22

АНОНИМЕН

преди 2 години

И така една по една до 100 тната доза ваксина белким помогне за против косопад, кърлежи в тялото , варицела и др. но никога няма да предпази от Ковид ли е грип ли е ? Това случайно ли е разбира се че не е компаниите на Сорос и Гейтс имат за задача драстично намаляване популацията чрез ваксини водещи до безплодие и тромбози. На ваксинираните честито на песимистите по ваксините също честито че не се подведоха на световната заблуда.За това има ли руска ваксина да но на западните майната им.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 20 Ти да не си Поп, че да се покойват при теб и да знаеш всичко това - хахахаха

20

аз

преди 2 години

Скоро и 4-та

19

Анонимен

преди 2 години

Аз какво обяснявам от сумати време... Ваксините са потенциални убийци. Колко примери мога да ви дам.(40 годишен мъж УМРЯ на следващия ден след ваксината; жена на 34 НЕ произвежда повече яйцеклетки след ваксината; ваксинирана жена УМРЯ при секцио от тромб) И това са само случаи, които са ми потвърдени от близки. Не си ги слагайте, хора. Ковид се прекарва, от някои по-леко, от други по-тежко. За съжаление, някои хора, умират от него - факт. НО е по-добре да имате шанс, отколкото да нямате никакъв.

18

Анонимен

преди 2 години

Не е само за парите, тези хора и така са мулти-милиардери! Нещо по-лвошо е ....*** не вярвай в конспирации ...

17

От Берлин

преди 2 години

Изтече вътрешен документ от Пфайзер:20% от нейните служители не са,, ваксинирани"....!? И, сега можете да си поставите много въпроси... Мъжът на председателка та на Европейския Парламрнт- г-жа Фон дер Лаиен, е за работил преди няколко месеца за фирмата Бионтех... Да намирате съвпадения!?! Жена му поръчала дози за десетки милиарди от Фарма-мафията...

16

Gopeto

преди 2 години

До ЕвроатлантикѝнАко под 1% смъртност е голяма, то какво да кажем ние с около 5%. Стига глупости

15

Анонимен

преди 2 години

Боц, боц, боц, боц, боц, боц, ноц, боц, боц, боц, боц, боц, боц (с музикален фон "Тръгнал кос")

14

Анонимен

преди 2 години

Цял свят разбра, че тези ваксини, създадени за няколко месеца не предпазват!!! Защо тогава толкова агресивно ни карат да си ги поставяме???!!! Значи целта на ваксините е нещо друго, давате ли си сметка какво???!!!

13

От Берлин

преди 2 години

Не искам да ви плаша, но попаднах на едно изказване( подобни тези се поддържат от доста независими учени) на изследовател от Оксфорд, по време на един научен дебат:- Прогнозира голяма смъртност в следващите 5 години за,, набоцканите", и проблеми за бременните и т. н.. Неща, които се припокриват със съобщенията от месеци, за жертви( от социалните групи)... Някои ще каже, че статически това са незначими факти, НО при доказано прикриване на истината=>очаква ни голяма трагедия в близките години!

12

Анонимен

преди 2 години

А до преди по малко от година на всичко това което се случва по света му викаха конспирация.....

11

Анонимен

преди 2 години

Айде, и да хилядите!!! Дядо ми навремето и той колко ваксини си беше сложил срещу Ковид, ехееее!!

10

Анонимен

преди 2 години

Умориха ги , като мишки !

9

67

преди 2 години

А кога ще ни слагате абоката за ваксини?

8

Серсемин

преди 2 години

Ще им надупчат ръцете като наркомани . Да им измислят някви безалкохолно кат Хелче тъпкано с Пфайзери та да си я пият постояно.

7

Пепи

преди 2 години

Не разбраха ли че ваксини се слагат единствено на млади хора - под 16 години . Когато организма все още расте . На възрастен човек , ваксината е противо показна .

6

Серсемин

преди 2 години

Тиквата нямаше ли и той такава шапка кат тоя на снимката?

5

Анонимен

преди 2 години

Четвъртата доза ще е на зима, а не на пролет, защото тогава по план идва Ламбада щама. Тогава ще ревнат хората да се набодат за да имат една спокойна пролет!

4

Анонимен

преди 2 години

Докато оцелеят ще си бият по още едан доза от ваксината.

3

Анонимен

преди 2 години

Тия така яко ги преден***ха, че не е истина. И то тяхно хора отвъд океана.