 111 люлин младост пътници без билети и маски само музика висок говор ителефони 21 век в европеиска българия

9

Полицейска Държава

преди 2 години

Така, на Всички Спирки на Метрото в София са Разположили Полицай Да ни Следят Дали сме с Маски - Готови са и Скоро за "Папирен Бите"! Това е Полицейско Насилие от Най-Лошият Вид - Тормоз, Психологическо Насилие, което за Разлика от Физическата Болка не Отшумява, а те Преследва дори в Съня ти!! В Същото Време на Всички Мотриси са им Спрени Климатиците - не само за да Умрем от Жега, не Само за да се ИзДушим в Маските си, но и да няма Циркулация на Чист Въздух и Максимално да се Изпозаразиме!!!

8

Анонимен

преди 2 години

има справедливост сега антиваксърите ще бъдат изхвърлени от градския транспорт с шут отзад и глоби до 5000 надявам се реално да им ги налагат а който не плати в затвора!

7

Анонимен

преди 2 години

Милата. Никога не е ползвала охрана, но пък в работни дни имала предоставен автомобил с шофьор на щат в НСО (УБО). Всеки кмет в България ли се ползва с тази незначителна привилегия.

6

Хюго Бос

преди 2 години

Крайно време! Оказа се, че шофьорите нямали право да свалят пътник без маска- само РЗИ. Това е абсурд! Навсякъде в ЕС шофьорите контролират как се спазват мерките и допускат или не пътници. Отново неработещ контрол, както каза Асен Василев- всички контролни системи са изключени нарочно.

5

Анонимен

преди 2 години

Решиха да отчитат дейност. Нали някои хора ги съдиха за тия глоби и съда ги отмени, защото са в разрез със законодателството. Полицията няма право да издава актове, свързани със здравословни причини, защото няма юрисдикция. Така че всеки, който си позволи да ви напише акт - на съд. Трябва да започнем да си търсим правата.

4

Анонимен

преди 2 години

добре че не живея там

3

Анонимен

преди 2 години

Ушевите гладни и озверипели.

2

Д

преди 2 години

Никаква ваксинаци.До 2 години вакснатите ,ще окапят.Дръжте фронта дотогава.

1

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.