136

Е

преди 2 години

Що така бе, по-рано ГЕРБ бяха виновни, а сега кой ?!

135

Анонимен

преди 2 години

Какво ще предприеме министерството на здравеопазването за ограничаване на събиранията на открито, като това във Велинград тази седмица!? Или там собствениците на хотели са ви платили да си траете?

134

Вьзмутен

преди 2 години

С тоя грип големи приказки - като по тиквено време , ние обикновенните хора сме притеснени от повишението на цените на всички стоки , защо медиите не го тръбят денонощноИскаме като лекарите и ние +1000 кьм заплатите и ние сме изложени на ковид всеки ден - транспорта , магазина , работното място

133

Анонимен

преди 2 години

До до 166дрогарю, древната ти персия и тамошни племена като афганците, са си останали на същото развитие от тогава. Не са никакъв повод за гордост.

132

?!?

преди 2 години

Тоя има за задача да се прави на кухха лейка докато стане 15 септември, когато ще приключи летния сезон. така ще избегне протестите на много бизнеси, който в момента печелят здраво от добрия сезон. После ще вдигне мерките и ще им обещае пари така, им затворят устите. Тази политика на Радевото правителство е за сметка живота и здравето на много българи. Само да се задържат на власт! Не им прощавайте това

131

Анонимен

преди 2 години

Пари падат, кво се чудиш, ако увеличите цената на патеката и болниците няма да ви стигат, всеки с хрема ще е приет превантивно!!!

130

Анонимен

преди 2 години

Министър антиваксър или антиваксър министър е Кацаров? Все едно сме в Афганистан и се водим по суеверия, а не по наука.

129

Анонимен

преди 2 години

Зараза кой знае каква няма, но цирк има, бацили с химия също,

128

Анонимен

преди 2 години

До до 157 от славянин Вече установих, че капацитета ти да разбираш информация е силно ограничен, затова и направих съответния коментар. В настоящия момент разбирам, че освен повтаряни до припадък от всевъзможни неграмотници неща, нямаш абсолютно никаква информация, нито позиции, на които можеш да стъпиш. С други думи, си напълно безполезен, като събеседник. Съвет от мен: вземи прочети ЕДНА книга за ЕДНА болест и се ОПИТАЙ да разбереш какво пише в нея и ще разбереш какво МОРЕ те дели от лекар.

127

факт

преди 2 години

в личното правителство на фигуранта всички са шашинг , мухи без глави , пилета в калчища .

126

?!?

преди 2 години

Тоя още не е осъзнал, че има зараза! То и няма как да стане, щот тоя още не е разбрал че е здравен министър. Пълна лудницца е някаква в главата на тоя човек.

125

ти да видиш

преди 2 години

притеснен ама мерки не се взимат , всичко работи на фул , плажовете са претъпкани та даже каним и туристи от чужбина ( внос на вируса ) , иначе много притеснен :)

124

ха ха

преди 2 години

Стига сте пълнили болниците за едни 1000лв.... Или комисиона от ваксините!?!?!?

123

Анонимен

преди 2 години

До до 138 от славянин "и едновременно с това на въпросите им отговарял с едносрични отговори - ''ДА'' и ''НЕ''!" От описанието спокойно може да се заключи, че ти си бил в кома, когато ситауцията е разяснявана. Иначе, от бъртвежите ти разбрах, че си нямаш и бегла идея от реалната ситуация в момента, което вероятно обяснява, защото с такова настървение се впускаш във всякакви фантасмагорични спекулации. Лошото е, че такива често влияете на хора, които имат нужда от здравен съвет. Смислен.

122

Идеалист

преди 2 години

Основното е, че няма персонал и условия за гледнато на болните. След 2 годин приготовления болните в Ковид отделенията в Областната болница във В. Търново вършат физиологичните си нужди в стаята с по 5 пациента, като използват един и същ тоалетен стол, който се почиства 2 пъти на денонощие. Дали в затворите е така?

121

Анонимен

преди 2 години

До до 138 от славянин "Чиче докторче, аз по доктори не ходя от 28 години, но ми се е налагало да ходя като придружител на майка ми два пъти - единия някъде около 2009-та, другия 2012-та" Толкова с това какво знаеш за настоящата ситуация.

120

Кал-Ел

преди 2 години

До Нали - Е, говореха, че няма вирус (което е истина), но после барнаха кинтите. Видя ли купчината на президента на Афганистан? Нашите имат подобни купчинки.

119

Venom

преди 2 години

Това с което пръскат не лови българите. Гейтс е тъжен. Родшит ще се самоубие ритуално.

118

Нали

преди 2 години

и резидента и ти в един глас викахте че няма вирус,повече трябва да се страхувате че хората ще ви изгонят с камъни.

117

Кал-Ел

преди 2 години

Значи имаме 2000 човека с корона неоткрития вирус на легло в болниците? Никакъв съд за тези, направо въжето и на клона.