28

мак

преди 2 години

Какво иска тоя ричи, нали в момента всичко работи, не можеш да си намериш място. Той - подкрепа я няма. Ще ревеш, когато ви затворят, а не сега ей така, да не е без хич, вижте ме, колко съм важен.

27

до 28

преди 2 години

Платиха им за протеста. Сега няма кой да плати и кибичат на плажа.

26

Анонимен

преди 2 години

Не може цялото общество да плащаме на бизнеси, които не сме ги накарали да развиват. Като слагат надценки 300% или 500% и лапаm с години от скъпарските надценки - що не реваха? Да си продават колите и да се оправят! Като не може да работят - да се затварят! То и без друго всеки втори в българия вари кафе и продава вода.

25

Анонимен

преди 2 години

Протестираха при Борисов където се живееше много по добре, а сега защо няма протести се чудя? Сега затъваме в кризи, цените растат и никой не протестира да се свали служебното правителство. Тези ще фалират държавата и никой не се надига. Защо???? Партиите на протестите бяха срещу Борисов, а смеят ли да се надигнат срещу Радев? Виждате ли в каква държава живеем

24

Анонимен

преди 2 години

22 Така го командват от ДС/Радев/Божков/Решетников...

23

п.р.

преди 2 години

Кокорчо и канадския сдкакалец опоскаха държавния бюджет. Окрадоха де що имаше и сега реват за още. Това не са министри, това са измамници. Сигурно натрупаха милиони. Усетиха къде са парите и хайде, министри. Това не е правителство о банда мо.ше.ни.ци.

22

Анонимен

преди 2 години

16 Бившата съпруга на Борисов, както и дъщеря им, имат американско гражданство, на Борисов не му трябва. Де, всички завършили "милиционерското", да са били: главен секретар на МВР, два мандата кмет на София, три успешни мандата, премиер...

21

Анонимен

преди 2 години

боко за 12 години ни нареди непосредствено след Люксембург и точно пред Нидерландия, а тия бандюги сега ни окрадоха за 3 месеца!Разпространявайте другари!

20

Анонимен

преди 2 години

какъв бизнес бе Кире, тези само перат пари и укриват данъци. Пералня за нарко парите и места за пласиране.

19

Анонимен

преди 2 години

9 Че, да неби, само ГЕРБ, да напусна залата при президента, като видя Петков? Излязоха почти всички, остана само ДБ и Мая, да се гледат и чудят, как да пробутат бюджета на Петков.

18

Анонимен

преди 2 години

Този е самозванец и шарлатанин. Никакъв министър не е.

17

Абе

преди 2 години

от къде ги намери Радев тия бандюги бе! Прокопов ли му ги събира от цял свят най-отявлените гепаджии.Тия така се сработиха за два месеца да крадат, че с години не можем да се справим да запушваме дупки в бюджета и пълним язовири. После пак Боко ще ни е виновен, че семе на опашката в ЕС. Ами че то на 4 години веднъж да ти сложат един такъв експертен крадец и си се върнал в първи клас.

16

Анонимен

преди 2 години

Искам да видя кога някой завършил милиционерското ще си върне канадския паспорт (то като че ли някой ще му даде де ;)).

15

Анонимен

преди 2 години

бе Кирее стреснаха те с паспортите ти и те опитомиха мн бързо мутро чалгарите, стига с тия ресторанти бе, Балканска кръчма да се прекръстим май по добре, не България.

14

Анонимен

преди 2 години

не щеме ний харвадр-марвард! Искаме си милиционерското училище и каскетурата! Да живей другари! Ний сме прости и прости си искаме....или май нещо такова каза загорелото прассе от банкя.

13

Анонимен

преди 2 години

Ех канада ,еех Канада, ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза. Такива дезертьори ли сега ще идват и ще ни четат морал. Дето първи си биха чукалата след 89

12

Анонимен

преди 2 години

Петков, като и Рашков, "луд умора няма". Малко да им отпусне верижната Радев и гледай, какво става...

11

Търпим садизма Ви

преди 2 години

Кире,май взема измъчения и изстрадал българки народ за боядисани врабчета!Кирерберекет версим от теб и твоите дипломи,гражданства а и от теб самия! Разбираш ли брат бял ден не видяхме от теб и такива като теб... Взимай си чукалата и търси по-големи балъци от нас Бог знае може и да намериш,само се умитаи по-скоро да не стане късно и да мъчиш да прескачаш оградата на аеропорт София както на аерогара Кабул

10

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам бизнес. Що с моите пари от моите данъци ще се дават пари на хора, където цял живот са лъгали държавата като укриват доходи... плащат уж минимална заплата и лъжат държавата с осигурителните вноски понеже им дават разликата от заплатите на ръка. От къде на къде ние, където нямаме бизнес ще си плащаме всички данъци и осигуровки до соттинката както си е... а бай Киро и други мушениции ще доооят държавата като краваа?

9

Анонимен

преди 2 години

гербавите са активизирани за последно, зер бой последен настана! Ако на следващите избори не запазят блокиращата си квота са обречени.